Çok sıkıntıliyim yardım edin :(

Sibel atak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
2
0
1
10 yıllık sevgilimin beni aldattigini öğrendim. Onu cok seviyorum ve aramızda beraber lik var bi kaç yıldan beri. Onun için her sıkıntıya katlandım bu yaptığına katlanamiyorum. Şimdi çok pişmanım affet beni diye yalvariyo. Ona şans vermemi istiyor. Yaptığı yutulur bişey değil ama aramda farklı bi bagda var bi yanım şans vermecbur sun ddiyo bi yanım verme diyo . Günlerdir çok kötüyüm ne yyapacağımı ne dusunecegi bilmiyorum

Yaslariniz kac canim?

Hiçte mecbur değilsin, aldatılma affedilecek birşey değil, o seni kaybetmeyi göze alarak yada öğrenme ihtimalini umursamayarak yemiş bi haltlar.
Seni umursamayanı sen nasıl sevip affedersin?

24 yaşındayım. Evliliği düşündüm ama okul durumu olduğu için olmadı. Böyle bi insan değildi son aylarda değişti. Parasal sıkıntılar vs den dolayı.

neden mecburmuşsun onu anlamadımmm

İster affet ister affetme sunu unutma ki ona olan guveninden bundan sonraki zamanda gram olmayacak her yaptgi en kucuk seyde hatrlayacaksn...her soyledigi yalanda kuskulanacaksn icin icini yiyecek ama huzurun gitmesn die susucan yada cok buyuk kavgalar olacak...biraz mantigini da kullanarak karar ver canim bol sans...

14 yaşında ilişkiye başlanır mı yaa?

Bir şeyler yaşadınız diye affetmeye mecbur değilsin. Bir kere aldatan yine yapar bence, o yüzden affetme derim.

Ben mi geri kafalıyım anlamıyorum kiii.Benim ünvden mezun olduktan sonra ilk sevgilim olmuştu..14 yaşında bir ilişkiye başlarsan,10 yıl içerisinde de böyle laçkalaşır herşey...
Eğer yanlış düşünüyorsam affola...Ancak erkek adamın evlenmeden önce gezmesi,tozması gerekir..Sonra 'Yeter ben yoruldum,artık evleniyim 'moduna girer...
Ben olsam affetmezdim..Bir kere yapan,devamını da getirir...

Araya aldatma girdikten sonra güzel devam eden bir ilişki görmedim de duymadım da...
Çocuk karakterini belli etmiş işte. Yol yakınken kurtar kendini.

Niçin mecbur olduğunuzu anlayamadım. Şans vermenizin de boşa olacağını düşünüyorum. Hatasını tekrarlamasa bile, bu yaşanılanı unutamazsınız.

En iyisi affetmemek. Devamı gelir bu aldatmaların. Gelmese bile senin güven duygun zedelendi aldatmıyor olsa bile en küçük ihtimalde hep aldatıyor düşüncesi belirecek zihninde. Bağın koptuğu yer işte burası, araya giren 3. şahıslar.
Ayrıca onunla olduğun için hiçte mecbur değilsin her yediği haltı çekmeye.

konu aldatılmaysa bence hiç bir erkek ikinci bir şansı affetmiyor. hadi affettin diyelim tekrar aldatmayacağı ne malum. birşeyler paylaşmışsınız belli ki bu yüzden ona hiç de mecbur değilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…