Çok sıkıntılıyım :(

Gul_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
91
17
88
İstanbul
Dün benim doğum günümdü.Eşim akşam saat 8,30 a kadar birşey çaktırmadı bir tebrik dahi etmedi.Neyse işten eve 8,30 gibi geldi işte çok açım dedi bende mutfağa girdim yemek ısıtmak için.Sonra yanıma geldi yemekleri beğenmez gibi bir tavır ben yemeyeceğim tokum dedi.Neyse bozuldum haliyle.Sonra ben tek başıma yemek yemek için balkona çıktım.Tam o sırada yanıma geldi bizimkiler geliyorlar dedi.Bende doğum günümü kutlamak içinse hiç gelmesinler dedim.Evleneli 2 ay olmuş haliyle başbaşa bir kutlamayı tercih ederdim.Neyse sonra bu ailesine söylemiş artık ne dediyse gelmeyin falan diye gelmediler.Bizde küstük konuşmuyoruz.Herşeyi geçtim sen benim doğum günümü başbaşa bir kutla madem.Böyle saçma süpriz mi olur.Yanıma geldi üzerini giyin haliyle işten geldim şort atlet bir haldeyim keyfim bozuldu yani.Herkesle beraber kutlayacak hala çok sinirliyim.Ailesininde bunu düşünmesi gerekirdi bence.Aklı sıra annesinin hazırladıklarını yiyecek yemek falan yemedi bu yüzden madem banada bir şekilde yedirtme offf deli oldum resmen..Zaten sürekli görüşüyoruz düşüncesizlikti yaptığı ama kendine göre ben haksızım tabi.Ben hizmet edicem ben yapıcam toplıcam edicem kaldırıcam silicem koyucam nasıl sürpriz bu.Dün akşam salonda uyudu.Haklımıyım haksızmıyım demek istemiyorum sadece sıkıntımı paylaşmak istedim.Teşekkürler.

Yorumlarınız benim için önemli teşekkürler.

eşin doğum gününü unutmamış yani öylemi sadece süpriz yapıp aileyle mi kutlamak istemiş doğrumu anlamışım

salonda uyumak nedir ya en ufak bi tartışmada hemen ayrı yatmak neden

okudum anladım canım keşke aileis gelseymiş yani en azından boyle olmazdı

Bence haksızsınız. .
Ailesi sizin için hazırlık yapmış ve yollara koyulup gelecekken gelme demek çok ayıp.Evlilik yıldönümünz olsa anlayacağım ama doğum günü :26:
Onlar sizin için zahmet etmiş sizde iki bulaşığı makineye atamıcakmısınız. .
Zaten bundan sonra özel günlerinize gelmekte kutlamakta istemeyeceklerdir . . Haklılarda

Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun,nice senelere
Eşin yalnız bi organizasyon yapmayı beceremiyor olabilir mi canım
Belki de o yüzden ailesini davet etmiştir
Pasta,börek vs yaparlar,hep beraber kutlarız diye düşünmüş olabilir
Kendisine göre sürpriz niteliği taşıdığı için de sana söylememiş,sabahtan da kutlamamış olabilir
Biz bayanlar istiyoruz ki başbaşa olalım,sürprizler,romantizm olsun
Erkekler bazen bizim kadar ince düşünemiyor
Bi de merak ettiğim eşin normalde sürpriz yapmayı seven bi insan mıdır özel günlerde ? :26:
Hediyeler alır mı ? Romantik akşam yemeklerine çıkarır mı?
Bunları yapmıyorsa yapmasını beklemek de zaman kaybı...7 sinde neyse 70 inde o misali
Keşke hiç gelmesinler demeseydin sonuçta kv hazırlık yapmış anladığım kadarıyla
Senin için emek etmiş

Eşim sürpriz yapmayı sever romantik akşam yemeklerinden tutunda hediyelere kadar herşeyi yapar ama ilk evlilik ilk doğum günü özel olmalı bence.Sabah gördüm hediyesini cep telefonu almış bana.Hemde bir dünya para verip.Aslında akşam eve gelince en azından bir kutlasaydı daha sonra bişey olmamış gibi ne bileyim ya çok mu ince düşünüyorum.Balkonda tek başıma yemek yemekte çok zoruma gitti.Off kafam çok karışık.Şimdi ne yapmalıyım ? İş çıkışı ailesine mi uğrasam annesiyle konuşsam ne desem ne yapsam

Madem öyle gündüz senin gönlünü alsaymış, ne bileyim hediyesini verip, kutlasaymış akşam için de böyle düşündüm deyiverseymiş.Yani ama kızamıyorum ki eşine erkekler ve kadınların kafası çok çok farklı çalışıyor çoookkk.Senin kalbin kırık benim doğum günümü benim düşlediğim şekilde kutlamadı diye.Onun halini bi düşünsene kendince bir organizasyon ve sonunda ailesine ne kadar mahcup olmuştur kimbilir.Eğer 2 aylık evliysen cnm çok tecrübesizsin ve dünki tavrın hatalı olmuş. Peki bakalım gelsinler deyip o geceyi idare etmeliydin.Ertesi günlerde de uygun bir zamanda kırıldığını farklı bir şeyler yaşamayı tercih edeceğini söyleyip bundan sonraki özel günlerde daha özel şeyler yapmak istediğini söyleyebilidrin.Ben de öyleyim çok ani kırgınlık nöbetleriyle hareket ediyorum çok fazla o anki duygumla yönlendiriyorum olayları ama çok büyük hata.Üzgünüm ama haklıyken haksız konumuna düşmüşsün.Eşinin gönlünü alıp açıkça hislerini paylaş, bir dahaki sefere de aynı tas aynı hamam olursa bu sefer salona sen gönder

