- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
gelirken bana lancome um butun urunlerinden 2 şertane getirirsen gelValla kizlar beni acayip gaza getirdiniz... Turkiyeye geri mi donsem acaba... bu satis , musteri memnuniyeti tutkum ve deneyimimle satislari aninda patlatir herkesi egitir ve hem musteriler hem calisanlar icin daha guzel magaza deneyimi yasatirdim. Kisa zamanda mudur bile olurdum belkide.... yok ben Turkiyeye donmeliyimBir el atayim su kozmetik sektorune ozellikle. Bu arada estee lauder, lancome ve clinique ile calistim merak edenlere.
gelirken bana lancome um butun urunlerinden 2 şertane getirirsen gelestee , clinique de olur
umudumuz sensin missplayfulSu an kumarhane de calisiyorum... gene musteri odakli bir is . Ama kozmetik sektorunu cok seviyorum. Maalesef tam boy urun bize bile vermiyorlardi fakat puan sistemiyle calisanlara ozel online alisveris veya indirim kuponu veya tester veriliyor. Maalesef hergun temizlememize ragmen urunleri herhangi bir bayan gelip alliga veya fara parmagini sokmak suretiyle deniyordu. Bayanlar lutfen yardim isteyin hepinize diyorum. Benim icin sorun degil,giciklik olsun diye demiyorum ama kozmetik urunu denerken parmaklarinizi urunlere daldirmayin, zira testerlar mikrop kayniyor bu sekilde deniyerek cildinizi bozar hem elinizdeki mikroplari urunlere tasir hemde testerlardaki mikroplari yuzunuze bulastirirsiniz.
Ben evde bile kendi kullandigim urunleri dezenfekte ediyorum, gelen musterilerede testerlari denetirken %80 alkol gerisi su karisimi ile urunleri temizleyip o sekilde uyguluyordum. Cildinizin sagligi icin urunleri parmaklamayin ve yuzunuze surmeyiniz!!!! testerlar mikrop yuvasi maalesef!
Watsons da mudur pozisyonlari icin alim yapiliyormus belki TR a donersem basvurabilirim. O zaman bu makus musteri-calisan sorununu kokten cozmeyi dusunuyorum
sen neden dağıtıyosun ki sonrada neden mırıldandı diyosun yazık değilmi ona olayı sen başlatıyosun geliyosun dağıtıyosun sonra bi daha dağıtıyosun sen kimsin alacağında 3 kuruşluk bezdir bundan eminim deli olurum senin gibi müşteriye biri geldi mağzaya aynı senin gibi çocuklarınıda almış ha babam her yeri ellediler senin arkanımı toplıcam ben
sen neden dağıtıyosun ki sonrada neden mırıldandı diyosun yazık değilmi ona olayı sen başlatıyosun geliyosun dağıtıyosun sonra bi daha dağıtıyosun sen kimsin alacağında 3 kuruşluk bezdir bundan eminim deli olurum senin gibi müşteriye biri geldi mağzaya aynı senin gibi çocuklarınıda almış ha babam her yeri ellediler senin arkanımı toplıcam ben
siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)
Siz de derslerinize çalışıp çamur attığınız mesleği seçseydiniz keşke.
ukala satış danışmanları bende sinir oluyorum .resmen müşteriyi kaçırmak için yapıyorlar .bugün bende bir mağazaya girdim kıza bakar mısın diyorum bakmıyor bakar mısın dedim dedim sesimi yükselterek .anca baktı yani .birşey sormaya çekiniyorsun sonra bağırıncada bağırıyor müşteri sert davranıyor oluyor .şikayet ediceksin aslında ama neyse tutuyorum kendimi ekmeğinden olmasın aman benim yüzümden .ama çok sinir bozucu tipler var böle .
sende deil canım bunlarda sorun var komplexten öldükleri için bu sekılde davranıolar ınsanlaraBen hep severek yapiyorum bu satis ve musteri hizmetleri islerini... bende mi bir sorun var acabaD
Ben hep severek yapiyorum bu satis ve musteri hizmetleri islerini... bende mi bir sorun var acabaD
sende deil canım bunlarda sorun var komplexten öldükleri için bu sekılde davranıolar ınsanlarao deilde yasemin yalçının kızına ne kadar benzıosun ya yeni farkettim
yuzun cok benzıo. boy konusunda yıne sanslısın canım ben 1.58 ımAy keskeeben baliketliyim, yani gogsum ve kalcam buyuk,baldirlarim kasli dans ettigim icin... nerde ondaki gibi fizik incecik kivrak..ve uzun boylu. 1 .68 im maalesef ....belki fotografin acisindan oyle gelmistir sana bilmem ki... cunku daha once hic duymadim benzedigimi
Elit kozmetik satan yerlere o şekil üstten üstten bakan bayanları koymasalar gelen geçen parmaklar o testerleri , sonra nasıl satacaklar su bazlı nemlendirici kremi 200 tl ?
Ben bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum , zira onlar da gelen kişinin kılığından kıyafetinden anlıyorlar.Ye kürküm ye misali.
yuzun cok benzıo. boy konusunda yıne sanslısın canım ben 1.58 ım
Elit kozmetik satan yerlere o şekil üstten üstten bakan bayanları koymasalar gelen geçen parmaklar o testerleri , sonra nasıl satacaklar su bazlı nemlendirici kremi 200 tl ?
Ben bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum , zira onlar da gelen kişinin kılığından kıyafetinden anlıyorlar.Ye kürküm ye misali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?