Kızlar merhaba, bir kamu kurumunda görev yapıyorum, işten arda kalan vakitlerde çok sıkılıyorum, sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum sayfaları yeniliyorum filan ama onlardan da çok sıkıldım. Ne yapabilirim bana neler önerebilirsiniz. Teşekkürler.
owww swn baya derin yerlere dalmışsın..dikkat et cüzdana sıfırlanmasın
Ayyyy
Ben işten arta kalan diyince evde olduğu zamanlar sandım.
Oldu o zaman iyi günler
Beyin olay yerini terketti
İşyerinde arkadaşın yok mu? Ben çok seviyorum bizim ofisi mesela.4 kişiyiz ama çok eğleniyoruz,gülüyoruz.
koptum ayol
iş yeri için önerin yok mu, gitme kız sıkılıyorumm ben de
Var ama benden yaşça çok büyük, konuşmayı da pek sevmiyor
O zaman sıkılmakta haklısın.Film indirebilirsin,boş kaldıkça izlersin.Ya da kanal sitelerinden dizi tekrarlarına bakabilirsin.
Bende sizin gibi kamuda atanmış çalışıp sıkılmak istiyorum ama olmuyor bu beşinci KPSS girişim olacak üçüncüye dershaneye gidiyorum ikibinim yaşında kızım var eşim bıktı sınava hazırlanmamdan şimdi annemi bekliyorum felsefe dershaneye gideyim diye memurluk için uğraşıyorum bende bu durumda olmaktan birilerinin eline mahkum olmaktanok sıkıldım peki ben ne yapayim siz bana önerin.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konu sahibi hangi kurumda çalışıyorsunuz size çok imrendim hep böle sıkılacağım bir işin hayalini kurmuşumdur.benim kafamı kaldıracak vaktim olmuyorda
Haklısın, en iyisi diziye başlamak
vallahi ben de cok sikiliyorum, yalniz basima oturup issiz kaldikca alisveris sitelerinde fink atiyorum. Bu ay bazi olaylara extra mutsuzdum, iyice kendimi dagittim, kredi karti ektresine bir baktim 600 tl alisveris yapmisim600 tl lik cercop almisim , psikiyatriye gitmeye karar verdim alisveris bagimlisi mi oldum diye. Sonra dusundum, terapiye en az 200 tl vericem, o parayla ne alisveris yaparim
Kitap cidden surukleyici degilse, elim yine bilgisayara gidiyor. Beni uzak tutan tek sey game of thrones , tavsiye ederim. Bir muddet oyalar seni.
Bencede.Mesela ben işyerimde boş kalınca Recep İvedik izliyorum :))))))
Recep Ivedik miahahhaha
Evet napıyım çoğu kişi sevmiyo ama ben 10 kerede izlesem çok gülüyorum :)))))
Sevmemekten ziyade ya biri gelip isyerinde film izledigini gorurse bazinda soylemistim
Evet napıyım çoğu kişi sevmiyo ama ben 10 kerede izlesem çok gülüyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?