çok sinirlendim bu sefer

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar benmi çok aptalım yoksa etrafımdakilermi çok akıllı biz çok samimi görüşen yediği içtiği ayrı gitmeyen bir kaç arkadaştık. her hafta birimizde toplanır kimin ne işi varsa yapardık beraber. ama yıllardır ben çok erken kalkan biriyim onlar bize gelene kadar ben bütün işlerimi bitirirdim. napim benimde huyumda böyle. neyse hamileyim çalışıyorum. şu 2 haftadır herşey çok zor gelmeye başladı. eve gidiyorum varya böle yemek yapasım bile gelmiyor. bazen çok şuursuzca şeyler yapıyorum. mesela yemeği yanlış yapıyorum. yakıyorum. elim kolum tutmuyor hiç biranda boşanıyor böle yemeği tencereyle döküyorum o derece yani. neyse ben bu kızlara dedimki ki hamileliğim boyunca bir kere demedim benimde şu işim var die ki kaç kere bize geldiler ben biraz hareketli biriyim hiç bişey istememiştim kimseden. en son dün aradım en çok yakın olduğum arkadaşımı dedimki dolaplarım toplanacak yardım etcek birine ihtiyacım var dedim ben olayfdım koşar giderdim kendi işimi gücümü bıraktım defalarca bana ne dese beğenirsiniz kardeşim gelecek doğum için ama o biraz erken gelio kardeşin gelince yapar ay o kadar sinirim bozulduki demekki böle olcakmış yani. ben herkesin herşeyine koşayım salak gibi onlar ben ihtiyacım olduğunda böle yapsınlar çok kızgınım bu sefer gerçekten

Canım senin annen, ablan, kızkardeşin yok mu?şu an en yardıma ihtiyacın olduğu zamanlar, çağır onları sen çalışırken onlar eve gelsin yemeğini bir kaç günlük olacak şekilde yapsın yine aynı şekilde temizliğini vs. yapsın... ben arkadaşımı, komşumu evimde şu işleri yaparmısın diye çağıramam, hem hoşuma gitmez hem de emrivaki yapmak canımı sıkar ama ben hamile birinin isteğini de geri çeviremem kimse de çevirmez diye düşünüyorum büyük ihtimalle o arkadaşınızın randevusu ya da yapılcak işleri vardır.

Canım senin annen, ablan, kızkardeşin yok mu?şu an en yardıma ihtiyacın olduğu zamanlar, çağır onları sen çalışırken onlar eve gelsin yemeğini bir kaç günlük olacak şekilde yapsın yine aynı şekilde temizliğini vs. yapsın... ben arkadaşımı, komşumu evimde şu işleri yaparmısın diye çağıramam, hem hoşuma gitmez hem de emrivaki yapmak canımı sıkar ama ben hamile birinin isteğini de geri çeviremem kimse de çevirmez diye düşünüyorum büyük ihtimalle o arkadaşınızın randevusu ya da yapılcak işleri vardır.

olsa zaten kimseye boyun eğmezdimki bir kardeşim var o da başka memlekette evli işte o geliyor bana destek olmak için erken gelior. annemiz vefat etti bizim. ah anam olaydı zaten bu hallere düşmezdim hiç. eşimin akrabaları desen allahına kurban. tamam bende çok yakın olmadığıma demem zaten ama bide şöle düşün kardeş gibi büyüdük biz lafta sözde öleyiz. ben öle olduğuna inanamıyorum. çünkü öle olsaydı derdiki bana canım ben gelirdim ama şu bu işim var derdi ya

olsa zaten kimseye boyun eğmezdimki bir kardeşim var o da başka memlekette evli işte o geliyor bana destek olmak için erken gelior. annemiz vefat etti bizim. ah anam olaydı zaten bu hallere düşmezdim hiç. eşimin akrabaları desen allahına kurban. tamam bende çok yakın olmadığıma demem zaten ama bide şöle düşün kardeş gibi büyüdük biz lafta sözde öleyiz. ben öle olduğuna inanamıyorum. çünkü öle olsaydı derdiki bana canım ben gelirdim ama şu bu işim var derdi ya

aslında en çok sinirime giden şu eşim beni defalarca uyarmıştı sen onların herşeylerini yapıyosun ama ben hiç onları görmedim die. haklıymış. bende salak gibi bunca işimin gücümün arasında onun için bir sürü şey yapıyorum.mesela bugün biyere götürecektim onu. onun için çok önemli hatta hayatının en önemli şeyiydi. yada bilmiyorum . Ben o hastayken bile gidip bakardım. yemek yapar çağırırdım . ben sadece davranışına sinirlendim işim var deseydi kızmayacağımıda çok ii biliyordu. bunu bile bile yapmasına çok kızdım ben

Başın sağolsun canım. Eşinin akrabalarını ya da gündelikçi bir kadında çağırabilirsin, en yakın arkadaşların öyle şeyler yaptığını duydum ki bu bana en basiti geliyor bir de şu an hamile psikolojisindesin küçük olaylar bile gözünde büyür, arkadaşını ara açık açık düşünceni söyle zaten senin derdin bunca yıllık arkadaşının bir bahanesi olmadan sana böyle davranması, kalbinin kırıldığını belli etmen en doğalı olur.

İyilik yap , denize at demişler.
Hangi iyiliğimizin karşılığını doğru dürüs alabildik ki ?

Ne kadar kızsanız,kıralsanız da sonuc degısmıcek bılıyorsunuz.

Sız olsanız yardım ederdınız belkı aynı sekılde karsılıgını almayı beklemenız normal ama arkadaslarınız sızın kadar dusuncelı degıl bellı kı.

Onların da sıze ışı duşer merak etmeyın o zaman sızde aynı sekılde karsılık verırsınız.

Son düzenleme:
eeee demekki mezara kadar değil, pazara kadarmış.
sizde kimin ne olduğnu öğrenmiş oldunuz.
Bundan sonra ona göre davranırsınız.
Hiç unutmam arkadaşım gelip ben hamileyken ütümü yapmıştı.
8 sene geçti üstünden unutmadım.
Üstelik istemedimde ama kız kalktı yapıverdi.
İşte arkadaş...

ne değişik arkadaş çevrenız varmış herhafta bırınde temizlik gerçekten tuhaf geldı .samımıyım dedınız keşke deseydınızşimdi bölemi oldu ben yaparken ıyıydıya dıye ben olsam derdımm hatta onun o duyarsızlığına az bile

neden birinizde toplanıp ne işi varsa birlikte yapıyorsunuz ki,
çok acayip geldi bana. yani çamaşırlar birlikte yıkanıyor beraber ütü falan mı yapıyorsunuz.
biri toz alıyor, diğeri cam mı siliyor,
sen erken kalkıp her işi bitirdiğine göre sana gelindiğinde hiçbişey yapmıyormuydunuz.
nasıl yani ya çok ilginç bi durum.

gerçekten bnede anlayamadım herkes kendi evinin işini neden yapmıyor yani ben arkadaşımla komşumla o kadar özelimi paylaşamazdım.siz onlara gittiğinizde temizlik yapıosunuzda onlar size geldiklerinde oturuyolarmı? demekkki baştan öyle alışmışlar. arkadaşınızda sizin ondan yardım istediğinizi değilde öylesine sohbet ettiğinizi sanmış olabilir.normalde sizde iş yapmadıkları için yine yaptırmassınız die düşünmüştür.

Back
X