Çok sinir oldum !!!!

Valla kizlar beni acayip gaza getirdiniz... Turkiyeye geri mi donsem acaba... bu satis , musteri memnuniyeti tutkum ve deneyimimle satislari aninda patlatir herkesi egitir ve hem musteriler hem calisanlar icin daha guzel magaza deneyimi yasatirdim. Kisa zamanda mudur bile olurdum belkide.... yok ben Turkiyeye donmeliyim Bir el atayim su kozmetik sektorune ozellikle. Bu arada estee lauder, lancome ve clinique ile calistim merak edenlere.

gelirken bana lancome um butun urunlerinden 2 şertane getirirsen gel estee , clinique de olur

gelirken bana lancome um butun urunlerinden 2 şertane getirirsen gel estee , clinique de olur

Su an kumarhane de calisiyorum... gene musteri odakli bir is . Ama kozmetik sektorunu cok seviyorum. Maalesef tam boy urun bize bile vermiyorlardi fakat puan sistemiyle calisanlara ozel online alisveris veya indirim kuponu veya tester veriliyor. Maalesef hergun temizlememize ragmen urunleri herhangi bir bayan gelip alliga veya fara parmagini sokmak suretiyle deniyordu. Bayanlar lutfen yardim isteyin hepinize diyorum. Benim icin sorun degil,giciklik olsun diye demiyorum ama kozmetik urunu denerken parmaklarinizi urunlere daldirmayin, zira testerlar mikrop kayniyor bu sekilde deniyerek cildinizi bozar hem elinizdeki mikroplari urunlere tasir hemde testerlardaki mikroplari yuzunuze bulastirirsiniz.

Ben evde bile kendi kullandigim urunleri dezenfekte ediyorum, gelen musterilerede testerlari denetirken %80 alkol gerisi su karisimi ile urunleri temizleyip o sekilde uyguluyordum. Cildinizin sagligi icin urunleri parmaklamayin ve yuzunuze surmeyiniz!!!! testerlar mikrop yuvasi maalesef!

Watsons da mudur pozisyonlari icin alim yapiliyormus belki TR a donersem basvurabilirim. O zaman bu makus musteri-calisan sorununu kokten cozmeyi dusunuyorum

Son düzenleme:
umudumuz sensin missplayful

işin bu ! Yapacaksın yoksa istifa edeceksin !

Olay bu kadar basit !

Son düzenleme:

senin niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadım
işin bu yapacaksın.
bari basta söyle müdüre ben sabah 5te uyanıp geleyim de kımse gelmeden paspas yapayım diye.
sen paspas yapamıyorsun diye adamlar keyiflerince gezemeyecek mi
ister 9 da gelirim ister kapanıs saatine 1 2 dk kala kime ne

bence haklısın...

müşterinin ne haddine gidip de alacağı 3-5 kuruşluk şeyleri ellemek,bakmak,seçmek..etraf dağlıyor müşteri mi topluyor onu dimi?sonuçta oraya konu mankeni olarak koydular sizi neden rahatını bozuyorsun? bi de çocuklarnı da almış haddsiz mağazaya gelmiş..hemen kapı dışarı etseydin hemen..bu ne cürret..

madem bi işi hakkıyla yapamıyorsunuz o zaman hiç yapmayın..yoruma bak ya,sanki dünyayı kurtarmış ye da bizim hayrımıza bu işi yapıyor..

bu kadar da deği artık.

maalesef ki bu var ben geçen çantacıda bir bağırdım olan müşteriler dışarı çıktı :))))) içinde tutma o an ufakta olsa bişey söyle bak devamında açılıyosun zaten :))))

Ben hep severek yapiyorum bu satis ve musteri hizmetleri islerini... bende mi bir sorun var acabaD

Ben hep severek yapiyorum bu satis ve musteri hizmetleri islerini... bende mi bir sorun var acabaD
sende deil canım bunlarda sorun var komplexten öldükleri için bu sekılde davranıolar ınsanlara o deilde yasemin yalçının kızına ne kadar benzıosun ya yeni farkettim

Elit kozmetik satan yerlere o şekil üstten üstten bakan bayanları koymasalar gelen geçen parmaklar o testerleri , sonra nasıl satacaklar su bazlı nemlendirici kremi 200 tl ?
Ben bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum , zira onlar da gelen kişinin kılığından kıyafetinden anlıyorlar.Ye kürküm ye misali.

sende deil canım bunlarda sorun var komplexten öldükleri için bu sekılde davranıolar ınsanlara o deilde yasemin yalçının kızına ne kadar benzıosun ya yeni farkettim

Ay keskee ben baliketliyim, yani gogsum ve kalcam buyuk,baldirlarim kasli dans ettigim icin... nerde ondaki gibi fizik incecik kivrak..ve uzun boylu. 1 .68 im maalesef ....belki fotografin acisindan oyle gelmistir sana bilmem ki... cunku daha once hic duymadim benzedigimi

yuzun cok benzıo. boy konusunda yıne sanslısın canım ben 1.58 ım

Canim benimde en sinir oldugum sey bu... her tarafa dokunuyor bayanlar sonrada gelip testerlari parmakliyorlar... benim icin sorun degil kimseye gidipte niye parmakliyorsunuz yardim istesenize demem... zira tester babamin malida degil bana ne ... ama sonra bir kac hafta sonra geri gelip neden bneim yuzumde akne var, duduagimda ucuk cikiyor, cildim bozuk gibi sikayetlerle geliyorlar. Ben iyice dezenfekte edip her seferinde temizliyorum, her musteriye kullandigim makyaj fircasini yikiyip temizleyio oyle kullaniyorum. Ruj surerken pamuklu cubuk ile surmeye dikkat ediyorum.

Bende WASHINGTON DC MAC magazinda alisvris yaparken cok sinirlenip bozulmustum. Bayan bana fondoten onerdi ve ben zaten bronz tenliyim, bronz tenli bi insana israrla bronzlastirici onerdi ki ihtiyacim yok hepten kapkara olacaktim. Ihtiyacim olmayan seyi neden almak isteyeyim ki? Ayrica gozumde makyaj vardi ve takma kirpik cikardim ve far denemek istedim fakat sonuclari daha iyi gormek adina temizlemek icin malzeme istedim. Bana kuru pecete verdi. MAC gibi bir magazada makyaj cikaricisi satiliyor, goz temizleyicisi satiliyor hic mi tester yok yada o kadar pahali magazada pecete ile mi temizleyecegim gozlerim tahris olacak. Kizdim ve MAC in kendi goz temizleyici urunu var en azindan makyaj cikariciniz olmasi gerek lutfen uygun urunu getirir misiniz diyerek sert cikistim.... ne kadar umursamazsa bir tavir... iste bende isin icinde oldugum halde banada kimse benim musterilerime davrandigim gibi davranmiyor.

ben bakarmısınız diye seslenirken hiç oralı olmadan mağazada çalan müzikle oynayan satış elemanı bile gördüm:) insanla uğraşması zordur türlü türlü kişi geliyo her gün sonuçta anlıyorum da,bazılarını kapı önünden seçiyorlar sanki..

Kıyafetim gayet özenliydi. Bende gayet özenliydim her zamanki gidi ve alıcı gözle baktım uzun süredir almayı düşünüyordum. Benim bu durumum gerçekten istisna dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…