çok sinirim bozuldu ben napcam şimdi ya :(

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar 13+5 günlük hamileyim. 1 ay önce kontrole gittiğimde doktor 1 ay sonra gel demişti neyse akşam gittim. şöyle içime sinen bir doktor bulmamıştım. bu son gittiğim doktor biraz daha iyiydi. neyse ilk muayene olduğumda bebek 1,5 hafta büyük gözüküyordum yani ben hamile kaldıktan 1,5 hafta sonra 1 adet daha görmüşüm üstüne bu yüzden hamile olduğumu öğrendim de çocuk 5,5 haftalık falandı baya bir büyümüştü. sonuç akşam gittim doktorum birdaha ki aya kadar yokmuş mecburen başka bir doktor baktı bebeğim 13 üncü haftayı geçmiş ama kendi doktorum tam gün vermemişti bana. sonuç 2 li test yaptırmam lazım ve ikili testi 13+6 güne kadar yapabiliyomuşuz. yarın son gün ve hafta sonu olduğu için de yapmıyor hiç bir yer. sabahtan beri aramadığım hastane poliklinik tıp merkezi kalmadı en geç saat 4 e kadar yapıyolarmış ve benimde şuanda işyerinden 5 dk dahi çıkmam imkansız. araştırdım doktorla da görüştüm dioki bunu yaptırmazsan 16 ncı haftada 4 lü test yaptır onuda soruyorum belirli bikaç hastane yapıyo malesef testin yapılması gereken haftalarada randevu alamıyorum yadolu dio yada o tarihe randevu vermiyolar zaten o hastanelerde çok uzak gitsem o kadar çok uğraştırcaklarki beni çok sinirim bozuldu böle oturup ağlıycam nerdeyse siz nasıl bu testleri 3 lü testte yaptırcakmıyım
kendi doktoru 2ayı geçmişsin dedi adet günüme göre hesapladık nasıl atlar bunu göremez ya ben 12 haftalık beklerken 14 üncü haftaya gelmişim nerdeyse nasıl görmez bunu ya

Son düzenleme:
Benim kuzenimin esine Dr U ikili testi yaptırmadı, üçlü testi yaptırdı.
Zaten ikisinden birinin yapılması yeterli. Siz de üçlü testi yaptırın

Back