• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkılıyorum

Masal806

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
924
732
23
45
kızlar ikinciye hamileyim.Kendim bir işte çalışıyorum eşim bir yıldır işsiz.Sıkıntım şu ki kiminle konuşsam hamileyim diye sevincimi paylaşsam eşin işsiz ikinci çocuk yapılır mı eşin çalışmaz. Halbuki şükür geçim derdimiz yok ama en yakın akrabalarım bile böyle diyor.Çok mutsuzum artık bunları duymaktan gebeliğimi mutlu yaşayamıyorum sürekli sıkılıyorum eşim de ne yapayım bulamıyorum diyor üstüne gidemiyorum sinirleniyor çok bunaldım işte

Eşiniz ne zamandır işsiz çalışma çabası varmı yoksa işinemi geliyor bu durum.önemli olan bu bence

Ataerkil bir toplumda erkegin calismamasi normal karsilanmiyor o yuzden ikinciyi yapmasaydiniz diyorlar.Siz gecinebileceginizi dusunuyorsaniz kulaginizi tikayin.Sonucta bir bebek dunyaya getireceksiniz bunlari dusunup uzulmeyin.Saglikla gelsin.Esinizi is bulma konusunda sıkıstirmanin tam zamani ama degerlendirin.Nereye kadar siz sirtlanacaksiniz?

Ataerkil bir toplumda erkegin calismamasi normal karsilanmiyor o yuzden ikinciyi yapmasaydiniz diyorlar.Siz gecinebileceginizi dusunuyorsaniz kulaginizi tikayin.Sonucta bir bebek dunyaya getireceksiniz bunlari dusunup uzulmeyin.Saglikla gelsin.Esinizi is bulma konusunda sıkıstirmanin tam zamani ama degerlendirin.Nereye kadar siz sirtlanacaksiniz?
Haklısın canım şimdi iki çocuk sorumluluk fazla sıkıştırıyorum ama sinirleniyor kızıyor evde rahatım diyor

Eşiniz ne zamandır işsiz çalışma çabası varmı yoksa işinemi geliyor bu durum.önemli olan bu bence
Bir senedir işsiz kendini hiç zorlamıyor çalıştım zamanında yoruldum diyor çok rahat çok

Eşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insan

Ben illa erkek çalışsıncı biri değilim nasıl ki kadın evde durabiliyorsa erkek de durabilir ama çocuklara bakması işleri yapması lazım diğer türlü sizin üstünüzden geçinmis oluyor ben senin yakının olsam bende sana naçizane tavsiye veririm mesele para pul dan ziyade daha kendi ayakları üstünde durmayı bilmeyen aile parası yemeye alışmış adam. Ailesinin başına bir iş gelse mal mülk gitse ortada kalacak adam. Bari evdeki işe güce sahip çıksın yardımcı olsun eşin bu konuda otur konuş.[/QUOTE]

Ben illa erkek çalışsıncı biri değilim nasıl ki kadın evde durabiliyorsa erkek de durabilir ama çocuklara bakması işleri yapması lazım diğer türlü sizin üstünüzden geçinmis oluyor ben senin yakının olsam bende sana naçizane tavsiye veririm mesele para pul dan ziyade daha kendi ayakları üstünde durmayı bilmeyen aile parası yemeye alışmış adam. Ailesinin başına bir iş gelse mal mülk gitse ortada kalacak adam. Bari evdeki işe güce sahip çıksın yardımcı olsun eşin bu konuda otur konuş.
[/QUOTE]
Haklısın canım konuşmaya çalışıyorum hep aynı

İnsanlar haklı
Eşinizin çalışmayarak da gayrimenkul va gibi aylık sabit bir geliri varsa ne ala
Bunun dışında ailesinin durumunun iyi olması onun çalışmaması için bir sebep değil
Kaldı ki eve de yardımcı değil ve siz ikinci çocuğu doğuruyorsunuz
Sizinki cidden cesaret

Back
X