- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
beni bilen biliyor kısa geçiyorum arkadaşlarım..evlenip ayrıldım ..ayrılma sebebim yalan ve kumardı.bir yılı geçti.iyiyim Allaha şükür.çocuk yoktu.bu arada kayıplar yaşadım ama amcam dı eniştemdi vefat ettiler.baya acılı süreçti.Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...şimdi nerden başlıyım açık ve güzel bir bayanım ama namazıma helal e harama dikkat ederim.etmeye çalışırım kendi çapımda .neyse bir mühendis dikkatimi çekti ve sanırım onunda ben ..konuşmaya başladık ama havadan sudan konuştuk ..neyse ta ki geçen bir arkadaşı ne zaman kupon yapıyoruz demesin mi çocuğa böyle beynimden aşşağı kaynar sular döküldü pes dedim ya babamdan çektim bu konuda eski eşimden çektim şimdi birde böylesi biraz anlattım yaaşadıklarımı tabikide bırakırım tarzı bir şeyler dedi ama ben yutar mıyım veya inanmak istesem inanır mıyım çok zor artık başlamadan bitmek durumda gibi gözüküyor bu konuda çok yıprandım ya şimdi çocuğuda paranoyak yapar bırakırım.çok üzüldüm arkadaşlar paylaşmak istedim .diyecekleriniz varsa da dinlemek isterim
(((((