- Konu Sahibi gulcan2010
mrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....?![]()
![]()
![]()
mrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....?![]()
![]()
![]()
durumumuz çok çok benzer bende sıkılıyorum hiç tanıdığım yok çevrem yok bulunduğum yerde.bi allahın kulu yok kapımı çalan.patlıyorum resmen ewde.bebeğimde var 8 aylık hep peşinde koşturuyorum.bunladım iyicemrb arkadaşlar evin içinde çok sıkılıyorum komşularım yok arkadaşlarım yok kapıyı çalanım yok ne yapacağımı bilmiyorum evde çok bunalıyorum neler yapmamı önersiniz....?![]()
![]()
![]()
bende çok sıkılıyorum belediye kurslarına gidin hem arkadaş edinirsiniz hemde oyalanırsınız canınız sıkılmaz ...
![]()
![]()
evde olduğum tek gün bugün ve bugünde buraya sardımhiç böyle bi alışkanlığım yoktu 6 da oturdum bi baktım saat 8 e geliyor.
Bi an düşündüm anaa ben bu konuyu ne zaman açtım diye.Aynı durumdayız.Tıpatıp.Yalnız kalıyorum bende kimsem yok
Çare nedir nedir
bir hayvan besleyebilirsiniz ( kedi yada kuş)
puzzle yapabilirsiniz :)
kitap okuma ve film izleme saatleriniz olabilir
Resim yapın yeteneğiniz olmak zorunda değil kimseye beğendirmeyeceksiniz
yabancı dizleri takip edin
yeni yemek tariflerini deneyebilirsiniz
kendinize bir hobi alanı bulabilirsiniz takı yapmak yada ahşap boyamak gibi![]()
haklısınız önerilerin için çok çok tşk ederim ama insan birileriyle konuşup deşarj olmak istiyor sadece 5 dk birileriyle karşı karşıya gelsem konuşsam bana o kadar iyi geliyor ve epilepsi hastasıyım üzüntü ve sıkıntı krizlerimi tetikliyor daha kötü olmaktan çok korkuyorum
durumumuz çok çok benzer bende sıkılıyorum hiç tanıdığım yok çevrem yok bulunduğum yerde.bi allahın kulu yok kapımı çalan.patlıyorum resmen ewde.bebeğimde var 8 aylık hep peşinde koşturuyorum.bunladım iyicebebekten dolayı ne yürüyüş ne bişey yapabiliyorum off.işin zor yani bebeğin yoksa çok şey yapabilirsin gerçi
Kıyamam ya çok iyi anlıyorum inan ki..NErede oturuyorsunn
elişi yapın.dikiş dikin. daha da olmadı üniversiteye kayıt yaptırın evde çalışıp okuyun.daha olmadı evde çalışma imkanı sağlayan bir iş bulun.kitaplar okuyun kendinizi geliştirin bunladan birini yapıp yanında da ek olarak bir diğerini yapmaya kalksanız inanın vakitler size yetmeyecektir.![]()