- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
- 18
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Bi yanım anne olmak isterken diper yanım bu dünyaya çocuk getirmek istemiyo zaten hamilede kalamıyorum aşırı bunaldum bu durumdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi rahat bırakın.. olacak almayacak diye düşünmeyin lütfen., hayırlısı ne zmana ise olur o zamanBi yanım anne olmak isterken diper yanım bu dünyaya çocuk getirmek istemiyo zaten hamilede kalamıyorum aşırı bunaldum bu durumdan
Hayirlisini dileyin. Ben de bazen bana ve esime bisey olsa cocugum ne olacak dusuncesindeyim. Dunyamiz kotuye gidiyor. Ama dunyanin da kanunu gibi bisey uremek. Tabi kisisel karar kimse sizi niye diye yargilayalaz. Ne istelediginiz icin ne de olmadigi icin. Ama oluruna birakin, kadin dogum doktoruna gorunun hormonlariniza baksin.Bi yanım anne olmak isterken diper yanım bu dünyaya çocuk getirmek istemiyo zaten hamilede kalamıyorum aşırı bunaldum bu durumdan
Orası öylede yani hem olsun istiyorum hem olmasın istiyorumKendinizi rahat bırakın.. olacak almayacak diye düşünmeyin lütfen., hayırlısı ne zmana ise olur o zaman![]()
Öyle olmuyor işte bu sefer çevre baskısı başlıyor hemde en yakınlarım tarafından çok bunalıyorum bu durumlardanHiç kasmayın bu dünyaya şu zamanda çocuk getirmek gerçekten mantıklı değil..olursa olur olmazsa ilerleyen zamanlarda kendinizi hazır hissttiğiniz de yani tedavi olursunuz..önce psikolojinizi buna hazırlayın derim
Umarım sağsalim başına hiç bi kötülük gelmeden geçirir hayatınıBen suan hamileyim ama sizle aynı duyguları yaşıyorum .. dünya cok kötü
UmarımUmarım sağsalim başına hiç bi kötülük gelmeden geçirir hayatını
Birebir aynı durumdayız.. Aklima gelecekle ilgili kötü seyler geldiginde söyle düşünüyorum her ne kadar ben doguracak olsam da canimdan bir parça da olsa o allahin bir kulu ve onun da bir kaderi nasibi var biz bunun önüne geçemeyiz. Elimizden geleni yapıcaz elbette onu koruyup kolluyucaz ama bazı seyler de kısmet yani biz her seye müdahil olamayiz bazı durumlar bizim dışımızda da gerçekleşebilir. Ayrica kötülüğü dusunmek ve hep bir bela gelecek korkusu allah hakkinda kötü zan demekmis yani hep iyiyi düşünelim. Allaha güvenelim tevekkül edelim o en doğrusunu hayirlisini bilir. Tabii ki yine dua edelim eğer hayirlisiysa versin insallah isteyen herkese.. Olmuyorsa da üzülmememiz lazim demek ki allah bizi bir şerden korumus ya da daha guzelini verecek diye düşünüp hamd edelim.. Ben de uzun zamandır bekliyorum, kötü gunler yaşadığımda çocuğum yok diye hamd ettiğim cok oldu. Özlemini duyduğum zamanlar da çok oluyor ama beni yaratanin beni benden daha çok düşündügunu biliyorum o yüzden dua sukur hamd :)Bi yanım anne olmak isterken diper yanım bu dünyaya çocuk getirmek istemiyo zaten hamilede kalamıyorum aşırı bunaldum bu durumdan
O baskı hiçbir zaman bitmeyecek emin olun..bir tane olmaz ikincisi olsun....yok kız bu erkek olsun yada erkek oldu birde kız olsun..bla blaa....Öyle olmuyor işte bu sefer çevre baskısı başlıyor hemde en yakınlarım tarafından çok bunalıyorum bu durumlardan
Yaaa ne kadar güzel anlatmışsın canımBirebir aynı durumdayız.. Aklima gelecekle ilgili kötü seyler geldiginde söyle düşünüyorum her ne kadar ben doguracak olsam da canimdan bir parça da olsa o allahin bir kulu ve onun da bir kaderi nasibi var biz bunun önüne geçemeyiz. Elimizden geleni yapıcaz elbette onu koruyup kolluyucaz ama bazı seyler de kısmet yani biz her seye müdahil olamayiz bazı durumlar bizim dışımızda da gerçekleşebilir. Ayrica kötülüğü dusunmek ve hep bir bela gelecek korkusu allah hakkinda kötü zan demekmis yani hep iyiyi düşünelim. Allaha güvenelim tevekkül edelim o en doğrusunu hayirlisini bilir. Tabii ki yine dua edelim eğer hayirlisiysa versin insallah isteyen herkese.. Olmuyorsa da üzülmememiz lazim demek ki allah bizi bir şerden korumus ya da daha guzelini verecek diye düşünüp hamd edelim.. Ben de uzun zamandır bekliyorum, kötü gunler yaşadığımda çocuğum yok diye hamd ettiğim cok oldu. Özlemini duyduğum zamanlar da çok oluyor ama beni yaratanin beni benden daha çok düşündügunu biliyorum o yüzden dua sukur hamd :)