Çok sinir oldum. Abartıyor muyum?

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.021
113
Kızlar aşırı sinir oldum. Anlatacak kimsem yok yazıp rahatlamam lazım ve sizde fikir verin. Ne yapayım..
Şimdi benim yakın bi arkadasım var bugün öğlen beni aradı akşam işin var mı yemeğe gidelim dedi. Bende tamam gidebiliriz dedim. Benim işten çıkışım 45 dk kadar uzadı elimde olmayan sebeplerle, bununda haberi var konustuk,bu da o zaman iş yerindeki kızlarla biraz takılırım sen çıkınca beraber gideriz dedi tamam dedim. Çıkınca aradım durağa geçiyorum sende gel ordan gidelim dedim.
Gitmeyelim ya buraya gel ( kızların yanına) takılalım yada Sen git dedi. Yemeğe gitmiyor muyuz dedim Yok dedi. Tamam görüşürüz dedim kapattım.
Aşırı sinir oldum yaptığı harekete ama hiç bişey söylemedim içimde kaldı.
Abartıyomuyum yoksa trip yapmakta haklımıyım sizce ?

Belki ordaki arkadaşlarının yaninda böyle söylemek zorunda kalmıştır hemen kötü düşünme

Hiçte abartmıyorsunuz. Arkadaşınızın karakter profili gözümde canlandı:işsiz:

Belki ordaki arkadaşlarının yaninda böyle söylemek zorunda kalmıştır hemen kötü düşünme

Ordaki arkadaşları da biliyordu akşam gideceğimizi. Hem 2 aylık insanlar için yıllardır tanıdığı dostuna bunu yapar mı insan. Buraya gel yada Git sen diyo

Yemege kendisi gidelim deyip sonra vazgecmesi ayip olmus.
Sanirim is arkadaslarinin sohbeti sardi kalkmak istemedi...
Ya da aksam bir sekilde kafa dagitmak istiyordu siz aklina geldiniz ama bakti ki kizlarla da iyi gidiyor sizle yemege gitmekten vazgecti.
Ya gel ya da sen git yemege demesi sacma olmus.
Kendi teklif edip boyle tutuma girmesini bende hos karsilamadim.

Arkadaşlarının yanından kalkması zor gelmiş. Verdiği sözden cayıvermiş. Kendini düşünmüş. Kızmakta haklısın

Hiçbir açıklama yapmadan yemeği iptal etmesi terbiyesizlik.

Arayıp söyle. O gün yaptığın neydi öyle hiç yakıştıramadım de.

İkinizinde haklı yönleri var. Büyütmeyin madem iyi arkadassınız.

bence gıcık olmakta haklısın abartmıyorsun zaten işinin uzayacağınıda söylemişsin, resmen seni satmış işte

Arayınca de, madem onlarla devam edecektin keşke söyleseydin diye. Hatta birkaç iş vardı daha da geç kalmayayım diye iptal ettim seni düşünerek de.

Sinir olurum böyle insanlara ben de...

Daha hiç konuşmadık yani bende yazmadım o da yazmadı. Şimdi ben yazsam mı yoksa ilk o yazınca mı söylerim

Bence de ikinizin de hataları var
Siz yemeğe geç kalmissiniz
Oda başka alternatif bulmus kendine

Yüz yüze geldiğinizde yada telefon da beni satın biraz zoruma gitti diyebilirsin

bence haklısınız.
buna benzer bişeyi ben yaşadım.
arkadaşlarla hatim yaptık ramazanda. son bir duası falan kaldı. hep gittiğimiz evde temizlik vardı. bende bizde okuyalım dedim. tamam denildi. sabahtan gelinecekti. sonra yazmışlar öğlen olsun. iyi madem tamam olsun.
öğlen oldu, bekliyorum. baktım yine yazmışlar ki, başka gün olsun. delirdim resmen ya.. dalga mı geçiyorsunuz dedim ama kimse anlamadı kızdığımı.
dedikleri gün geldi çattı. bana dediler ki sana gelip okuyalım. yok dedim kocam evde yatıyor.
aklıma geldi bak yine sinir oldum.

bence siz geç kaldıysanız biraz ona uyum sağlayabilirdiniz çünkü o size uyum sağlamış
belliki arkadaşlarıyla belli bir moda girmiş eğleniyor sırf size göre hareket edemezdi doğru olanı yapmış

Back
X