- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
canım bak uzun süredir tlfonunun ve facenin kapalı olduğunu söylüyosun ve bu ilk karşılaşmanız olmuş facete denk gelmiş buda. bence bir süre beklemelisin belkide pişman olmuştur fakat önceki söylediklerinden dolayı (kafamda bitirdim demiş ya)cesaret edemiyor olabilir diye düşündüm ben bence bir süre bekle derim :44:
cnm faceim ve telim uzun süredir kapalıydı telimi açtığımda o msj atmıştı daha önceki konumun olduğu yere yazmıştım ya işte o msjlaşma sonra ben sms im bitti diyip ii geceler sonra görüşürüz demiştim ben bu msjlaşmadan bir iki gün sonra faceimi açtım ben faceimi açtıktan sonra bir kaç gün sonrada o açtı.Ya bilmiyorum belki benle alaksı yoktur faceini açmasının ama o msj attığında ben halen aklında olduğumu ve beni merak ettiğini düşünmüştüm , bunu düşündüm ama mesafeli konuşmuştum biliyorsun. o msjlaşmadan 8-9 gün falan geçti sanırım bir daha msj atmadı tekarar bende msj atmadım işte bugün facete karşılaştık ama ben birşey yazmadım oda yazmadı. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum acaba tekrar faceimi dondursam ve teli mi mi kapatsam
çnkü tam unuttum derken yine hatırlıyorum aklıma takıyorum ayy bbilmiyorum niye takıyosam sanki bana yazıcak diye bişey var ama msj attığında halen unutmadığını ve pişman olduğunu düşünmüştüm açıkcası
bu akşam msj attım , nasıl konuşacağını merak ettim ve arkadaş kalmamızada dayanarak msj attım oda zaten bana önceden msj atmıştı ne çıkar ki diye düşündüm.
Nasılsın falan dedim böyle genel olarak havadan sudan konuştuk çok uzun msjlaşmadık yani bn msjlaşırken bir yerden sonra dedim neyse görüşürüz yine iyi geceler oda tmm görüşürüz dikkat et kendine havalar kötü dedi. Bende uzun bir süre sonra cvp verdim çnkü yakın bir arkadaşımla telde konuşuyordum bende ddim saol ya sende dikat et gerçekten havalar kötü dedim.
Sizce hala çok düşünüyormuşum gurursuzmuşum izlenimi vermiş miyimdir. Ya aslında çok düşünmüyorum sadece o hatırlattığında aklıma geliyor fazla değil.Sadece bana karşı davranışı nasıl olucak diye msj attım siz ne düşünüyorsunz ???
bu akşam msj attım , nasıl konuşacağını merak ettim ve arkadaş kalmamızada dayanarak msj attım oda zaten bana önceden msj atmıştı ne çıkar ki diye düşündüm.
Nasılsın falan dedim böyle genel olarak havadan sudan konuştuk çok uzun msjlaşmadık yani bn msjlaşırken bir yerden sonra dedim neyse görüşürüz yine iyi geceler oda tmm görüşürüz dikkat et kendine havalar kötü dedi. Bende uzun bir süre sonra cvp verdim çnkü yakın bir arkadaşımla telde konuşuyordum bende ddim saol ya sende dikat et gerçekten havalar kötü dedim.
Sizce hala çok düşünüyormuşum gurursuzmuşum izlenimi vermiş miyimdir. Ya aslında çok düşünmüyorum sadece o hatırlattığında aklıma geliyor fazla değil.Sadece bana karşı davranışı nasıl olucak diye msj attım siz ne düşünüyorsunz ???
canım iyi yapmışsın kesinlikle mesaj atmakla asla gurursuzluk hala ona aşık izlenimi falan vermemişsin ne olduğunu anlamak için bu mesaj olayı iyi olmuş
Canım bence gerçekten ihtiyacın olan şey zaman, böyle görüşmeye devam ederseniz zaten barışırsınız bir süre sonra bence... Ama biraz sabret ve bir süre pek iletişime geçme derim ben.
teşekkür ederim cnm bir an kendimi kötü hissettim ben sadece onun ne hissettiğini merak ediyorum aslında şuan istese bile barışmam yani şuan onunla veya bir başkasıyla ilişki istemiyorum bir süre.Ama onun ne hissettiğinide ve bana nasıl davranacağınıda merak ediyorum açıkçası , bakalım bundan sonra o msj atıcak mı
bana atacak gibi geliyoaferin canım bu yolda ilerle çok güzel yapıyosun
attı cnm bugün yine günaydın die msj attı ben bir kaç saat geç cvp verdim öğle 2.30 gibi cvp verdmm o 10.30 da atmıştı. cvp yazmadı halen
ben demiştim sanaaferin canım bu yolda devam süpersin
sinir oldu galiba geç yazmama ben 14.45 te cvp verdim bu saat oldu halen cvp yokne yapsam kii
bence hiçbişey yapma canım bekle yine mutlaka atacaktır o mesaj eminim ben
yok cnm birşey yapmadım zaten ama acaba ben dayanamayıp atıcak mıyım diye mi bekliyor büyük bir ihtimalle böyle , yada verdiğim cvp a bozuldu ama verdiğim cvpta görmedimm telim kitapların arasında kalmış dedim. hiç cvp gelmedi sonra eğer ben şimdi birşey yaazarsam cvp vericek mi hemenn diye merak ediyorum çnkü eğer cvp verirse gerçekten benm msj atmamı bekliyor olduğu doğru olucak yani beni deniyor olucak.yazmazsamda birşey yazmaz sanırım bu saatten sonra çnkü bayağı oldu 7 ssaat falan oldu mutlaka teline bakmıştır 7 saat içinde bence verdiğim cvp ıda beğenmemiş olabilir aman ne bileyimm karar veremedimmerakta ediyorum acaba bni mi deniyor diye msj atmak istiyorum bakalım hemen cvp vericek mi diye ama hadi msj atayım diyelim ne yazıcam orasıda var birde çok istekli gibi durucakmışım gibi geldi birşey yazarsam ama merakta ediyorum yaa
az önce yanlışlıkla msj atmış gibi yaptımoda hemen cvp verdi. bnu öözellikle yaptığımı düşündüğünü sanmıyorum çnkü çıkarkende çok yanlış msj atardım.nasıl vs. konuştuk beni ve en yakın arkadaşımı rüyasında gördüğünü söyledi benm en yakın arkadaşım onnda arkadaşı bende aa nasıl gördün falan dedim oda bizim evdeydiniz falan çok tuhaftı çiftleğe gidicektik falan vs. anlattı rüyasını çok tuhaftı dedi bende normal rüya sonuçta dedim. şuan devam ediyor msjlaşmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?