valla ben çok fazla birşey anlamadım...
komşu kızının nişan alışverişinde sizin ne işiniz var zaten? neden çağırıyorlar? fotoğraf çekiminde aynı şekilde...
bu komşu kızından hoşlanmıyorsunuz ama alışverişe, yemeğe davet edebilecekleri kadar samimisiniz.
anladığım kadarıyla cevaplayayım, sinirlenmekte haklısınız. bence bu hafta gidin dershaneye, neden geldin diye sorarsa paramı almaya dersiniz, sonrasında da samimiyetini sınırlandırırsınız.
yazdıkların öyle karışık ki,daldan dala atlamışsın çok zor anladım,bayağı sinirlenmişsin anlaşılan...
1-burası nasıl dersane?kantin yok,çayı hocalar demliyor,patron(!) kafasına göre ders programı uyuluyor...
2-zoraki bir ilişki içine girmişsin samimi olmadığın insanlarla ki çok sıkıcı bir durum...
3-bu kız seni kıskanıyor çok belli...
4-paşalar gibi okumuşsun mesleğini almışsın eline onların maskarası olma sigara parası için...
5-zaten paranı da alamamışsın...
6-derhal ayrıl işten...
Valla diğer konulara sinirlenmeden önce paranı iste sen, 1.5 aydır seni beleşe çalıştırmışlar resmen ve paranı isteyemiyorsun.
Fazla yüz göz olunmuş..Fazla samimiyete ne gerek var ki,nişan alışverişlerinde senin olman vs,gereksiz samimiyet..
Üstelik o kadar laf söylemiş,niye cevap vermedin hiçbirine..
Bu kız sizi çok kıskanıyor kesinlikle,hocanın kızı aratması da bu sebeptendir kesin,komşu kızı öyle demiştir sevgilisine sen arama ben ararım diye..
Kesinlikle ayrıl o dersaneden... Orda çalışmaya devam edersen,Allah korusun yarın öbürgün ayrılırlarsa bunlar,sana iftira atmaya bile kalkar canım.Çünkü belli yani,kıskanç kız..Samimiyetine son vermelisin o kızla canım..Uzak dur böylelerinden..
Fazla yüz göz olunmuş..Fazla samimiyete ne gerek var ki,nişan alışverişlerinde senin olman vs,gereksiz samimiyet..
Üstelik o kadar laf söylemiş,niye cevap vermedin hiçbirine..
Bu kız sizi çok kıskanıyor kesinlikle,hocanın kızı aratması da bu sebeptendir kesin,komşu kızı öyle demiştir sevgilisine sen arama ben ararım diye..
Kesinlikle ayrıl o dersaneden... Orda çalışmaya devam edersen,Allah korusun yarın öbürgün ayrılırlarsa bunlar,sana iftira atmaya bile kalkar canım.Çünkü belli yani,kıskanç kız..Samimiyetine son vermelisin o kızla canım..Uzak dur böylelerinden..
Bır sıgara parası yada can sıkıntısı ıcın boyle ınsanlara tahammul etmenız manasız..uzak durun derım,ben huzursuz oldugum hıcbır ortamda calısmam,ne olursa olsun..hele bır sıgara parası ıcın asla...okumussunz bunlara layık degıldınız..sevgıler
samimiyete son verdim canım ama annem zorluyor ayıptır yardım etsen gitsen ne olur diye((
annen sana destek olacağına niye böyle diyor ki:26:bence ilgini kesmekle en doğrusunu yapmışsın.hoşuna gitmeyen insanlarla yakınlık kurmak zorunda değilsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?