çok sinirlendim akıl verin:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlarr birkaç aydır işsiz olduğum için hem keendime ufak bir meşguliyet bulmak amacıyla hem de sigara paramı çıkarmak için(yoksa paraya şu an ihtiyacım yok) ama her nedense babamdan sigara parası almak istemiyorum artık bir dersanede hafta sonları ders veri,yorum.Bu işi komşu kızı ayarladı sevgilisnin dersanesi varmış tamam iyi ne güzel dedim girdim zaten saati de az diye zamanımı almıyordu ama bişeyler kızdırmaya başladı son zamanlar beni bu konuda bana akıl vermenizi istiyorum kızlarrr.Sinirlendiğim konulara gelince örneğin dersanede çay alabilecek bir kantin yoktu sonra oraya bi semaver koydular çok çay içtiğim için komşu kızı espiriyle artık çay makinası var içebilirsin dedi.Öyle olunca derse gittiğimde bayağı bir zaman vardı hocam çay var mı dedim .O da burası kahve değil dedi koyarsak olur(çok kızdım ama birşey demedim.Sonra bunlar nişanlandılar nişanda fotoğrafçıya gittik beraber katalogdan pozlara bakıyorlar bir kaç tane gösterdim olmaz dediler .Sonra bir pozu onlar gösterdiler ben bilmem dedim hoca da sen de hiç bir şeyi bilmiyorsun dedi.Ben de bilmiyorsam birşeyi beni hoca diye yanında çalıştırma dedim.Bir hafta sonu beraber bir yere gittim annemle babamı eleştirdi baban çok otoriter ama otorite öyle kurulmaz dedi(babamla babası aynı şirkette çalışıyor kızın babası)çok kızdım tabi ne demek.Sonra birgün bunlar hocayı yemeğe çağırdılar beni de ben gitmedim bir ara uğradım üzerimde eşofmanlar vardı hoca bana batı sen de hep uyuyorsun dedi falan nerden biliyorsun sen hep uyuduğumu.Kızla da zaten pek anlaşamıyorum ben açıkçası sinir olduğum huyları var mesela seni tanımadan önce ortak arkadaşlarımız vardı faceden resimlereine bakardım aaa ne güzel ız derdim geldin ki değişiksin falan dedi ve bunu hep yineler hep yineler mesela nişanda fotolarımız var bu kızın arkadaşlarının olduğu resimler falan kızın arkadaşlarından biri geldi geçen dedilerki yengem senin resimini gördü dediki ço hoş kızmış komşu kızı hemen başladı ben de öyle derdim ama gördümki faklıymış bu ne demek şimdi (nişan alışverişiiçin tam 4 saaqt uzaklıkta bir yere gittiler ben de ders çalışıyorum dedim gitmedim nasıl çalışıyorsun ki facedesin falan dedi kız(Her neyse sinir olduğum başka bir konu hoca bir şey olduğu zaman bunu arar bana söylemesini ister ya benim numaram yok mu muhatabın kim senin haksızmıyım tam 6 haftadır paramı vermedi isteyemiyorum da bu haftada aramış kızı demiş söyle gelmesin ben başka ders yapcam bu nedemek ya çok sinir oldum bana bir akıl ver,in tamam iyiliklerini de gördüm ama çok da kızıyorum

valla ben çok fazla birşey anlamadım...

komşu kızının nişan alışverişinde sizin ne işiniz var zaten? neden çağırıyorlar? fotoğraf çekiminde aynı şekilde...

bu komşu kızından hoşlanmıyorsunuz ama alışverişe, yemeğe davet edebilecekleri kadar samimisiniz.

anladığım kadarıyla cevaplayayım, sinirlenmekte haklısınız. bence bu hafta gidin dershaneye, neden geldin diye sorarsa paramı almaya dersiniz, sonrasında da samimiyetini sınırlandırırsınız.

Son düzenleme:
yazdıkların öyle karışık ki,daldan dala atlamışsın çok zor anladım,bayağı sinirlenmişsin anlaşılan...

1-burası nasıl dersane?kantin yok,çayı hocalar demliyor,patron(!) kafasına göre ders programı uyuluyor...
2-zoraki bir ilişki içine girmişsin samimi olmadığın insanlarla ki çok sıkıcı bir durum...
3-bu kız seni kıskanıyor çok belli...
4-paşalar gibi okumuşsun mesleğini almışsın eline onların maskarası olma sigara parası için...
5-zaten paranı da alamamışsın...
6-derhal ayrıl işten...

Son düzenleme:
Valla diğer konulara sinirlenmeden önce paranı iste sen, 1.5 aydır seni beleşe çalıştırmışlar resmen ve paranı isteyemiyorsun.

paranı istemeyerek gurur yapıyorsun onlarda beleşe çalıştırmış oluyorlar.gururmu aptal yerine koyulmakmı.ben paramı isterdim.

