- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi seni_seviyorum
-
benim eşimde 95 kg ken nabir domik. domişko hey yavrum pehlivanım vs diyodu amaalınmıyodum ya şaka yapıyodu.. şimdi 68 kiloyum..
önce kendın için ver kiloyu canım verdıkce kendını daha güzel daha iyi hissedekceksın emin ol.. burda diyet gurupları listeleri var biraz oralara takılsan
tabiiki üslubu hoş değil, ama daha taze evlisiniz. böyle şeyler olacak o da köşelerini törpüleyecek zamanla. ona bu sekilde motive olamıyacağını tavrını değiştirmesini istediğini anlat, ama sen de onun endişelerini ciddiye al ve kararlarını ertelemeden uygula, ki eşin sana saygı duysun. bence bu cok önemli..
Cok dogru bence acill durum.Benim esim bana yapamazsin diyor dalga geciyor.cok kotu bir duygu.haklısın her şeyi deli gibi yaptığımı tuttuğumu kopardığımıı biliyor bu konuda bişi yapamazsam gözündeki imajımda zedelenicek ne yazık ki
Cok dogru bence acill durum.Benim esim bana yapamazsin diyor dalga geciyor.cok kotu bir duygu.
haklısın her şeyi deli gibi yaptığımı tuttuğumu kopardığımıı biliyor bu konuda bişi yapamazsam gözündeki imajımda zedelenicek ne yazık ki
Aynen canim..Benimde evde yurume bandim var.Morel olarak hazir olmadigimdan bir turlu SIKI diyete baslayamadim.Senin rahatsizligin icin once yediklerini azaltarak basla.Yada cok SIKI bir diyete girme.o zaman yapıp yapamayacağımızı göstericez onlara birbirimize yardımcı olucaz arkadaşlar
canım eşin canını baya bi sıkmış ama kendini üzme kafanı buna yorma..
Arkadaşlarında dediği gibi aklına yatan bi diet topiğine gir ve her fırsatta o topiğe yaz inan mptivasyonun artacak aa kiloyu kocan sana bu şekilde davrandığı için değil hiç kimse için değil kendin için sağlığın için diet yap.. Haa kiloyu yavaş versende problem değil sonuçta bu kiloları birgünde almıyoruz ki bir günde verelim değilmi gram gram da olsa gidecek sen hele bi karar ver başla bak arkası tıkır tıkır gelecek hiç birşey için üzme kendini...
Aynen canim..Benimde evde yurume bandim var.Morel olarak hazir olmadigimdan bir turlu SIKI diyete baslayamadim.Senin rahatsizligin icin once yediklerini azaltarak basla.Yada cok SIKI bir diyete girme.
ya bişey diyim mi? bir sürü tanıdığım genç insan hasta olmasalar da evliliğin ilk yıllarında kilo aldılar, sanırım evliliğin şişmanlatıcı bir etkisi var..
şaka bir yana, bence halledersiniz siz bu kilo konusunu, mevzu o değil
asıl önemli olan evliliğiniz boyunca (yani bir ömür) kuracağınız iletişimin kalitesi. bu konuda asla taviz vermeyin.
birbirinizi sevmişsiniz ne güzel, mutlu olmanın değerini unutmayın. iyi geceler.
çok sağol canım yazdıkların beni biraz rahatlattı ama yinede hırs yaptım ya ona bu sözlerini ödetmek istiyorum ://
Belki eşinizde size çok sinirlenmiştir,dişlerini gcırdatmak yerine sizin canınızı yakıcak şeyler söylüyodur ......
Sinirini böyle çıkaryordur ,sokakta sizin yaşınızda fıstık gibi anları gördükçe bellki de sinirleniyordur,karım beni hiç umursamıyor diye .....
Ayrıca hiçde kendinizi kadırmayın 158 boy 79 kilo bidiğiniz tombulsunuz .......
Orantısız değilim felan diyerek ,vallahi löp löp et dedikleri durum
Hastaım ,hipotiroidim var azıcık yesem alıyorum diye kendinizi avutmayın ,sağlık sorunuzu kabullenin ilacınızı kullanın ,diyetinizi ,sporunuzu yapın sizde ...
Pko ,şeker ,tiroid ve farklı bir hormon sorunum var ben bile kiloma mukayet olabiliyorum ...
Kilo insanın öncelikle kendisine bedenine karşı saygısıdır ,ayrıca evlisiniz eşinizede saygı duyun ............
Tamam o zaman canım bu gece diet gurplarından birine gir ve hemen yaz yarın sabah dan tezi yok sağlıklı beslenmeye başla diet piskolojisine girmeden sağlıklı besleniyorum diceksin beynine bunu yerleştır ve başla ama hergün menülerini topikte paylaş inan motivasyonunu çok artırır..
arkadaşlar rahatlamak için yazıyorum lütfen yorum yapın yapın ki rahatlayım fikir alış verişi yapalım şöle ki
eşimin kilolarıma verdiği tepkiçok kırıldım tarifi yok bunun ya ara ara beni kırmadan yapıyordu uyarılarını ama film koptu geçenlerde dijital tartı alıp gelmiş eve neyse gülüp geçiştirmeye çalıştım falan tamam bazı şeylerin bende farkındayım kilom fazla ama inanın göz rahatsız edici bir orantısızlığım yok ve ben kronik hipotiroid hastasıyım ve hormon ilacı alıyorum tamam bunun arkasına sığınmak doğru değil ama hızlı kilo veremiyorum bu benim suçum değil ve başladığım diyet en fazla üç gün ondan sonra iki kat kiloyla bana geri dönüyor
çok kırgınım bugece bana ben otururken fazlalıklarımı göstererek bu ne hal ya biraz dikkat et bıraktın ipin ucunu 27 yaşında gencecik kadınsın falan gibi bir şeyler söledi bende kayış koptu tabi gözler kocaman sadece dişlerimi gıcırdatmamla kendime geldim ileri gittiğini anlamış olucak ki gidip yattı
lanet olsun sinirim çok gerildi yaa önerilerinize ihtiyacım var bu durumda ne yapmalıyım(
Canimm benimm lütfen üzülme erkekler böyledir bazen duygusuz kaba bir yaratiga dönüsüveriyorlar..Benim hayatim boyunca pek kilo sorunum olmadi
ama dogum sonrasi kalan bi kac kilomu verirken bile esim hemde kv yaninda sende acayip sistinnn heee demesi ( tabirdeki odunluga bakarmisin) beni
o kadar üzmüstü ki anlatamam seni anliyorum tatlim..Ayrica hipotiroit hastasisin daha agir kilo verirsin esin bunu bilmiyormuMaddi bir sorunun yoksa
diyetisyen esliginde vermeye calis daha uygun olur ve lütfen kendine olan güvenini yitirme..
tamam canım bu geceden itibaren bu olay burda başladı kilolarımı verdikçede yazıcam sürekli (slogan sağlıklı besleniyorum) :)
İşte bu (seni ayakta alkışlıyorum) ve hiç bir zaman umudunu yitirme motivasyonunu düşürme..
insan en cok sevdigine kirilirmis dogru bir cümle...Hadi bakalim belkide seni diyet yapmak icin hirslandirmak icin böyle davrandi farzedelim...
diyetinde ins basarili olursun cnmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?