- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
Ben öğretmenim canım mesleğimi seviyorum çocuk doğunca ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum bozamam ne yapacak bakalımSen de çalışma bence.
Çocuklara da kendin bakmış olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğretmenim canım mesleğimi seviyorum çocuk doğunca ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum bozamam ne yapacak bakalımSen de çalışma bence.
Çocuklara da kendin bakmış olursun.
Öğretmensen çalışmak daha güzeldir tahmin edebiliyorum.Ben öğretmenim canım mesleğimi seviyorum çocuk doğunca ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum bozamam ne yapacak bakalım
Canım sağol kendine güveni de yok iş kurmak için ama artık sorumlulukları daha da artıyor yapması lazım birşeylerÖğretmensen çalışmak daha güzeldir tahmin edebiliyorum.
Kendi işini falan kursa ya da yatırım gibi bir şeyler yapsa en azından?
Sonuçta yarın kimin ne olacağı belli değil
O cocuklara baksin sende calisirsin ee aileside yardim ediomus.. millete ne..kimseyi ilgilendirmezkızlar ikinciye hamileyim.Kendim bir işte çalışıyorum eşim bir yıldır işsiz.Sıkıntım şu ki kiminle konuşsam hamileyim diye sevincimi paylaşsam eşin işsiz ikinci çocuk yapılır mı eşin çalışmaz. Halbuki şükür geçim derdimiz yok ama en yakın akrabalarım bile böyle diyor.Çok mutsuzum artık bunları duymaktan gebeliğimi mutlu yaşayamıyorum sürekli sıkılıyorum eşim de ne yapayım bulamıyorum diyor üstüne gidemiyorum sinirleniyor çok bunaldım işte
En yakınım kız kardeşlerim ve annem de böyle düşünmesi esas beni üzüyor yoksa dışardan insanları takmamO cocuklara baksin sende calisirsin ee aileside yardim ediomus.. millete ne..kimseyi ilgilendirmez
Dogru olan ama erkegin calismasi..demiyorum kadin calismasin.. kadin calisnasada evde illa bir cok sey yapar cocuklarina bakar yenegi temizligi.. erkek oyle mi? Calismiyosada vasifsiz gibilerEn yakınım kız kardeşlerim ve annem de böyle düşünmesi esas beni üzüyor yoksa dışardan insanları takmam
Elalem çokta haksız değilmiş demek kiEşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insan
Aynen canım benimki çok ta rahat aman boşver modunda evden de dışarı çıkmaz şunu yap dersin yapamam ben derDogru olan ama erkegin calismasi..demiyorum kadin calismasin.. kadin calisnasada evde illa bir cok sey yapar cocuklarina bakar yenegi temizligi.. erkek oyle mi? Calismiyosada vasifsiz gibiler
Aynen canım rahatlıkta bir numaraElalem çokta haksız değilmiş demek ki![]()
Issiz kalabilir herkes isten anlamayabilirde.. ama azimmve istek yoksa ne yazikki yapabilecek birseyde kalmiyo.. ve zmnla bikiosun boyle adamlardanAynen canım benimki çok ta rahat aman boşver modunda evden de dışarı çıkmaz şunu yap dersin yapamam ben der
Çabalamaması insanı sıkan bıktıranIssiz kalabilir herkes isten anlamayabilirde.. ama azimmve istek yoksa ne yazikki yapabilecek birseyde kalmiyo.. ve zmnla bikiosun boyle adamlardan
Evet ve erkekler genelde boyle artik..Çabalamaması insanı sıkan bıktıran
Erkek illa calissin dusuncesinde degilim ama garantisi varsa.ailesi hep destekci olacak mi.Çabalamaması insanı sıkan bıktıran