• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sikintiliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
105
33
98
26
Öncellikle lutfen ön yargiyla yaklasmayin. 18 yasindayim dershaneye gidiyorum ve bir hocaya karsı gercekten ama gercekten elimde olmayan hisler beslemeye basladim.26 yasinda bende buyuk tabi biraz birde hocam olunca cikmaza girdim. Galiba hocanin ilgisinide biraz farkli yorumladim ama böyle asikimdan ölüyor filan degilimde hoslanti oldu gibi bu hissin gecmesi icin ne yapmaliyim sizce? Lütfen bana akil verin bu his beni rahatsiz ediyor bitsin istiyorum

İlla bir sebebi vardır. Anlatın ki içiniz açılsın herkesin dertleri sorunlar var. Dua etmek iyi gelebilir bol bol dua edin.

Icimde bir sikinti var bana rahat vermeyen yemeden icmeden kesen diken ustundeymisim gibi hissettiren rahqtlamak icin ne yapmaliyim
Benim de öyle içimde bir huzursuzluk vardı bir ay önce... surekli surelerden ve zikir okudum. Namazlarıma dikkat etmeye başladım.. şu an daha güçlü ve huzurlu hissediyorum..çok şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X