- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi seni_seviyorum
-
çok tşk ederim ilgin için ve beni yalnız bırakmadığın için
Elimden geldiğince sana yararım dokunursa ne mutlu bana...
Ama bu serüvende su ve yeşilçay ikilisi can dostun olacak..
uffff suyu hiç tüketmiyorum bilyomusun ölüm gibi bana ama yapıcam yeşil çay içiyorum onda sorun yokda şu su olayı fena
Erkek işte lafın nereye gıdecegını bılemıyor , ıyılık yapayım derken kotuluk edıyor ..
Eşinin takma ,
Zayıflamayı sadece kendın için iste..
İşın sırrı burda..
Bende hipotroid hastasıyım,senı cok ıyı anlıyorum,
Ama bılıyormusun duzgun beslenme + sporla kılo verılıyor
Ben 1,5 haftada 2 kılo verdim bak bu topıkte
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/410968-kosu-bandi-zayiflayan-var.html
Sende gel senıde beklerız :)) hep beraber zayıflayalım , bızımle dalga gecen laf çarpan ınsanların agzının payını verelım :)
Eşin kaba davranmış ama haksız olduğunu da düşünmüyorum.
Evet evliliğin kiloyla bir alakası var ben nedenini henüz çözemedim ama var.
Evlendikten sonra ilk yıl ikimizde 12 kg aldık.3 yıllık evliyiz.
Zaten böyle dal gibi bir kız değildim ,sonra üstüne 3 kilo daha aldım.
Bebek fikri gündeme gelince işin rengi değişti.
Adetlerim gecikiyordu,şeker bağımlısı olmuştum.
Bu şekilde hamile kalamazdım kalsam sonrası çok zor olacaktı kaldı ki alışveriş yapmayı seven,güzelliğine düşkün bir tiptim.
Kilo vermeye karar verdim tam bir yıl önce :) Bir yıl boyunca hep aklımdaydı hiç mevzuyu gündemimden düşürmedim.
Biraz biraz kendimi hazırladım az yiyerek vs sonra aniden bir gece yarından itibaren kilo veriyorum dedim.
13 gündür diyetteyim.. Çok mutluyum niye bilmem bir neşe var üstümde,çocuk fikrinin de erteledim ani bir kararla ideal kiloya gelene kadar.
Eşine kızma dişlerini hiç sıkma hırs yap ama gazla çalışmıyorum bunu da unutma.
Kilo verme süreci çok uzun bir süreç yani motivasyonun düşebilir üzülebilirsin sinirlenebilirsin vs vs..
Kendin için kilo ver eşin için değil.
Aranızdaki bu tartışmayı yaşanmamış say,yarından itibaren normal hayatına dön.
Kızlar denenmiş bi yöntem olarak her sabah muhakkak 45 dakika kadar plates yapın derim..
Ben doğumda 80 kiloydum azimle her sabah plates yaptım, bazen çok zorlandım hatta bazen yorgunluktan ağladığım bile olmuştur ama inanın 55e düştüğümü görünce benden mutlusu olmadı tüm yorgunluğu unuttum..
Kızlar denenmiş bi yöntem olarak her sabah muhakkak 45 dakika kadar plates yapın derim..
Ben doğumda 80 kiloydum azimle her sabah plates yaptım, bazen çok zorlandım hatta bazen yorgunluktan ağladığım bile olmuştur ama inanın 55e düştüğümü görünce benden mutlusu olmadı tüm yorgunluğu unuttum..
arkadaşım durum gerçekten kötü boy 1.58 kilo sıkılarak sölüyorum ki 79son birz yılda 12 kilo evleneli de 1 yıl 2 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?