bu arada liliium canım insanlara anında lafını vermezsen hadlerini fazla aşıyolar senin işin bu istediğimi bulacaksın deseydin keşke yada o an ne geliyosa ağzına.bende çalışırken kimseye bişey diyemezdim müşterrilerde bi cazgır oluyolardıki anlatamam sana sonra sonra baktımki olmayacak bende öyle oldum ama böyle yersiz yerlerde değil gerektiği yerde.yani sana böyle yapan kızda cahil midir görgüsüz müdür anlamadım ben yada sorunlu ne demekmiş simsiz olmaz bal gibide var efendim niye yokmuş
yok ben arkadaşın demek istediğini anladım zatende.. lay lay loma geliyorlar tabi lahana kafalar
Hem benim bahsettiğim renk yokmuş ( öyle bi renk yokmuş ) hem simsiz yokmuş hem uğraşamazmış hem omzumdan tutup beni başka reyona yönleniriyor.
Sorunlu değilde ne ?
Bende bigün kaş maskarası arıyodum. T shop a sordum kaş maskarası varmı diye. Kadın demesin mi kaç yıllık makyaj uzmanıyım hiç duymadım öyle bişey dedi. Bende dedim valla abla o sizin ayıbınız açın google ı bakın bi zahmet bilmiyosanız
Bide sanki ben bi tarafımdan uydurmuşum kaş maskarası diye bişey yokmuş gibi konuşması yokmuu
deseydin ya makyaj uzmanı olduguna emın misin diye
cımbızı duydun mu diye sorsaydın bir de
Bende bigün kaş maskarası arıyodum. T shop a sordum kaş maskarası varmı diye. Kadın demesin mi kaç yıllık makyaj uzmanıyım hiç duymadım öyle bişey dedi. Bende dedim valla abla o sizin ayıbınız açın google ı bakın bi zahmet bilmiyosanız
Bide sanki ben bi tarafımdan uydurmuşum kaş maskarası diye bişey yokmuş gibi konuşması yokmuu
O an o kadar gelmedi aklıma da altta kalmadım yanii
Ama bide kendilerinden o kadar eminler ki yanii çok acayip
ya sen ne diyorsun konu sahibi ben o makyaj standlarında duran kadınlardan ölesiye korktuğum için 3 aydır bi kapatıcı alamıyorum
o makyaj o duruş o kendini beğenmiş tavırlar vallahi çok korkuyorum (öyle olmayan danışmanları tabi ki tenzih ediyorum )
arkadaşlar makyajı icat eden kişiler sanırsın, o ne özgüven o
bana da öyle kal gelir o an şok olurum en dayanamadığım ikinci nokta canım diyen türler...sen kimsin kardeşim ahbap mıyız dost muyuz nereden canın oldum ben senın..
herkes tahmın eder sanırım o 'canım'da ki samimiyetsiz aşağılamayı
ama ne yaparsın bazıları da öyle ego tatmin ediyor...
''orda yazdığına bakma''kzlar bu makyaj uzmanıyım! tavrında kişilerin suratına bir bakın 1 kilo boya vardır.
o yüzden cat diye yapıstırın o boyalı surata cevabınızı
bir keresinde pudra alacagız arkadasla üstünde povder yazıyor kadın diyor ki bu pudra degil ya hu dıyoruz azıcık ingilizcemiz de var yani okuyabılıyoruz dıye yoookkk orda yazdıgına bakmayın dıyor
ölür müsün öldürür müsün
''orda yazdığına bakma''yıkıllldıımmm bu cümleyi hangi verilere göre kuruyor çok meraklandım şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?