Fazla yüz göz olunmuş..Fazla samimiyete ne gerek var ki,nişan alışverişlerinde senin olman vs,gereksiz samimiyet..

Üstelik o kadar laf söylemiş,niye cevap vermedin hiçbirine..

Bu kız sizi çok kıskanıyor kesinlikle,hocanın kızı aratması da bu sebeptendir kesin,komşu kızı öyle demiştir sevgilisine sen arama ben ararım diye..

Kesinlikle ayrıl o dersaneden... Orda çalışmaya devam edersen,Allah korusun yarın öbürgün ayrılırlarsa bunlar,sana iftira atmaya bile kalkar canım.Çünkü belli yani,kıskanç kız..Samimiyetine son vermelisin o kızla canım..Uzak dur böylelerinden..

Bır sıgara parası yada can sıkıntısı ıcın boyle ınsanlara tahammul etmenız manasız..uzak durun derım,ben huzursuz oldugum hıcbır ortamda calısmam,ne olursa olsun..hele bır sıgara parası ıcın asla...okumussunz bunlara layık degıldınız..sevgıler

canım çok sinirlendiğim için evet karışık yazdım haklısın yorumun için teşekkürler biraz zoraki bir samimiyet oldu kız çok kıskanç beni değil de hocanın yanında çalışan diğer hocaları kıskandığını kendisi söylüyor

yorumun için sağol canım en son ki alış verişten sonra gitmedim diye sinirlendiler sanırım tavrın nedeni biraz da o

samimiyete son verdim canım ama annem zorluyor ayıptır yardım etsen gitsen ne olur diye ((

Çok haklı bir yorum..

haklısın canım annem de bugün aynısını dedi madem onun için gidiyorsun gitme dedi yarın öbürgün o seni çıkarmadan sen çık dedi

samimiyete son verdim canım ama annem zorluyor ayıptır yardım etsen gitsen ne olur diye ((

canım merhaba,
anlattıkların biraz karışık ama anladığım kadarıyla ki arkadaşlar da öyle anlamış kız kıskanç ayrıca nişanlısı da kendisi de aşırı derecede kompleksli insanlar,değil bir sigara parası ekmek parasına dahi o kadar aşağılanmaya çalışıldığın bir yerde bulunma derim.derhal paranı iste ve mutlaka al,ve o kişilerle samimiyetini kes,mesafeli ölçüde arkadaşlığını sürdür ama samimi olma,annenin de zorlamasıyla yardım etmek gibi bir duruma girme,senin bir karakterin var yanlış olan bir şeyi ailenin zoru ile dahi yapmamalısın.senin bir kişiliğin ve saygınlığın var kimsenin seni ezmesine müsade etme hayatın boyunca.

kızlar çok üzgünümn anlatamam anlattığım konulardan dolayı kızla ve ailseiyle ilgimi kestim bu sefer de annem diyorki kız nişanlandı kıskandın diye öyle yapıyorsun sen(((( bu ne demek nişanlanacak olsaydım şu an okumazdım 5 senelik de evli olurdum

annen sana destek olacağına niye böyle diyor ki:26:bence ilgini kesmekle en doğrusunu yapmışsın.hoşuna gitmeyen insanlarla yakınlık kurmak zorunda değilsin ki

annen sana destek olacağına niye böyle diyor ki:26:bence ilgini kesmekle en doğrusunu yapmışsın.hoşuna gitmeyen insanlarla yakınlık kurmak zorunda değilsin ki

bence yalnız kalmamak için canım komşu kadın sürekli beni eleştirir ev işi yapmıyorum diye o yüzden de sevmiyorum yüz vermiyorum evlerine de gitmiyorum ben gitmiyorum diye o da gelmez oldu o yüzden annem yalnız alıyor sanırım o yüzden öyle yapıyor neyini kıskanacaksam

arkadaşlar buraya da yazmazsam derdimi ifade edebileceğim kimse yok malesef ailem hep beni eleştirir huysuz olduğumu söyler(ben yakında atanacağım çok şükür rabbime bir dersanede geçici çalıştığımı söyledim ve malesef bu adam benim 9 derstir paramı vermedi normalde 4-5 derste vermesi lazım annemlere isteyim diyorum yok isteme diyorlar oysa ihtiyacım var özellikle annem isteme belki parası yoktur diyor ama olur mu benimde yok atandım ıyafet alacağım (babamdan sigara için para istemek istemiyorum offf offf bırakayım dedim adama yok biraz daha idare et dedi eee o zaman para mı ver di mi deli olacağım yaa

Buna benzer bir olay yaşadım.
Akraba ve tanıdıkla iş yapmamayı öğrendim.
Maddi kaybım bir yana, manevi kaybım ayrı bir yana.

Arkadaşlık başka iş başka.
Ne olursa olsun hakkınızı vermeli, ne olursa olsun hakkınızı istemelisiniz.
Yedi kat yabancıyla çalışın. Mesafeniz olsun huzurunuz olsun.
Böyle düşünüyorum ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…