Çok sıkıntıliyim yardım edin :(

Ben bir de şunu anlayamıyorum.

İlişki süresi ne kadar uzunsa "şans versem mi" fikri o kadar artıyor.

"Kaç yıllık sevgilim, kocam" vs...

Asıl uzun yıllar ve büyük emek verdiğiniz insanın aldatması affedilmez.

Düşünsenize onca yaşanmışlığı, güzel anınızı, sizi ve karakterinizi ezip geçmiş, keyfine göre takılmış.

Ayrıca "Onun için her sıkıntıya katlandım" ne demek?

Sizi sıkıntıya sokacak adamlara ve yarattıkları kaosa neden katlanıyorsunuz, dünyaya bir daha mı geleceksiniz?

Sorunsuz adamları hak etmeyecek, onlara layık olamayacak kadar yetersiz misiniz?

On yıldır onunla birlikte olup her şeye katlanan siz...

On yıldır sizi kimbilir kaç kere aldatan sevgiliniz...

Bir kez yakaladınız diye "Affetsem mi" diye düşünüyorsunuz.

Oysa "Kimbilir şimdiye kadar neler yaptı da ruhum duymadı" demeniz gerekirdi.

Ama klasik cefakar kadın kafası, "benim kocam, sevgilim yapmaz"...

Simdi affetmeye mecbur olursunuz yarin başka şeye.. Devam edin böyle.. Zaten mecbursunuz adam istediğini yapar

sans versen bile bence içinde affedemezsin hep aklına gelir ilerde sorun yaşarsınız sürekli..bikere yapan yine yapar buna emin ol bence bitir

Kızlığını verdikten sonra işte o bağ seni her istediğini yaptırmaya mecbur eder. Biz Türkiye'de yaşıyoruz oyüzden önemli değil olan olmuş diyemeyeceğim bundan sonra aklını kullan nikah bari olsun arada yoksa yakında hamileyim diye ağlaya ağlaya konu açacaksın

Tekrar aldatılacağını bilerek bir şans daha verebilirsin tabi

Burda kafan cok karışır
Affet diyen de olur asla diyende olur bence bunu kendi içinde kendi vicdanınla karar ver

Hiçbirşeye mecbur değilsiniz ..
Aldatılmayı hazmetmek çok zor . İyi düşünün sonrası daha zor olur eminim.

cinsellik yaşamamış olsaydın ne karar verirdin bunu düşün önce..
bekaret herşey değildir hayatta..ilerde seni mutsuz edeceğine düşündüğün adama bel bağlanman için yeterli sebep değil...

İllaki affedeceksiniz bu mesajından anlaşılıyor hiç değilse süründür bari.
Gözü korksun, bir daha yaparsa tamamen kaybedeceği korkusunu yaşasın.

affetsen bile sürekli olarak nüksedecek mi diye korku yaşadığın bi hastalık gibi durumun

Bu zamanda birlikte olduğun için ona mecbur olman gıbı bır durum sözkonusu olamaz..Evlenınce de dul kalamam vs dıyerek mı affedeceksın..Bu aldatılmak var ya,hıckımsenın haketmedıgı kadar asagılık bır hareket..Aldatan aldanandır..İstedıgı kadar pısman olsun bunun devamı gelecek ılerde ;çünki bu durumda senın onu affetmen = senın ona muhtac mecbur olman ve asla vazgecmeyecegını kanıtlar...Zaten oon yılda evlenmedıyse o adamdan bırsey olmaz..Yoluna bakmalısın..Ben de 23 yasında bırını delı gıbı sevdım ılk bırlıktelıgımı yasadım ama ayrıldık..Kocam da ıkıncı sevdıgım kısı oldu ve benı bu sekılde kabullendı evlendık ..Bu kadar basıt..Sakın bekaretımı verdım mecburum deme gec bunları..kendıne affetmemek ıcın bahaneler uret ve lutfen kararlı ol..

kendini bi zardan ibaret gören bir genç kız, ailesi öyle öğretmiş kendi ayakları üzerinde durmasını bir birey olduğunu öğretmemiş şimdi ama mecburum diye aldatılmayı bile sineye çekmeye hazır.

Zaten affedeceksin anladığım kadarıyla,sadece biraz destek bekliyorsun burdanki vicdan mantık muhabesini örtesin...ama nacizane fikrim o adam seni sevmiyor,aldatmaya da devam edecek ve de seninle evlenmeyecek...bence daha dazla kullandırtma kendini ( kusura bakma böyle sert ve açık bir mesaj oldu ama öyle adamların düşüncesi bu malesef )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…