Canım bence iyi fikir bu, dün bir yanlış anlaşılma oldu akşama buyrun gelin deyip gönüllerini al, akşama da siz ona sürpriz yapın.Eşin cep teli mi almış sana...çok hata yapmışsın cnm sen dün akşam ya ..üzüldüm

aynen haklıyken haksız konuma düştüm öfkeyle kalkıp zararla oturmak tabiri var ya işte tam benlik.Bazen kendime hakim olamıyorum.Söyledikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor

Öncelikle dogum günün kutlu olsun :)

Bence gün boyunca dogum günün değilmiş gibi davranıldıgı icin sen biraz fazla hassaslaşmışsın.
Yeni evli olabilirsiniz tabiki eşinin bunu düşünmesi gerekirdi ama aileyle de kutlamakta ne sakınca var ki :) En azından eşin sana süpriz yapmayı düşünmüş,dogum gününü unutmamış. Gittiklerinde de eşinle baş başa bir şeyler yapardınız belki veya 1 gün sonra.
Keşke bu kadar sıkıntı etmeseydin canım ya eşinin ailesinin de tepkisini çekersin, bir daha böyle bir organizasyon içinde yer almak istemeyebilirler. Hem eşinde ailesine karşı kötü hissetmiştir kendini. Bence eşinle konuşmalısın, bu tip konularda hassas oldugunu,onunla baş başa bu özel günü geçirmeyi arzuladıgını o yüzden böyle bir tepki gösterdiğini söyleyebilirsin. Bir dahakine daha düşünceli olacaktır.

siz bütün gün eve gelince bi süprizle karşılaşacaağınızı başbaşa yemek yiyeceğinizi elinde bi çiçekle geleceini hayal etmişsiniz ve karşılığında bunu görünce hayal kırıklığına uğramışsınız sanırım ama erkekler kadınlar gibi ince düşünemiyo o da kendi çapında kalabalıkla kutlansa daha eğlenceli olacağını düşünmüş keşke eşin önce bi kutlasaydı sonra ailesi gelseydi daha iyi olurdu öyle ama büyütülcek bi mevzu değil sen de keşke geri göndermeseydin ailesini ayıp olmuş bi de çakacak bulaşığı takmışsın kafana o da biraz yersiz olmuş sanki :S

Hiçbir şey için geç değil bence.Doğumgünü dediğin nedir ki ha o gün kutlanmış ha bi sonraki gün.Öenmli olan hatalrından ders alman.

Doğum gününüzü aileside önemseyip yanınızda bulunmak istemiş. . Oysaki mutlu olmanız gerekirdi. . Sonuçta kimi aile hiç oralı bile olmaz :2:
Akşama çaya gelirmisiniz diye davet edebilirsiniz dün eşinizin yemek konusunda sıkıntı yarattığını ve yorgun olduğunuz için sinirlerinize hakim olamadığnızı dile getirebilrsiniz . .

Ayrıca Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun..

aynen elbisemi ütüledim eşimin özel birşey yapacağından o kadar eminim ki ojelerimi sürdüm makyaj malzemelerimiş ayarladım hadi aşkım gidiyoruz demesini beklerken öyle bir umursamazlık yayılıp tv izleme falan yok sen ye ben yemicem umursuz hareketler beni çileden çıkardı en son patladım artık.

Ne sebeple olursa olsun evine gelen insanları kapıdan çevirmen yada buna sebep olman çok ayıp olmuş. Madem eşin bu kadar dinliyor seni ailesini ağırladıktan sonra sitemini ederdin.

Olmamış yaptığın kusura bakma...

Ben şahsen sana hak veriyorum. Bende olsam eşimle yalnız kutlamak isterdim, sürpriz beklerdim. O da bilmeli ki beni ailesiyle olmak değil, başbaşa olmak daha çok mutlu eder. Ya illa ki ailesi kutlamak istedi diyelim eşin seni oraya bir yada iki saatliğine götürseydi, biraz oturup evinize döndükten sonra romantik bir gece geçirirdiniz.

Benim düğünüm eylülde, doğum günümde Kasım ayında eminim senin yaşadığının aynısı da ben yaşiycam, bizde farklı olan tek şey onlar bizim eve gelmezler muhtemelen bizi kendi evlerine çağırırlar. Ama eminim yani o geceyi başbaşa evimizde geçiremiycez, geç saatlere kadar orda oturcaz

Ayrıca kızı eleştirip durmayın, zaten canı sıkkın, o hatasını anlamış ama karşı tarafın yaptığı da düşüncesizce oldu biraz..

Ailesininde düşünmesi gerekirdi.Annesi böyle bir teklifle gelmiş olabilir.Oysaki geçen sene nişanlıyken doğum günü pastasını alıp ailesiyle kutlamıştık ama evlenince bambaşka işte.Şimdi kasımda doğum günü var ailesine bu sefer diyeceğim siz ayrı ben ayrı kutlayalım.ben gelemiyorum bu tarz şeylere gerçekten iyice anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…