Çok Sıkılıyorum :(

İşyerinde arkadaşın yok mu? Ben çok seviyorum bizim ofisi mesela.4 kişiyiz ama çok eğleniyoruz,gülüyoruz.

owww swn baya derin yerlere dalmışsın..dikkat et cüzdana sıfırlanmasın

Vallahi battim batiyorum oyle diyeyim . Herifin biri yuzunden habire fal baktiriyorum, Allah belasini versin onun diyorum kisaca. Bu adam yuzunden alisveris e ve fala bagimli oldum resmen, baskasiyla evlenirse gidip 2000 tl isticem, senin yuzunden maddi manevi battim it herif, ver paralarimi dicem.

Son düzenleme:
Ben de ofiste çalışıyorum ve işten arta kalan zamanlarda alışveriş sitelerine takılıyorum.
Dizi izlemek falan insanın aklını başından alabilir bence. :S
Tamam boşluklar olabilir de, dizi izleyecek kadar da abartmamak lazım sanki. :SSss
Bir de belli bir konu belirleyip , o alanda araştırma yapıyorum sitelerden.
Bilgilerle beraber ufku genişliyor insanın.

Bende sizin gibi kamuda atanmış çalışıp sıkılmak istiyorum ama olmuyor bu beşinci KPSS girişim olacak üçüncüye dershaneye gidiyorum ikibinim yaşında kızım var eşim bıktı sınava hazırlanmamdan şimdi annemi bekliyorum felsefe dershaneye gideyim diye memurluk için uğraşıyorum bende bu durumda olmaktan birilerinin eline mahkum olmaktanok sıkıldım peki ben ne yapayim siz bana önerin.....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibi hangi kurumda çalışıyorsunuz size çok imrendim hep böle sıkılacağım bir işin hayalini kurmuşumdur.benim kafamı kaldıracak vaktim olmuyorda

Senin durumun daha zor tabi kii. Ama çalışıp kazanmaktan başka çaremiz yok maalesef. Lütfen çalışmayı ve tevekkülü bırakma.

konu sahibi hangi kurumda çalışıyorsunuz size çok imrendim hep böle sıkılacağım bir işin hayalini kurmuşumdur.benim kafamı kaldıracak vaktim olmuyorda

Çalıştığım kurumla ilgisi yok, 4 ay öncesinde benim de kafamı kaşıyacak vaktim yoktu, şimdi yerim değişti burada bocalamaya başladım yapacak bir şey bulamayınca.

haha çok tatlısın canım

bende eski işimde çok yoğundum tüm gün telefonla konuşmaktan çenem ağrırdı evde akşam ne annemle ne nişanlımla tek kelime edemezdim

ama bu iş yerimde Allah a şükür rahatım bazen acil işler çıkıyor oda olur bazen keyfime mesaiye kalıyorum

düşünün artık burada da tek bayan benim ve bazen 10 cümle kurmuyorum burada da dilim şişiyor

kendine iş çıkar bence ben öyle yapıyorum farklı departmandaki arkadaşları bazen ziyaret ediyorum bazen onlar geliyor...

yemek tarifi araştırıyorum hafta sonları onları deniyorum

buraya takılıyorum öyle böyle vakit geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…