- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
Her şey üstüme üstüme geliyor gibi. Çok gerginim, çok stresliyim. Tekrar tekrar üniversite sınavına giriyorum. Allah'a şükür bu sene istediğim yere girebiliyorum ama hep üstümde bir gerginlik var. Son sınav Pazar günü ondan sonra rahatlayacak mıyım acaba diye düşünüyorum. Sonra da aklıma başka şeyler geliyor. İngilizce tamam ama ikinci bir dil daha öğrenmem gerek. Dil öğrenme konusunda iyiyim ama ne bileyim sanki yorgunluk var üstümde. Sonra neler yapacağım aklıma geliyor. Ne kadar çaba harcayacağım, iyi yerlere gelmek için uğraşacağım, sonra da istediğim konuma ulaştığımda hissedeceğim mutluluk geliyor aklıma aşırı heyecanlanıyorum. Sonra yine düşüyorum. Çabayı elden bırakmıyorum tabii ama bu duygular da yoruyor. Aşk meşk işleriyle yaşıtlarımın aksine işim yok.Aklım fikrim iyi ve istediğim bir mesleği yapıp, harika bir kariyer yaratmakta kendime.
Şu an ilk hedefim WAT yapmak.
Ne zamandan beri dışarıya çıkıp bir arkadaşımla gezmedim bile. Böyle dedim diye çok sıkı ders çalışıyorum sanmayın öyle bir tip değilim.
Genelde yabancı dizi seyrederek geçiriyorum vakitlerimi.
Sadece geleceği düşünerek mutlu olabiliyorum. Ama şu sıralar yorgun hissediyorum kendimi. Öyle bir iç dökmek istedim...
Şu an ilk hedefim WAT yapmak.
Ne zamandan beri dışarıya çıkıp bir arkadaşımla gezmedim bile. Böyle dedim diye çok sıkı ders çalışıyorum sanmayın öyle bir tip değilim.

Sadece geleceği düşünerek mutlu olabiliyorum. Ama şu sıralar yorgun hissediyorum kendimi. Öyle bir iç dökmek istedim...