- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Kaç yaşındasınız? Bence önünüzde çok güzel yapılacaklar var. Sınav rehavetidir. Pazar gününden sonra da boşluğa düşersiniz. Ama geçer. İmkan varken gezin tozun arkadaşlarla.
Boş ver. Ben sene kaybetmeden okudum 22 yaşımda mezun oldum ama şimdi diyorum ki keşke uzatsaymışım daha fazla öğrenciliğin tadını çıkarsaymışım. Arkadaşım istediği bölüm için bekledi 3. girişinde kazandı şu an çok mutlu geziyor tozuyor severek okuyor. WAT hayalini mutlaka gerçekleştir benim imkanım olmadı en büyük pişmanlıklarımdan.20 yaşındayım. Bir de üniversiteye başlamak için geç kaldığımı düşünüyorum arkadaşlarım hep 2. ve 3. sınıflara geçtiler bunu da kafaya takıyorum. Evet, yapacağım çok şey var ama sanki sürekli çabalamak zorunda gibi hissediyorum kendimi her an, bu da beni yoruyor galiba. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Boş ver. Ben sene kaybetmeden okudum 22 yaşımda mezun oldum ama şimdi diyorum ki keşke uzatsaymışım daha fazla öğrenciliğin tadını çıkarsaymışım. Arkadaşım istediği bölüm için bekledi 3. girişinde kazandı şu an çok mutlu geziyor tozuyor severek okuyor. WAT hayalini mutlaka gerçekleştir benim imkanım olmadı en büyük pişmanlıklarımdan.
Yürekten isteyin olmayacak şey yokcok cok gencsiniz. Yolunuz açık olsun
Herkesin hayati ayni sekilde ilerlemez, oyle olmak zorunda da degil. Bu yuzden gec kaldigini dusunme lutfen, daha bilincli bir sekilde tercih yapacagini dusun. Yorgun hissediyorsan bir sure tatil ver kendine, surekli sinav dusunmekten olmus olabilir.
25 yaşındayım bu sene mezun oldum. Ve hemen 2.üniversiteye başlıcam açıktan :) hayat zor değil zorlaştıran bizleriz. Kendinize güvenin bu yaşam sizin için, mutluluğunuz her zaman ön planda olsun
Harikasınız siz :) Ben de istediğim bölümü bitirince arkeoloji okumak istiyorum çok içimde kaldı. :)
ben de hayatımı oturttuktan sonra astronomi ve uzay bilimleri okumak istiyorum :)
inanın pazar gününden sonra onca sorumluluğun altında kaybolmuş kanatlarınız yeniden çıkacak, özgürlük sadece birkaç gün uzağınızda, sabredin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?