• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkılıyorum

Ben öğretmenim canım mesleğimi seviyorum çocuk doğunca ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum bozamam ne yapacak bakalım
Öğretmensen çalışmak daha güzeldir tahmin edebiliyorum.
Kendi işini falan kursa ya da yatırım gibi bir şeyler yapsa en azından?
Sonuçta yarın kimin ne olacağı belli değil

Öğretmensen çalışmak daha güzeldir tahmin edebiliyorum.
Kendi işini falan kursa ya da yatırım gibi bir şeyler yapsa en azından?
Sonuçta yarın kimin ne olacağı belli değil
Canım sağol kendine güveni de yok iş kurmak için ama artık sorumlulukları daha da artıyor yapması lazım birşeyler

Haklısın canım konuşmaya çalışıyorum hep aynı[/QUOTE]
Şimdi mi anlayabildin mi canım insanların neden böyle dediğini kimse hamile bir kadını üzmek istemez ama hayatta toz pembe değil gözünü aç bir yaşadığın şeyi fark et

kızlar ikinciye hamileyim.Kendim bir işte çalışıyorum eşim bir yıldır işsiz.Sıkıntım şu ki kiminle konuşsam hamileyim diye sevincimi paylaşsam eşin işsiz ikinci çocuk yapılır mı eşin çalışmaz. Halbuki şükür geçim derdimiz yok ama en yakın akrabalarım bile böyle diyor.Çok mutsuzum artık bunları duymaktan gebeliğimi mutlu yaşayamıyorum sürekli sıkılıyorum eşim de ne yapayım bulamıyorum diyor üstüne gidemiyorum sinirleniyor çok bunaldım işte
O cocuklara baksin sende calisirsin ee aileside yardim ediomus.. millete ne..kimseyi ilgilendirmez

O cocuklara baksin sende calisirsin ee aileside yardim ediomus.. millete ne..kimseyi ilgilendirmez
En yakınım kız kardeşlerim ve annem de böyle düşünmesi esas beni üzüyor yoksa dışardan insanları takmam

En yakınım kız kardeşlerim ve annem de böyle düşünmesi esas beni üzüyor yoksa dışardan insanları takmam
Dogru olan ama erkegin calismasi..demiyorum kadin calismasin.. kadin calisnasada evde illa bir cok sey yapar cocuklarina bakar yenegi temizligi.. erkek oyle mi? Calismiyosada vasifsiz gibiler

Dogru olan ama erkegin calismasi..demiyorum kadin calismasin.. kadin calisnasada evde illa bir cok sey yapar cocuklarina bakar yenegi temizligi.. erkek oyle mi? Calismiyosada vasifsiz gibiler
Aynen canım benimki çok ta rahat aman boşver modunda evden de dışarı çıkmaz şunu yap dersin yapamam ben der

Aynen canım benimki çok ta rahat aman boşver modunda evden de dışarı çıkmaz şunu yap dersin yapamam ben der
Issiz kalabilir herkes isten anlamayabilirde.. ama azimmve istek yoksa ne yazikki yapabilecek birseyde kalmiyo.. ve zmnla bikiosun boyle adamlardan

Çabalamaması insanı sıkan bıktıran
Erkek illa calissin dusuncesinde degilim ama garantisi varsa.ailesi hep destekci olacak mi.
Bir de evde mi oturuyor hep bi ugrasi yok mu yardimci mi size.yemek temizlik yapar mi bunlar onemli.
Siz de cocuk yaptiginiza gore bu durumdan sikayetci degilsiniz bi duzeniniz olusmus sanirim.milleti takmayin o zaman.hayirli saglikli dogumlar.

Kendilerine ne canim rizki veren hudadır kula minnet eylemem sanki kendileri mi vercek rizkni

İnsanlar haklı yalnız neye bozulduğunuzu anlamadım,evlilik hayatınız nasıl etkilenmiyor o daha garip

Arkadaşım siz yakınlarınızın lafına üzüleceğinize eşinizin durumundan şikayetçi olmalısınız bu durum canınızı sıkıyo olmalı. Sen çalış evin işi gücüyle uğraş iki çocuk yap. Adamda yan gelip yatsın. Oh ne ala memleket. Valla kusura bakmayın ama yakınlarınız çok haklı. Kim olsa aynı tepkiyi verir. Bu adam ne işe yarıyor Allah aşkına? Zaten bu erkeklerin yaptığı bi çalışıp para kazanmak onuda yapamıyorlarsa neye yaşıyorlar? Neymiş ailesinin durumu iyiymiş. Buna güvenerek yaşanırmı? Hem mecburmu adamlar size yardım etmeye? Anne baba bugün var yarın yok insan kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Ama adamın umrunda değil çalışma gibi bir isteği çabası yok resmen ailesine ve size sırtını dayamış. İşin garibi sizinde umurunuzda değil pek. Ben böyle bir adama koca diye saygı bile duymam buz gibi soğurdum. Siz birde adamı ödüllendirip ikinci çocuğu yapmışsınız cesaretinize şaştım doğrusu :işsiz:

Back
X