Çok Sıkılıyorum

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Her şey üstüme üstüme geliyor gibi. Çok gerginim, çok stresliyim. Tekrar tekrar üniversite sınavına giriyorum. Allah'a şükür bu sene istediğim yere girebiliyorum ama hep üstümde bir gerginlik var. Son sınav Pazar günü ondan sonra rahatlayacak mıyım acaba diye düşünüyorum. Sonra da aklıma başka şeyler geliyor. İngilizce tamam ama ikinci bir dil daha öğrenmem gerek. Dil öğrenme konusunda iyiyim ama ne bileyim sanki yorgunluk var üstümde. Sonra neler yapacağım aklıma geliyor. Ne kadar çaba harcayacağım, iyi yerlere gelmek için uğraşacağım, sonra da istediğim konuma ulaştığımda hissedeceğim mutluluk geliyor aklıma aşırı heyecanlanıyorum. Sonra yine düşüyorum. Çabayı elden bırakmıyorum tabii ama bu duygular da yoruyor. Aşk meşk işleriyle yaşıtlarımın aksine işim yok.Aklım fikrim iyi ve istediğim bir mesleği yapıp, harika bir kariyer yaratmakta kendime.
Şu an ilk hedefim WAT yapmak.
Ne zamandan beri dışarıya çıkıp bir arkadaşımla gezmedim bile. Böyle dedim diye çok sıkı ders çalışıyorum sanmayın öyle bir tip değilim. :D Genelde yabancı dizi seyrederek geçiriyorum vakitlerimi.
Sadece geleceği düşünerek mutlu olabiliyorum. Ama şu sıralar yorgun hissediyorum kendimi. Öyle bir iç dökmek istedim... :(

Kaç yaşındasınız? Bence önünüzde çok güzel yapılacaklar var. Sınav rehavetidir. Pazar gününden sonra da boşluğa düşersiniz. Ama geçer. İmkan varken gezin tozun arkadaşlarla.

Kaç yaşındasınız? Bence önünüzde çok güzel yapılacaklar var. Sınav rehavetidir. Pazar gününden sonra da boşluğa düşersiniz. Ama geçer. İmkan varken gezin tozun arkadaşlarla.

20 yaşındayım. Bir de üniversiteye başlamak için geç kaldığımı düşünüyorum arkadaşlarım hep 2. ve 3. sınıflara geçtiler bunu da kafaya takıyorum. Evet, yapacağım çok şey var ama sanki sürekli çabalamak zorunda gibi hissediyorum kendimi her an, bu da beni yoruyor galiba. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Az önce arkadaşımla konuştum, müsait olunca dışarıya çıkalım dedim binbir türlü bahane...

20 yaşındayım. Bir de üniversiteye başlamak için geç kaldığımı düşünüyorum arkadaşlarım hep 2. ve 3. sınıflara geçtiler bunu da kafaya takıyorum. Evet, yapacağım çok şey var ama sanki sürekli çabalamak zorunda gibi hissediyorum kendimi her an, bu da beni yoruyor galiba. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Boş ver. Ben sene kaybetmeden okudum 22 yaşımda mezun oldum ama şimdi diyorum ki keşke uzatsaymışım daha fazla öğrenciliğin tadını çıkarsaymışım. Arkadaşım istediği bölüm için bekledi 3. girişinde kazandı şu an çok mutlu geziyor tozuyor severek okuyor. WAT hayalini mutlaka gerçekleştir benim imkanım olmadı en büyük pişmanlıklarımdan.

Boş ver. Ben sene kaybetmeden okudum 22 yaşımda mezun oldum ama şimdi diyorum ki keşke uzatsaymışım daha fazla öğrenciliğin tadını çıkarsaymışım. Arkadaşım istediği bölüm için bekledi 3. girişinde kazandı şu an çok mutlu geziyor tozuyor severek okuyor. WAT hayalini mutlaka gerçekleştir benim imkanım olmadı en büyük pişmanlıklarımdan.

Evet, kendimi şartlıyorum yapmam gerek diye. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Herkesin hayati ayni sekilde ilerlemez, oyle olmak zorunda da degil. Bu yuzden gec kaldigini dusunme lutfen, daha bilincli bir sekilde tercih yapacagini dusun. Yorgun hissediyorsan bir sure tatil ver kendine, surekli sinav dusunmekten olmus olabilir.

25 yaşındayım bu sene mezun oldum. Ve hemen 2.üniversiteye başlıcam açıktan :) hayat zor değil zorlaştıran bizleriz. Kendinize güvenin bu yaşam sizin için, mutluluğunuz her zaman ön planda olsun

Herkesin hayati ayni sekilde ilerlemez, oyle olmak zorunda da degil. Bu yuzden gec kaldigini dusunme lutfen, daha bilincli bir sekilde tercih yapacagini dusun. Yorgun hissediyorsan bir sure tatil ver kendine, surekli sinav dusunmekten olmus olabilir.

Evet haklısınız kesinlikle ama bir şekilde etkilendim sanırım. Pazar gününden sonra rahat bırakacağım kendimi

25 yaşındayım bu sene mezun oldum. Ve hemen 2.üniversiteye başlıcam açıktan :) hayat zor değil zorlaştıran bizleriz. Kendinize güvenin bu yaşam sizin için, mutluluğunuz her zaman ön planda olsun

Harikasınız siz :) Ben de istediğim bölümü bitirince arkeoloji okumak istiyorum çok içimde kaldı. :)

Harikasınız siz :) Ben de istediğim bölümü bitirince arkeoloji okumak istiyorum çok içimde kaldı. :)

ben de hayatımı oturttuktan sonra astronomi ve uzay bilimleri okumak istiyorum :)
inanın pazar gününden sonra onca sorumluluğun altında kaybolmuş kanatlarınız yeniden çıkacak, özgürlük sadece birkaç gün uzağınızda, sabredin :)

ben de hayatımı oturttuktan sonra astronomi ve uzay bilimleri okumak istiyorum :)
inanın pazar gününden sonra onca sorumluluğun altında kaybolmuş kanatlarınız yeniden çıkacak, özgürlük sadece birkaç gün uzağınızda, sabredin :)

Evet dişimi sıkıyorum. 3 senedir o kadar bunaldım ki anlatamam. :( Sanki artık bu hafta hiç dayanamıyor gibiyim, sürekli mutsuzum. :/

Kendine çok yüklenmişsin :)
Hırsın çok güzel.
Ama bana inan üniversite sınavı en kolayı.
Kazandıktan sonra seni daha zor ve yoğun zamanlar bekliyor olacak.
Sonra üniversite zamanları da çok zor değil..
Asıl zor olan iş hayatına geleceksin.
Ve eğer çok şanslı isen kariyer hedefini gerçekleştireceksin.
Kariyerin çok çalışmakla alakalı olmadığını anlayacaksın.(Türkiye'de kariyer yani)
Akışına bırak. 5 sene sonraki adımların için uzun vadeli planlar yapma çünkü hiç öyle olmuyor kuzum.
Sana en büyük tavsiyem çok çalışmaktan daha önemlisi çok çevre yapman.
Aktif ol kulüplerde vakit geçir, öğretmenlere çok yakın ol, mutlaka okurken iyi bir organizasyon şirketinde çalış,
sınıf temsilcisi, sonra bölüm, daha sonra fakülte temsilcisi ol vs. vs.
Seni bambaşka yerlere getirecek.
Çok hayal kurma sadece kendine fırsat yarat.
2 üniversite tecrübeli ablandan sana tavsiye :)

Back
X