- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
ay sinir oldum valla gerildim daha kk'de bu kadar sınırlendıgımı hatırlamıorum saolsun dilek hanım ne yemek yapacagımı unutturduaman yok ya boylesi gelirse karsıma yerin dibine sokarım ben tavr bak alıcagın 3 kurusluk bez farkındamı bilmem ama 3 kurusluk bezi ben almasam o almasa para kazanamıycak
ay sinir oldum valla gerildim daha kk'de bu kadar sınırlendıgımı hatırlamıorum saolsun dilek hanım ne yemek yapacagımı unutturdu
sen neden dağıtıyosun ki sonrada neden mırıldandı diyosun yazık değilmi ona olayı sen başlatıyosun geliyosun dağıtıyosun sonra bi daha dağıtıyosun sen kimsin alacağında 3 kuruşluk bezdir bundan eminim deli olurum senin gibi müşteriye biri geldi mağzaya aynı senin gibi çocuklarınıda almış ha babam her yeri ellediler senin arkanımı toplıcam ben
ya arkadasım sen soylenenleri hangi tarafdan algılıyosunbir urune bakarken altan usten almak zorunda kalıyosun dagılıyor ondan bahsetmeye calıstım anladınmı acaba..
benim alıcagım 3 kurusluk bez sende orda benim alıcagım 3 kurusluk bezi kaldırıp toplamak zorunda olan calısan kapişşşşşşşşş paraya ihtiyacın yoksa calısmıycan varsada ıklana pıklana yapıcan asıl senin gibi calısanlara mustehak cadaloz musteri hakedersin sen
yok o degilde her calısan icin acaba o mu diye dusunup magazayı talan edip 3 kurusluk bezleri topla bakalım demekten korkuyorum
iyiye iyiyimdir ama boyleside cıkmasın karsıma
kapiş falan ne ki yaa sen böyle davrandıysan oooo dediğim gibi 3 kuruşluk bez alırsan 3 kuruşluk muamele görürsün olay bukadar basit
yok ben artık o işi yapmıyhorum olurda denk gelirsek gözünden tanırım zaten seni yanına bile yaklaşmam 3 kuruşluk bişey alır almassada gider derim hiç uğraşmam ben adamına göre muamele yaparım senin gibilerlede zerre tartışmışlığım yoktur sorarsada en ucuz şeyleri gösteririm alsın gitsin diye parayı senden kazanmıyacağımı bilirim çünkü :)
konu sahibi arkadaşım nerelerdesin:26: kk üyeleri birbirine girdi bir el at ev sahibi olarak
yok ben artık o işi yapmıyhorum olurda denk gelirsek gözünden tanırım zaten seni yanına bile yaklaşmam 3 kuruşluk bişey alır almassada gider derim hiç uğraşmam ben adamına göre muamele yaparım senin gibilerlede zerre tartışmışlığım yoktur sorarsada en ucuz şeyleri gösteririm alsın gitsin diye parayı senden kazanmıyacağımı bilirim çünkü :)
Senden önce belki başka müşteri bunaltmıştır kızmıştır. Bende öğrencilik döneminde çalıştım bazen bazı müşteriler çok bunaltıyor adamı yada param var cebimde öküzlüğüyle davranabiliyorlar öyle birşeye canı sıkılmış olabilir. Hepimiz insanız. Böyle ağzını yüzünü dağıtsaydın edasıyla yorum yapmak hoş değil hastanelerde hasta hasta dakikalarca bekleyip muayene oluyorsunuz üstüne birde doktorun suratını çekiyorsunuz ama tepki veremiyorsunuz. İstediğin kadar çirkef ol...
Max factorün ceo suna ezdirebilirsiniz yani kendinizi. Hımm..
Altı üstü siz nesiniz??
Yanlış anladığıma sevindim. Çünkü emin olun öyle müşteriler geliyor ki tavırları kendilerini bi halt sanan cinsten.Ondan beridir bu konuda daha fazla hassasımdır.
