Çok sinir oldum !!!!

ve nedense baştan aşağı süzmeyi de ihmal etmıyorlar
uyuz uyuz bakıyorlar.
görende 7 ceddine sövmüşler sanır.
sevmiyorsan işini git başka yerde çalış
zorla çalıştıran mı var
değil mi yaa..

Son düzenleme:

böyle haddini aşan mağaza görevlilerinden nefret ederim!!
ve kesinlikle ters bişey olursa cevap veririm,bişey yaparım yani,ki normalde öyle biri değilim ama bu cinslere tahammülüm yok!!

keşke cevap verebilseydin,ya da şikayet etseydin ama geçmiş madem bundan sonra tetikte ol :)
hakkımızı savunmamız lazım böyle durumlarda,kendilerini üstün görmesinler,"sen bişey bilmiyosun" mesajı vermeye çalışmasınlar

ne güzel,ideali de bu zaten,ne ilgisiz olacak ne de peşinde dolanıp senle alışveriş yapıyo gibi davranacak...

be nde katılıyorum size,şikayet için geç kalmış sayılmaz,tekrar gidebileceği bi yerse,gidip bi şikayette bulunabilir...

Evet tetikte olcam artık. Dünyanın çivisi çıkmış kim kime saldırırsa :26:

bence gitmelisin
birileri haddini bildirmeli

ben bazen başımdan gönderiyorum
''ne aramıştınız ?'' dediklerinde
bakınıyorum öyle dıyorum ve hiç yokmuş gibi dolaşıyorum mağaza da .
çünkü gerçekten gıcıklar yaa

yok ayakkabıma bakıyor
yok kıyafetıme bakıyor
benımle konuşurken resmen gözleri
başımdan aşağı süzülüyor

valla erkek olsalar yanlış anlarım
çünkü rahatsız edıcı bakışları var çoğunun.

O süzme beni benden alıyo zaten
İsmi lazım olmayan bi mağazada (baya da popüler) tahminen 50-55yaşlarında bir bayana
kırmızı ruj sattıktan sonra arkasından 15 dakika gülen ve dalga geçen çalışanlar da gördüm.
Tam cinayet sebebi...Sanki görevleri yardımcı olmak değil de ya ayak bağı olmak ya da
küçük düşürmeye çalışmak

Seni aramadığım kesin dicem bi gün sinirli bi anımda

aynen.
2 sebeple bakılır zaten

ya ,kıskanmıştır
ya da dalga geçmek içindir

ama hiç dönüp kendilerıne bakmak akıllarına gelmez

mesleği kötülemek için kesinlikle söylemiyorum da, alıyorlar ortaokul mezunu kızı satış danışmanı yapıyorlar, göze güzel gözüksün müşterilere sempatik gelsin diye de, suratına iki boya sürüp, yanına da yaşıt aynı kalitede arkadaşını veriyorlar.. sonra da müşterilerin onlar yüzünden sinir krizi geçiriyor..
bir çok yerde bu şekilde, ve her görüşümde "uzak durun" bakışımı atıyorum ki yanıma gelmesinler.

aynen.
2 sebeple bakılır zaten

ya ,kıskanmıştır
ya da dalga geçmek içindir

ama hiç dönüp kendilerıne bakmak akıllarına gelmez

Dalga geçme sebebi de kıskançıktır ki zaten. Yoksa ona neeee?
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler yahuu, kozmetik
mağazalarında erkek çalışan istiyoruz artıkkkkk

Bi de şu var hadi ne alacağımı bilmiyosam yardım ediyosunuz iyi
hoş tamam anladık diyelim bunu,, ama tam sürekli kullandığım ürüne
yönelmişim "hanfendi onun yerine şunu verelim size yeni çıktı daha
hesaplı şu şu şuu özellikleri var hem de kampanyada 1 alana 1 bedava
vs vs vs"diye yaklaşan çalışanlar var Kardeşim ben ürünümden
memnunum niye deyinim ki durduk yere. Çok istiyosan ver tester denerim
bi ara ama niye alayım ki onu

zaten aldığından daha ucuz fiyatlı olanları öneriyorlarsa
kesin ondan prim alıyorlar
elde kalan mal olabilir
yoksa hangi satıcı daha ucuzunu aldırır ki?

abartma canım
durduk yere de söylenmez ki

nasıl olsa ters hareketlerı oluyor
o anda yapar veya dersin

Şaka yaptım tatlım bende :) Evet ya acımıcam artık , acıncak duruma düşürüyorlarlar !

