Çok sıkılıyorum

Ayparcamm59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
259
132
23
Kızlar dün işten ayrildim.Hayatım çok kötü gidiyor.Yakında düğünüm var...Kıpır kıpır olmam gerekirken çok mutsuzum...Namaza başlamak istiyorum Allaha sığınmak istiyorum ama o gücü bile kendimde bulamıyorum.Dokunsalar ağlayacak gibiyim.Kendi kabuğumda kalmak hiç çıkmamak istiyorum.Bana ne.oluyor bilmiyorum

Neden ciktin işinden sorun mu oldu? Nisanmışım zamansız olmuş biraz
Patronumun tacizine uğradım.O pislige hak ettiği cezayi veremedim.Cunkü nikahim yeni oldu yakında düğünüm olacak.Eşim o pisliği sağ biraknaz eminm

Patronumun tacizine uğradım.O pislige hak ettiği cezayi veremedim.Cunkü nikahim yeni oldu yakında düğünüm olacak.Eşim o pisliği sağ biraknaz eminm

Çok zor bir durum olmuş...patronunu Allaha havale et. Böyle insanlardan nefret ediyorum. Insan çalışanını taciz eder mi? Nişanlın biliyor mu işten çıktığını?
Inşallah daha güzel bir is bulursun karamsar olma bir kapı açılır elbet

Tacize uğrayıp namaza başlamaya niyetlenmek?
Off...Buna mi takıldınız.Yanı yaşamış olduğum şey beni çok üzdü.Yani daraliyorum yani sıkıntımın geçmesi için Rabbime sığınmak istiyorum.Namaz da Allaha yakın olmanın en iyi yoludur bana göre.oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…