çok sıkılıyorum.....

gulcan2010

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
44
1
6
35
Çanakkale
mrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....? :( :( :(

bende çok sıkılıyorum belediye kurslarına gidin hem arkadaş edinirsiniz hemde oyalanırsınız canınız sıkılmaz ...

bir hayvan besleyebilirsiniz ( kedi yada kuş)
puzzle yapabilirsiniz :)
kitap okuma ve film izleme saatleriniz olabilir
Resim yapın yeteneğiniz olmak zorunda değil kimseye beğendirmeyeceksiniz
yabancı dizleri takip edin
yeni yemek tariflerini deneyebilirsiniz
kendinize bir hobi alanı bulabilirsiniz takı yapmak yada ahşap boyamak gibi:42:

elişi yapın.dikiş dikin. daha da olmadı üniversiteye kayıt yaptırın evde çalışıp okuyun.daha olmadı evde çalışma imkanı sağlayan bir iş bulun.kitaplar okuyun kendinizi geliştirin bunladan birini yapıp yanında da ek olarak bir diğerini yapmaya kalksanız inanın vakitler size yetmeyecektir.:42::46::46::46::46::46:

:72:
mrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....? :( :( :(

Aylarca belki de yıllarca aynı durumdan muzdaripim. Çok sıkılıyor can sıkıntısından bunalıyor bunaldıkça da daha fazla sıkılıyordum ve bu durum kısır döngüyle devam ediyordu. Hoş hala da öyle fakat, şunları önerebilirim.
Sahaflarda dolaşabilirsiniz, kitapçılarda dolaşabilirsiniz,
Bir kitap alıp okumaya başlayabilirsiniz -ki bu en iyi seçeneklerden biridir-
Yap-boz alıp vakit geçirebilirsiniz.
Yap-bozun haricinde küçük ahşap kutular var onlardan alıp bir miktar da boya alıp kendinize eğlence alanları kurabilirsiniz. Ahşaptan bir şeyler yapma ve boyama olarak da diyebilirim.
Bi fotoğraf makinesiyle ya da telefonla gittiğiniz yerleri çekerek, fotoğrafçılığa başlayabilirsiniz,
Resim yapabilirsiniz.
ve benzeri şeyler idealdir. Fakat bu sadece bir süreye kadar etkili olur.
Ondan sonrasını ben de bilmiyorum.

Evet canim benim, hemen hemen evde duran icin bir sorun bu! Ben kanavice yapiyordum arada, kitap okuyorum... Yuruyuse bile baslamayi dusunuyorum, cok iyi oluyor fazladan zamaninin olusu da....

durumumuz çok çok benzer bende sıkılıyorum hiç tanıdığım yok çevrem yok bulunduğum yerde.bi allahın kulu yok kapımı çalan.patlıyorum resmen ewde.bebeğimde var 8 aylık hep peşinde koşturuyorum.bunladım iyice :( bebekten dolayı ne yürüyüş ne bişey yapabiliyorum off.işin zor yani bebeğin yoksa çok şey yapabilirsin gerçi

evde olduğum tek gün bugün ve bugünde buraya sardım :1: hiç böyle bi alışkanlığım yoktu 6 da oturdum bi baktım saat 8 e geliyor.

Bi an düşündüm anaa ben bu konuyu ne zaman açtım diye.Aynı durumdayız.Tıpatıp.Yalnız kalıyorum bende kimsem yok:14:
Çare nedir nedir

bir hayvan besleyebilirsiniz ( kedi yada kuş)
puzzle yapabilirsiniz :)
kitap okuma ve film izleme saatleriniz olabilir
Resim yapın yeteneğiniz olmak zorunda değil kimseye beğendirmeyeceksiniz
yabancı dizleri takip edin
yeni yemek tariflerini deneyebilirsiniz
kendinize bir hobi alanı bulabilirsiniz takı yapmak yada ahşap boyamak gibi:42:

haklısınız önerilerin için çok çok tşk ederim ama insan birileriyle konuşup deşarj olmak istiyor sadece 5 dk birileriyle karşı karşıya gelsem konuşsam bana o kadar iyi geliyor ve epilepsi hastasıyım üzüntü ve sıkıntı krizlerimi tetikliyor daha kötü olmaktan çok korkuyorum

haklısınız önerilerin için çok çok tşk ederim ama insan birileriyle konuşup deşarj olmak istiyor sadece 5 dk birileriyle karşı karşıya gelsem konuşsam bana o kadar iyi geliyor ve epilepsi hastasıyım üzüntü ve sıkıntı krizlerimi tetikliyor daha kötü olmaktan çok korkuyorum

Kıyamam ya çok iyi anlıyorum inan ki..NErede oturuyorsunn

durumumuz çok çok benzer bende sıkılıyorum hiç tanıdığım yok çevrem yok bulunduğum yerde.bi allahın kulu yok kapımı çalan.patlıyorum resmen ewde.bebeğimde var 8 aylık hep peşinde koşturuyorum.bunladım iyice :( bebekten dolayı ne yürüyüş ne bişey yapabiliyorum off.işin zor yani bebeğin yoksa çok şey yapabilirsin gerçi

kızım var 3 yaşında bir tanedaha olsun diye allaha yalvarıyorum o kadar bunaldım belki diyorum kızım kreşe gitme bir durum olsa gidip geldikçe canımın sıkıntısı gider diyorum ama ondanda pek emin değilim...

elişi yapın.dikiş dikin. daha da olmadı üniversiteye kayıt yaptırın evde çalışıp okuyun.daha olmadı evde çalışma imkanı sağlayan bir iş bulun.kitaplar okuyun kendinizi geliştirin bunladan birini yapıp yanında da ek olarak bir diğerini yapmaya kalksanız inanın vakitler size yetmeyecektir.:42::46::46::46::46::46:

el işi konusunda oldukça becerisizim :52: unv mezunuyum kpss ye çalışıyorum ama sürekli ders çalışmakta can sıkıntısı gidermi?

Back
X