bide hersey bir tarafada bu arkadasın olayında calısan kisi suclu morali ona buna bozuk olabilir gununde olamayabilir ama bu yaptıgı ukalılıgı haklı cıkarmaz bu kdr basit.. kimse aman belkide morali bozuktur ondan bana cıkısmıstır cnm demez niye desin orda onun gorevi gelen musteriye saygı sınırlarını asmadıgı muddetce hizmet vermek oyle omuzu tutupda ben ne diye ugrasıyorumki derse gorcegi muameleyide dibine kdr hakeder
siz almıcakmıssınız bahane yapmışsınız bence burda kız haklı pas pas yapılıyor siz geziyorsunuz karasızsınız umursamassınız taktiğiniz güzel hepsini alacaktım almıyorum :) bende sinir olurdum bu işi yaptığımda sabah erkenden gelen insana arkadaş rüyandamı gördün sabahın kör vakti kalktın geldin bide senin gibi gezer gezer bişey almazlar çıkar giderler pas pas yaptığım yerleri bidaha temizle siz biraz dikkatli olun bence bide siz böyle yaptınız diye ordaki çalışanlara müdür kızıyo sanıyosunuz demi öyle bişey olmuyo müdürde sizin arkanızdan saydırıp aldığınız şeyleri yerine koyuyor :)
trib falan yok tribi olan siz ve sizin gibi ben olmasam burda sana maaş vermezler havasında olanlar en çok alışverişi ben yapıyorum havasında olanlar o dükkanı kendi döndürüyor tribi sizde var biz sizle uğraşmaya bayılıyoruz demi gez gez bişay almadan çık rafları dağıt bilmem ne yap almıcağın şeye neden bakıyosun ki müzemi orası kararını ver alacaksan alıursın almassan gelme zaten ayrıca orda maaş alanların hiç birinin parası sizden çıkmıyor siz ihtiyaçlarınızı görüyosunuz onlar alın teri döküyorlar sizle uğraşıyolar günde 6 saat çalışan 2500 tl maaş alan öğretmenle asgari ücretli 12 saat çalışılan işi bir tutman ayrı konu onun yeri bura değil öğretmensin herhalde memnun değilsen istifa edersin olur biter
hayır ben sizin gibi orda çalışanlara gıcıklık olsun diye ne deneyip deneyip çıkarıyorum nede ilk gördüğümü alıyorum kararımı veririm önceden giderim mağzada olup olmadığını sorarım bedenini alır çıkarım bu olay sizin abarttığını kadar zor değil olay sizi dediğniz gibi dağıttığımı toplucak pisliğimi temizlicek değil onlar senin gibi 100 tane insanla uğraşıyor sen bir kıyafet seçemiyorsan onların yapacak bişeyi yok ayrıca insanların yüz ifadesinden size ne kızgın olur başka şey olur
Yaşınız ufak herhalde yani bir satış görevlisi size temas etmiş falan şaşırdım açıkcası.
Birisi omzuma dokunacak bende susup duracağım içine kapanık olma durumundan ötesi bence bu.
Başıma hiç böyle bir olay gelmedi ben aksine fazla ilgili olan satış görevlilerinden dolayı gerginim.
Kendimi potansiyel hırsız gibi hissediyorum hiç ayrılmıyorlar peşinizden.
o 750 lira alıyor sende orda o kadar değer göreceksin daha fazlasını istemeye hakkın varmı nabza göre şerbet sen yakın davranırsan o da yakın davranır ciddi durursan sana kimse bulaşmaz kimse seni süzmez birazda kendinizde var kusur
konu sahibi arkadaşım nerelerdesin:26: kk üyeleri birbirine girdi bir el at ev sahibi olarak
Lyd şahsen ben tertipli olmayı fazla abartıp baktığım birşeyi bile katlar ya da asar nasıl aldıysam öyle bırakırım
Görenler bana birşey sormaya çalışır çoğu kez satış elemanı sanıp
Ama herkes bir değil tabi
Belki bir önceki müşteriye asabı bozuldu ama kontrol edebilmeli kendini, görevi gereği.. Konu sahibi birşey yapmamış ki, aradığı bir ürünü sormuş..
Şu peşinden dolaşmaya bende kızıyordum ama bunu mağaza müdürleri istiyor elemanlardan. Mağazanın alarm sistemi yoksa yada varda çalışmıyorsa diyorlar peşinden gidin kontrol edin müşteriyi. Çünkü hırsızlık yapanlar oluyordu dışında kutusu olup içi boş olan sebamed kutularına az rastlamadım. O zamanda elemana kızılıyor.
Değilse hiç hoşuma gitmiyordu peşinden dolaşmak.
o zaman sen sevilen bir müşterisin:)
bende bakarken fazla dağıtmamaya özen gösteririm mesela kazakları açmadan bakarım işte m mi yoksa s mi olduğuna filan yle açar denerim ama evt herkes aynı değil bakarken ister istemez dağılabiliyorda..tabi kontrol edebilmeli diğer müşterinin suçu ne
yorumların hepsini okumadım ama bi yorum var 750 tl maaş alıyo o kadar değer bekleyin gibi..
ne alakası var ki yani düşük maaş alanlar müşteriye kötü yüksek maaş alanlar iyi mi davranmalı insan 500 tl maaş bile alsa işine saygısı olacak yoksa o maaştan da olur..
profosyonel satış temsilcileri der ki senin müşteriye etkin yüzde 30 alemi cihan olsan daha fazla kar etmez adam almıcaksa almaz alıcaksada sana zorluk çıkarmaz alır güler yüzden kazandık numarası falan hikaye müşteri koyun gibidir alacağı şey sendeyse gelir senden alır sen iyi davransanda alır ağzına etsende alır alacağı şey sende yoksa bahane üretir almaz beğenmedim almadım demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?