sana bişey anlatayımmı bir arkadaşım vardı , çok samimi değildik ama iş gereği hergün görüşürdük daha doğrusu ben çok samimeyete girmiyodum o herşşeyi uluorta yaşayan biraz da kaşarlaşmış biriydi. neyse evlendim 1 hafta geçti kendini zorla bize davet ettirdi tesadüf başka arkadaşlarda geldi biz öle evde oturduk. neyse bizim arkadaşa diğer gelen arkadşlarımızdan biri çıkma teklif etti ve bizim kız hemen kabul etti. bana sürekli ailesinin kötülüğünden çevresindeki insanların samimiyetsizliğinden yakınırdı. düzelmek istediği aynı benim gibi evlenip güzel bir yuva sahip olmak istediğini anlatır dururdu. bende aptal gibi ona inandım. niyetim iyi biriyle evlenmesini istiyordum ve elimden geleni yapıoyordum. neyse o gece çok geç vakite kadar oturduk alt tarfı 1 er de bira içtik bizim salak hemen sarhoş numarasına yattı. yenide evliyim ay insan ne kadar tecrübesiz aptal davranıyor. şimdi olsa o kızı parçalardım hemde lime lime ederdim. ben hala kötü niyet gütmedim neyse o akşam çok geç oldu die bizde kaldılar bizimde ilk yatılı misafirlerimizdi yeni evliyiz ya özgürüz artık. yer olmayıncada eşimle bizim kızla arkadaşlık kuran kişiyle beraber yattılar. bir ara sesler gelio falan kalktım ne oluyor. bu kaşar kalk sen eşimlerin odasına gir ve tam ortalarına yat eşim çıldırmış böle napıyon kızım sen s..... die bağırıyordu. ay ben salak gibi nasıl susmuşum onca olana nasıl aptal gibi hala iyi niyetli düşünüyorum bir görsen en son kocama göz koyana arkadaşımızdan zorla hamile kalıp zorla evlenmeye varana kadar neler neler yaptı en son ne oldu hepsini anlattım herkese ben kızı kovunca bidaha herkes yüz çevirdi ortada kaldığıyla kaldı. kaç kere taaa en başında arkadaşlığımı bitirmeye çalıştım her seferinde yüzü gözü mor şekilde ağlayrak intihar etcem öldürcem kendimi die die geldi heseferinde kıyamadım sustum sen bence şükret yada arkadaşına bu yazdıklarımı okut az kalsın kocamdan olacaktım bu işler çok tehlikeli işler inan buna. şimdi bakıyorum kıza gayet rahat yaşıyo hani öldürcekti kendinii en son ne oldu 1,5 sene oldu bu olaylar yaşanalı onun ü... dahaaa çooookk kişi g...