kızlar benmi çok aptalım yoksa etrafımdakilermi çok akıllı biz çok samimi görüşen yediği içtiği ayrı gitmeyen bir kaç arkadaştık. her hafta birimizde toplanır kimin ne işi varsa yapardık beraber. ama yıllardır ben çok erken kalkan biriyim onlar bize gelene kadar ben bütün işlerimi bitirirdim. napim benimde huyumda böyle. neyse hamileyim çalışıyorum. şu 2 haftadır herşey çok zor gelmeye başladı. eve gidiyorum varya böle yemek yapasım bile gelmiyor. bazen çok şuursuzca şeyler yapıyorum. mesela yemeği yanlış yapıyorum. yakıyorum. elim kolum tutmuyor hiç biranda boşanıyor böle yemeği tencereyle döküyorum o derece yani. neyse ben bu kızlara dedimki ki hamileliğim boyunca bir kere demedim benimde şu işim var die ki kaç kere bize geldiler ben biraz hareketli biriyim hiç bişey istememiştim kimseden. en son dün aradım en çok yakın olduğum arkadaşımı dedimki dolaplarım toplanacak yardım etcek birine ihtiyacım var dedim ben olayfdım koşar giderdim kendi işimi gücümü bıraktım defalarca bana ne dese beğenirsiniz kardeşim gelecek doğum için ama o biraz erken gelio kardeşin gelince yapar ay o kadar sinirim bozulduki demekki böle olcakmış yani. ben herkesin herşeyine koşayım salak gibi onlar ben ihtiyacım olduğunda böle yapsınlar çok kızgınım bu sefer gerçekten