Çok sinir oldum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
merhaba hayırlı haftalar arkadaşlar
Hafta sonları eşimle ailesinin yanına geliyoruz burası biraz İstanbul dışı çocuğumuz için daha rahat bahçe vs eşimle aram zaten limonu yani ona karşı soğuk olduğumu yazmıstım buraya
Herseyi bi kenara atıp bir seyleri denemeye karar verdim.
Plan yaptık biz gezecektik sinema falan pek istekli değil yağmur yağıyor falan niyetini kıçınu yayıp çocuğuda bize bırakıp aksama kadar televizyon izleyip yatmak zaten her aksam aynı şeyi yapıyor. Ben geçen sinemaya gidelim dedim kızkatdrsiyle plan yapmıs bem kızkatdrsiyle gidecekmişim oda maça gidecekmiş nitekim öyle oldu ya hafta sonları kahvede ya ailesinin yanındayız sonrada neden tavır surat yapıyorsun annesiyle kızkardeşide yok bugün gitmeyin bence falan döndü kıçını yattı sinirliyim!!

Sen gezmek istiyorsan tabi ki dışarı çıkmalısınız .

Trip atmaktan vazgeç .

Bu huyunu düzeltmesi için al karşına adam gibi konuş.
Anlamadı mı ?
Ya git ailenın yanına 1 2 ay gelme .
Ya da çocuğunu onsuz gez .

Surat asarak hiçbirşey halleşmezsin eşini karşına alıp konuşmalısın konuşarak bu durumu çözebilirsin anlamıyorsa da sende çocuğunla gez dışarı çık oda sizi kıskansın

Bencede sinir olunacak bir durum . Ben de eşimle zaman geçirmek paylaşmak isterdim güzel anılar biriktirmeyi vs. Alın karşınıza konuşun güzelce . Eğer konuşmanıza rağmen aynı davranışlar içinde bulunuyorsa , o zaman siz de çocuğunuzla tek gezin güzelce vakitler geçirin bu defa eşiniz sinir olur Emin’im .

Önceden bizde böyleydik. Konuşarak çözemedim ben. Ben eşimi beklemeden hazırlanırdım o da acelece hazırlanırdı haliyle. Çocuktan sonra yine bi saldıydı kendini bu defa oğlumu alıp çıkmaya başladım acele acele hazırlanıp peşimize takılırdı hemen. He tabi kızıp söyleniyodu ama çok da tınnn şümdi öyle alıştı ki o beni dürtüyo hadi diye.

3 gündür çok kızgınım ona yüzüne bile bakmıyorum. Oğlumuzu gezmeye götürcekti ama bu saate kadar bekledi belki bende gezmeye giderim diye. Tabi bende kıpırtı yok az önce çıktılar sen kendini yeme güzel arkadaşım bu yoldan git ancak bundan anlıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…