Bende atıyorum o bakışı ama bazen böyle çıkıntılar oluyor işte. Bende senin gibi düşünüyorum canım.

Geçenlerde concealer, highlighter, bronzer almak için malum mekanlardan birine gittim. Satış görevlileri bir yerde toplanmış dedikodu eşliğinde birbirlerine makyaj yapıyordu. Etrafa uzun uzun bakındıktan sonra kimseden hayır yok diyerek ürünleri incelemeye başladım. 5 dk sonra (nihayet) gördü biri beni ve bu konuda yardım istemem gerektiğini söyledi. Neyse dedim. "Nasıl bişey bakmıştınız?" dedi bende şu yazdıklarımı istedim. concealeri anladı fakat highlighter ve bronzer konusunda pek anlaşamadık. Uzun uğraşlarım sonucunda hala anlamamasına rağmen ürünleri buldum. Açtım, nasıl ve nerelerde kullanılacağıyla ilgili bu kıt bilgimle birşeyler gösterdim ve teşekkür edip çıktım. Almadım tabiki...

ewet kızlar bazen satış temsilcileri pek hoş olmuyorlar yani ne dersin anlamaz mat mat bakar bazıları insana amaa bazende müşteriler ıldırtıyor insanı canım..ben bi ara okul harcımı yatırayım falan diye satış pazarlamada çalıştım vee tam bi felaketti benim için inanın insanlar beni o kadar zorladı ki bi daha tövbe dedim 1 sene çalıştım ama işten ayrılınca anladımki boşuna kafa yormuş moralimi bozmuşum.beni çileden çıkartmışlardı şimdi bide çalışansın sesinide çıkaramıyosun valla o yüzden bazen satışçılara hak vermiyo değilim

bu arada liliium canım insanlara anında lafını vermezsen hadlerini fazla aşıyolar senin işin bu istediğimi bulacaksın deseydin keşke yada o an ne geliyosa ağzına.bende çalışırken kimseye bişey diyemezdim müşterrilerde bi cazgır oluyolardıki anlatamam sana sonra sonra baktımki olmayacak bende öyle oldum ama böyle yersiz yerlerde değil gerektiği yerde.yani sana böyle yapan kızda cahil midir görgüsüz müdür anlamadım ben yada sorunlu ne demekmiş simsiz olmaz bal gibide var efendim niye yokmuş

bunun okulla bir ilgisi yokki ilkokul mezunu olupta iletişimde gayet başarılı insanlarda var aynı şekilde üni. mezunu olupta insanlarla nasıl konuşacağını bilemeyenide... Aslında ben şu açıdan bakıyorum bu şekil hareket edenlerin-ki banada birkaç rastladı böyle dşünüyorum ''ya bunun parayamı ihtiyacı yok? şikayetler çoğalınca atarlar bunu hiçmi korkusu yok'' Paraya ihtiyacın yoksa çalışma varsada doğru çalış dimi ama.. Değişiktir bu gibi insanlar anlam veremiyoruzzz:26:

Arkadaşta bu insanlar için o yorumu yaptı canım tabiki genelleme yapmadık ama çoğu böyle bende katılıyorum sana demekki paraya ihtiyaç duymuyorlar. Lay lay lom yapmaya geliyorlar.

Arkadaşta bu insanlar için o yorumu yaptı canım tabiki genelleme yapmadık ama çoğu böyle bende katılıyorum sana demekki paraya ihtiyaç duymuyorlar. Lay lay lom yapmaya geliyorlar.

yok ben arkadaşın demek istediğini anladım zatende.. lay lay loma geliyorlar tabi lahana kafalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…