- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tabi her işin kendine göre zorlukları var kendi işinde güzel ama riskli işte bilemiyorum kafamda deli sorular birde şöyle düşünelim emeklilik yaşı 60 hangi patron insanlarla birebir görüştüğü elamanı 60 yaşında biri olarak ister ne kadar bakımlı olursan ol maximum 40/45 yaniAynen bizdede siz dereceyi yüksek tutun ama biz size bişey vermeyelim mantık hep aynı en güzeli memurluk mu kendi işin mi çözemedim memur olmakta kolay değil
Üniversitede okuyan yeğenim lcw de çalışıyor ve sizden çok alıyor.Part time üstelik.
10 yıl iyi sabretmişsiniz.
Doğum yapınca zam alamamak ne alaka yani.?Asıl çocuk olunca ihtiyaçlar artıyor.
Üniversitede okuyan yeğenim lcw de çalışıyor ve sizden çok alıyor.Part time üstelik.
10 yıl iyi sabretmişsiniz.
Doğum yapınca zam alamamak ne alaka yani.?Asıl çocuk olunca ihtiyaçlar artıyor.
Ben doğum yapınca süt iznini yarıda kestireni de gördüm. Zora koştular die kız işten çıkmıştı özel sektör.aa olurmu "doğum yaptın izin aldın ben senden iş gücü olarak yararlanamadım neden zam yapim olarak" düşünüyorlar kendileri
O konuda haklarını yiyemem sonuna kadar kullandım üstelik 6 ay ücretsizde veriler süt izinlerimide hafta sonu oalrak kullandımBen doğum yapınca süt iznini yarıda kestireni de gördüm. Zora koştular die kız işten çıkmıştı özel sektör.
KOSGEB te pat diye kredi vermiyor canım peşin olarak önce projen kabul edilecek,sonra sen cebinden harcama yapacaksın,faturalarını götüreceksin onlar sana öyle ödüyor taksitle diye duydum birde.
canım şöyle
önce onların açtığı bi kaç günlük bir girişimcilik kursuna katılıyorsun
oradan verilen belgeyle bu ödemeyi almaya hak kazanıyorsun
o kursta zaten sana öğretiyorlar nasıl yapacaksın, nasıl planlayacaksın, nelere ihtiyacın var. bence çok doğru ve dolu bir kurs.
ardından senden projeni hazırlamanı istiyorlar ama projen yani yapmak istediğin iş gerçekse ayak diremiyorlar, yardımcı oluyorlar
evet önce şirketi açıyorsun hemen gidip şu kadar masrafım diyorsun %70 ini ödüyorlar
mobilya alıp faturasını götürüyorsun %70 ödüyorlar (gerçi bu oranlar her şehirde kadın ve erkek için farklı, var internet sitesinde)
böyle böyle alıyorsun desteği
ama bu olay gerçek
benim tanıdıklarım var yararlanan, öyle çok orijinal projeler de değil, normal işler
denemeye değer bence
hem de güzel bir destek![]()
Zam sizin yasal hakkınız zam isteyin bence.O konuda haklarını yiyemem sonuna kadar kullandım üstelik 6 ay ücretsizde veriler süt izinlerimide hafta sonu oalrak kullandım
her yıl zam yapmak mecburiyetinde aslında değilmi ne salağım ben yaZam sizin yasal hakkınız zam isteyin bence.
Evet yapmak zorundalar diye biliyorum asgari ücrete bile her sene zaman yapıyorlar Ocak ve Temmuz ayında sizede yapmak zorundalar gerekirse şikayet et sonuçta 2 yıldır zam alamıyorsun.her yıl zam yapmak mecburiyetinde aslında değilmi ne salağım ben ya
Ay bu küçük şehir ve patronlaaar.
Bende bilirim bendeeee Allah herkese akıl fikir vicdan versin.
haftada 4 gün 1100 tl alıyor primlerle. o 4 günde part timedahada çok içim karardı bak şimdi ne kadar alıyormuş :)) iyiden iyiye soğudum şimdi zaten iştahım yok çalışmaya
oo çok iyiymişhaftada 4 gün 1100 tl alıyor primlerle. o 4 günde part time
evt şubatta alacağım maaşa göre konuşmaya gidicem gerekirse çıkartsınlar valla tazminatımı alimAy Allah kolaylık versin çekilecek dert değil. Yalnız epey düşük alıyorsunuz, bence sesinizi çıkarın nasılsa bir şey demiyor diye sömürebileceklerini sanmışlar sizi kanımca
tazminatımı almak isitiyorum bi çıkartsa işten 1 yıl çalışmamözel sektör işte...
çok haklısınız bütün çalışanlar yaşıyor aynı şeyleri başka bir iş arasanız bulamazmısınız?