• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkılıyorumm yardım

Kopek demişsin benim bir kopegim var bu yüzden aldım sıkılmayayım diye ve zaten cok severim köpekleri ama biz kopegim dokuz aylık olduğunda müstakil eve geçecektik bahçeye koyacaktık yanına iki tane daha alıp ona dayanarak aldım, su an iki yaşına gelecek neredeyse hala taşınamadık. Yılbaşına taşınıyoruz artık, iyi düşün kopek büyük sorumluluk ayrıca evde gerçekten inanılmaz temizlik çıkarıyor insana kıyafetlerinden tuy temizlemekle geçecek tüm vaktin ütüden önce. Ben dua ediyorum bir an evvel geçsin zaman da koyayım bahçeye:) yağmur çamur demeden gezdirmen Laz'ım, tuvalet eğitimi cok vakit alıyor başlarda ama 8-9 aylık olduğunda çözülüyor. Dişi ise kızan sorunu var kisirlastirmazsan eğer. Kopek korkuna gelince eşim en korkan insanlardandı şimdi kendi hayal kürüyor sunun yanına iki uç tane daha alacağım diye :KK70:
Ayy olsun onun sevimliliği yeter inşallah bulurum bir tane ya

senın canın sıkılıyor mu damdan ?

sıkılıyor gibi mi geliyorum sana

esasen sıkılıyor demek ki

bak burada yazışıyorum

o kadar da işim başımdan aşkın değil demek ki

bir yandan yemek bir yandan tatlı yapıyorum

ayrıca bir yandan da çalışıyorum diğer taraflarda üstüne de size laf yetiştiriyorum

ben rahatım bu sıralar

yazdan kalma alışkanlık home ofis devam

ama tel susmuyor

patron aradı maili at diye şimdi öbür sayfada mail açıp onu atacağımmmm

Ya kızlar ben çok sıkılıyorum,bir aylık evliyim evim de boyle sakin kasaba gibi bir yerde. Sabah eşim ise gidiyor ben bütün gün evdeyim kitap okuyorum,ders çalışıyorum sonra yapacak birşey bulamıyorum herşeyden çok sklyorum bu sefer moralim bozuluyo eşim aksam isten gelince benim yüzünden kavga edip duruyoruz ama elimde olan birşey değil beraber ya da tek basıma yapabilecegimiz onerebileceğiniz birşeyler yok mu yardımcı olun. :*

bu zamanların tadını çıkarın bence.
ilerde nasipse bir çocuğunuz olduğunda kitap okumak değil, aynaya bakmanız bile lüks olucak.

şu kitap kahve battaniye üçlüsünü unuttum aylardır. Bilseydim daha çok yatardım hamileliğimde :)

bu zamanların tadını çıkarın bence.
ilerde nasipse bir çocuğunuz olduğunda kitap okumak değil, aynaya bakmanız bile lüks olucak.

şu kitap kahve battaniye üçlüsünü unuttum aylardır. Bilseydim daha çok yatardım hamileliğimde :)

O da ayrı bir zevktir ama çocuğuna ilgilenmek falan

Back
X