Çok sinir oldum !!!!

Lilliumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1.853
5
0
Konya
Bugün sinir olduğum bir konuyu paylaşmak istedim.

Bir mağazaya gittim. Dudak parlatıcılarına bakıyordum..
Görevli geldi ben yardımcı olayım dedi ; " ne renk bakmıştınız " dedi. Bende Turuncu gibi kahverengi gibi ortası bir şeyler dedim. "Öyle bi renk yok (!)" dedi.
"Arkadaşımda vardı da ondan bakıyordum bende" dedim. Kadın gösterdi bir tane bende "simsiz istiyorum" dedim . "Hiç bir parlatıcı simsiz olmaz dedi !." ( Ki birsürü simsiz parlatıcılar var )
Sonra omzumdan tuttu (!) (Sinirlendiğim nokta!)
"Seni diğer arkadaşlara yönlendiriyim, niye uğraşıyorum ki ! " dedi. Ayrıldı yanımdan 2 saat söylendi.

Olaya bakarmısınız ya ! Ne demek yani " Niye uğraşıyım ki ? "

Kötü tarafıda ben o an cevap veremedim ! Hiç tahmin etmiyordum böyle birşey olacağını , şaşırdım . Şimdi de kendime kızıyorum neden cevap vermedin Liliii diye.. !
Yada neden şikayet etmedim. O an da duraksadım işte . Keşke şikayet etseydim , Lafımı soksaydım !

Bu tarz olaylarda hep anlık olduğu için o an kalıyorum birşey diyemiyorum sonradan geliyo cümleler aklıma iş işten geçmiş oluyor çok sinir oluyorum kendime sonra.

Biraz çekingenim sanırım sorun bu. Ama aşmam lazım bu durumu bugün anladım yani. Kim ki o bana bu şekilde davranma cüretinde bulunuyor !

ukala satış danışmanları bende sinir oluyorum .resmen müşteriyi kaçırmak için yapıyorlar .bugün bende bir mağazaya girdim kıza bakar mısın diyorum bakmıyor bakar mısın dedim dedim sesimi yükselterek .anca baktı yani .birşey sormaya çekiniyorsun sonra bağırıncada bağırıyor müşteri sert davranıyor oluyor .şikayet ediceksin aslında ama neyse tutuyorum kendimi ekmeğinden olmasın aman benim yüzümden .ama çok sinir bozucu tipler var böle .

Ya gerçekten tepem attı yani ama o an birşey yapamadım işte. !

Senin dediğin gibi ekmeğinden olur. Vebalı üstüme kalır diye de neyse susym dedim ama en azından ona cevap verebilirdim .:84:

bu konuda watsons çok güzel. girer girmez bir bayan yanınıza geliyor, yardım isteyip istemediğinizi soruyor, siz hayır dedikten sonra da kimse rahatsız etmiyor sizi. anca siz soru soracaksınız, öyle geliyorlar böylece sakin sakşn alışveriş yapabiliyorsunuz.
istediğiniz renge gelince acaba soğan kabuğu rengi gibi bir şey mi arıyorsunuz? ne turuncu ne kahverengi.
ayrıca şikayet etmek için geç kalmış sayılmazsınız. yarın da şikayet edebilirsiniz.

e zaten onun görevi müşteri ile "uğraşmak",bunun için maaş alıyor.

ben olsaydım o omuzlarımdan tutan ellerini bir güzel aşağı indirirdim..

orada konu mankeni olarak durmuyor o kadın değil mi?

Son düzenleme:
evetçok sinir bozucu bir olay yaşamışsın.ama insanın o an dili tutuluyor sinirden elin ayağına dolanır.
yarın git hemen şikayet et.

Son düzenleme:

Aynen Watsons o konuda güzel gerçekten . Bilmiyorum ya sıcağı sıcağına şikayet etsem yada lafı yapıştırsam çok iyi olurdu. Kendime kızıyorum aslında neden o an sustum kaldım diye.

e zaten onun görevi müştri ile "uğraşmak",bunun için maaş alıyor.

ben olsaydım o omuzlarımdan tutan ellerini bir güzel aşağı indirirdim..

orada konu mankeni olarak durmuyor o kadın değil mi?

Ya hani daha önce böyle bir olay yaşamadığım için tahmin edemedim yani nasıl desem ..
Öyle bi hareket yapacağını.. " ben niye uğraşıyorum ki " lafını söyleyişini tahmin edemedim . Tecrübe oldu sanırım. Acımayın bu görevlilere cidden ..!

evetçok sinir bozucu bir olay yaşamışsın.ama insanın o an dili tutuluyor sinirden elin ayağına dolanır.
yarın git hemen şikayet et.

Aynen çok sinir bozucu !

-işler güçler- dizisinde ahmet kural "diyemedim ya la" diye kendine kızıyoya o geldi birden akıma...
ama çok kötü bi durum gerçekten...
büyük bi mağazamıydı netten şikayet etsen...

-işler güçler- dizisinde ahmet kural "diyemedim ya la" diye kendine kızıyoya o geldi birden akıma...
ama çok kötü bi durum gerçekten...
büyük bi mağazamıydı netten şikayet etsen...

