Canım bence iyi fikir bu, dün bir yanlış anlaşılma oldu akşama buyrun gelin deyip gönüllerini al, akşama da siz ona sürpriz yapın.Eşin cep teli mi almış sana...çok hata yapmışsın cnm sen dün akşam ya ..üzüldümEşim sürpriz yapmayı sever romantik akşam yemeklerinden tutunda hediyelere kadar herşeyi yapar ama ilk evlilik ilk doğum günü özel olmalı bence.Sabah gördüm hediyesini cep telefonu almış bana.Hemde bir dünya para verip.Aslında akşam eve gelince en azından bir kutlasaydı daha sonra bişey olmamış gibi ne bileyim ya çok mu ince düşünüyorum.Balkonda tek başıma yemek yemekte çok zoruma gitti.Off kafam çok karışık.Şimdi ne yapmalıyım ? İş çıkışı ailesine mi uğrasam annesiyle konuşsam ne desem ne yapsam
Madem öyle gündüz senin gönlünü alsaymış, ne bileyim hediyesini verip, kutlasaymış akşam için de böyle düşündüm deyiverseymiş.Yani ama kızamıyorum ki eşine erkekler ve kadınların kafası çok çok farklı çalışıyor çoookkk.Senin kalbin kırık benim doğum günümü benim düşlediğim şekilde kutlamadı diye.Onun halini bi düşünsene kendince bir organizasyon ve sonunda ailesine ne kadar mahcup olmuştur kimbilir.Eğer 2 aylık evliysen cnm çok tecrübesizsin ve dünki tavrın hatalı olmuş. Peki bakalım gelsinler deyip o geceyi idare etmeliydin.Ertesi günlerde de uygun bir zamanda kırıldığını farklı bir şeyler yaşamayı tercih edeceğini söyleyip bundan sonraki özel günlerde daha özel şeyler yapmak istediğini söyleyebilidrin.Ben de öyleyim çok ani kırgınlık nöbetleriyle hareket ediyorum çok fazla o anki duygumla yönlendiriyorum olayları ama çok büyük hata.Üzgünüm ama haklıyken haksız konumuna düşmüşsün.Eşinin gönlünü alıp açıkça hislerini paylaş, bir dahaki sefere de aynı tas aynı hamam olursa bu sefer salona sen gönder
Ne sebeple olursa olsun evine gelen insanları kapıdan çevirmen yada buna sebep olman çok ayıp olmuş. Madem eşin bu kadar dinliyor seni ailesini ağırladıktan sonra sitemini ederdin.
Olmamış yaptığın kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?