Aynen o durum yani

Şöyle söyliyim yaşadığım yerdeki herkes bilir o mağazayı.. Watsons gibi Tekin Acar gibi bi yer değil yani..

ya sen ne diyorsun konu sahibi ben o makyaj standlarında duran kadınlardan ölesiye korktuğum için 3 aydır bi kapatıcı alamıyorum

o makyaj o duruş o kendini beğenmiş tavırlar vallahi çok korkuyorum (öyle olmayan danışmanları tabi ki tenzih ediyorum )

arkadaşlar makyajı icat eden kişiler sanırsın, o ne özgüven o

bana da öyle kal gelir o an şok olurum en dayanamadığım ikinci nokta canım diyen türler...sen kimsin kardeşim ahbap mıyız dost muyuz nereden canın oldum ben senın..

herkes tahmın eder sanırım o 'canım'da ki samimiyetsiz aşağılamayı
ama ne yaparsın bazıları da öyle ego tatmin ediyor...

öyle anlarda insan ne yapacağını bilmiyor ya malesef şok olmak denilen olay gibi bişe oluyo herhalde sonradan kafaya dank ediyor :) bence yarın gidin şikayet edin benim kafam dalgındı sizde müşteriye böyle mi davranılır? uzun zamandır buraya geliyorum sevdiğim alışveriş yaptığım yer ama bu ne cürret felan de.bu güne kadar hiç böyle bir saygısızlık görmedim alacağım ürünü de almadım felan de işte.mağaza sahibi ile konuşursan iyi olur.ve bence çıkarken tekrar bak bu gün yaptığın gibi eğer sana bişe diyecek olursa cevabını ver.onların kimseye ters davranmaya hakları yok direk kovulur yani müşteri memnuniyeti her zaman 1.sırada olmalıdır.

Sanarsın ürünleri kendi laboratuvarlarında üretiyorlar

Korkudan uzaktan baktım ama yakından bakmak lazım işte bakmaz olaydım . Kadınlar hayatlarından bezmiş, hayatları kaymış resmen Umutsuzluğa , boşluğa düşmüşler. Kara delikte yaşıyorlar İnsan değil bunlar

Cevap vermek zorunda değilsin ama mağaza müdürüne gidip şikayet etmen gerekirdi... Bak bakalım bi daha yapabiliyor mu..

Aynen o an kaldım hiç birşey diyemedim. Şoktaydım.

(Aramızda belki oralarda çalışanlar vardır ama lafım meclisten dışarı) Gıcık oluyorum ben çoğunlukla kozmetik
dükkanlarında çalışan ukala, hiç bir halt bilmedikleri halde küçük dağları ben yarattım havasındaki itici kızlardan
Arkadaşım bilmiyo olabilirsin, adam gibi git başkasından yardım al ya da tatlı dille başka birine yönlendir. Bu afra tafra
nedir? Sanki markanın yaratıcısı da bizi de muhatap almıyor,, kaldı ki onlar bile müşteri memnuniyetini bu kadar göz ardı
edemezÇok kızarım ben böyle şeylere, çoğu zaman aklıma senin gibi söylecek bişey gelmez Liliciğim ama aklım başıma
gelir gelmez şilayetimi ediyorum, ya da oraya bir daha gittiğimde lafımı sokuyorum üslerinin yanında Sen de öyle yap
canım da anlasın afra tafra yapmak nasıl oluyormuş. Sanki zorla çalıştırıyoruz yaaa işini sevmiyosan yürü git tutan mı var
İşte bu yüzden forever Watsons diyorummm Bayanlar bikaç gidişten sonra tanıyolar ve her gittiğimde halimi hatrımı sorup
öyle yardımcı oluyolar. Olay budur yaniiiii

Valla Zelişimm yaaa .. Hani öyle böyle değil resmen çattı bildiğinn...
Bikere daha bu tarz bi olay olcaktı Niveanın parabensiz kremine bakıyordum , kadın geldi yine her zamanki gibi Şu kremlerimizde uygun dedi ben bu parabensiz diye bakıyorum dedim bakayım dedi aldı elimden iki saat içeriğine baktı . Ben zaten biliyorum üstünde de parabsiz diye yazıyor zaten dedim Sonra kız usul usul gitti

Ama işte bazıları varki İnsanı sinir ediyor. Benim bahsettiğim şeftali rengi bişeydi o an aklıma geldi tam istediğim gibi renk ifade edemedim . Öyle bi renk yokmuş ! Ben niye uğraşıyorumki seni Flormara yönlendireyim diye omzumdan tuttu ve ben bişey yapamadımmmm :84::84::84::84:

Onun elini iterek omzuna koycan elini, "ben kendim bulurum aman sen kaldırma o k....ı " demek lazım ya onlara neyse
Toplamasınlar o sevimsizleri işverenlerde alla allaaaa işini seven, iletişimi kuvvetli insanları alsınlar

insanın nutku tutuluyor bazen
ve sonradan kendı kendıne ''şunu yapsaydım,bunu söyleseydım''diyor.

herkes simli mi kullanıyormuş parlatıcısını
yuh yaaa
başından savmaya çalışmış seni

bence bu sinirini bir daha ki sefere sakla
oraya ınadına git
nasıl olsa aynı haraketı tekrar yapacak
o zaman orada onu yerin dibine sokarsın.

hak edene hakkını vereceksın.

Onun elini iterek omzuna koycan elini, "ben kendim bulurum aman sen kaldırma o k....ı " demek lazım ya onlara neyse
Toplamasınlar o sevimsizleri işverenlerde alla allaaaa işini seven, iletişimi kuvvetli insanları alsınlar

Valla yaa Dünyayı kirletiyo böyleleri. Hele Boyner çalışanları yokmuuu Bomba atcam bi gün oraya

Valla bende senin gibi düşünüyorum inadına gideyim böyle bi hareket yapmasını bekliyim sonra lafımı söyleyim hemde şikayetimi edeyim diyorum.

Simsiz LipGloss mu olurmuş diyo bi de ya. Hayatında Simsiz LipGloss görmemiş bana burda artistlik yapıo !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…