• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim , saygısız ..

Bende çok sinir olurdum ve illaki bişeyler derdim susmazdım yani. İyi sabretmişssiniz. Olan olmuş artık bişey derse cevabını verirsin. şikayet etsende bişey yapcaklarını hiç sanmıyorum

Yuhh yaa ne rahat insanlar var.

Bir de sen bencil olmuşsundur şimdi dillerde o tembel, sorumsuz değil.

Hiç muhattap olma sana sataşırsa bağıra bağıra toplulukta rezil et bence:63:

Herkese merhaba ablalarım deneyimli olanlardan yardım istiyorum ve bu benim için resmen dert oldu ..
4.sınıftayım üni okuyorum bilenler vardır .

Sınıfımda bir kız önemli bir dersten not almıyor ve o ders kpss için çok önemli olduğu için bende çok özenli olarak not alıyorum o ise derslerde sevgilisi ile mesajlaştığı veya başka insanlarla konuştuğu için not almıyor yani tamamen keyfi.
Geçen benden istedi bende tam değil dedim geçiştirdim . Dün yine istedi bu defa hayır veremem dedim açık açık çünkü benim için çok önemli . Hani zor durumda olsa eyvallah ta tamamen keyfi sebepten almıyor bense o derse haddinden fazla önem veriyorum .Veremem dedim ve sınıftan çıktım . Geldiğimde ise kızın defterimi aldığını ve arkadaşı ile gülerek defterimin resmini çektiğini gördüm. Çok sinirlendim defterimi alıp bikaç söz söyleyip çıktım . Neyse tekrar geldim bu defa hem suçlu hem güçlü arkama oturup beni sözlü olarak taciz etmeye başladı karaktersiz , kişiliksiz vs sözler söyledi . Yine cevabını verdim 2.derse kalmadan sinirimden dersten çıktım .
Sizce bu kızı şikayet etmeliyim napmalıyım bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öylelerinin çalışacagını da düşünmüyorum ben yaa.Ok yaydan ćıkmış maalesef yapacak bir şey yok :( Defterini ortada bırakmamaya özen göster :(

Ben olsam acayip sinir olurdum ve isi inada bindirirdim. Hic usenmez, sahte notlar hazirlardim biraz. Yanlis bilgilerle dolu. Sonra da pisman olmus gibi yapip onu verirdim. Yasasin kotulukkk :) foto cekmesine degil de kullandigi sozlere sinir oldum

Sikayer ederdim senin yerinde olsam, en azindan hocalarin haberi olur onun öyle sahtekar oldugundan

Valla utanarak söylüyorum ama bende o asalaklardanım vermek istemeyeni çok haklı buluyorum ama gıcıkta oluyorum vermeyince :KK53: sizinki epey ileri gitmiş siz tabii haklısınız.

Vermeyin ders notlarınızı kimseye. Bunun içşn de ne gerekiyorsa yapın.
Size laf söylerse "bir hırsızla muhatap olamam" deyin
Benim arkadaş çevremde yıllarca geçindi üzerimden şimdi sorsanız adımı hatırlamazlar.

Herkese merhaba ablalarım deneyimli olanlardan yardım istiyorum ve bu benim için resmen dert oldu ..
4.sınıftayım üni okuyorum bilenler vardır .

Sınıfımda bir kız önemli bir dersten not almıyor ve o ders kpss için çok önemli olduğu için bende çok özenli olarak not alıyorum o ise derslerde sevgilisi ile mesajlaştığı veya başka insanlarla konuştuğu için not almıyor yani tamamen keyfi.
Geçen benden istedi bende tam değil dedim geçiştirdim . Dün yine istedi bu defa hayır veremem dedim açık açık çünkü benim için çok önemli . Hani zor durumda olsa eyvallah ta tamamen keyfi sebepten almıyor bense o derse haddinden fazla önem veriyorum .Veremem dedim ve sınıftan çıktım . Geldiğimde ise kızın defterimi aldığını ve arkadaşı ile gülerek defterimin resmini çektiğini gördüm. Çok sinirlendim defterimi alıp bikaç söz söyleyip çıktım . Neyse tekrar geldim bu defa hem suçlu hem güçlü arkama oturup beni sözlü olarak taciz etmeye başladı karaktersiz , kişiliksiz vs sözler söyledi . Yine cevabını verdim 2.derse kalmadan sinirimden dersten çıktım .
Sizce bu kızı şikayet etmeliyim napmalıyım bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Maalesef hıcbısy yapamazsın.. Uzak dur elınden geldıgınce..

Ya niye dersten çıktın ki bosverseydin canım ya hatta sende deseydin ki dalgaya alıp "pardon benim iznim olmadığı halde gizlice defterinin resmini çekerek bilgi hırsızlığı yapan insan mı diyor bana kişiliksiz tabu kişilik olmayınca dediklerimi de anlamazsin sen:-)" hatta bunu hala söyleyebilirsin birdaha arkandan yada direk böyle şeyler söylediğini duyarlar ayrıca hakeden insanlarla notlarını hiç düşünmeden paylasabilecegini onun gibi Kişilikli insanlarla da paylasamayacagini da ekle yaz bunları kenara:KK66: valla bize hep not tutardik arkadaşımla notu da istediğinize verirdik istediğimize vermezdik benden korkardi herkes tavrımi koyduğumdan herseye yedirmeyin kendinizi saf miyiz biz derslere girelim not tutalım sırf birileri gırgır yapsin diye sonra not verelim bizden yüksek alsınlar yok böyle bir dunya:KK53: tavrını koy bırak seni despot bilsinler notu verince de arkandan farklı şeyler söylemez bu tipler yani yazidaki tipler ay saf ya birde usenmemis herseyi yazmış falan derler pişkin pişkin şu an ben bile sinirlendim vay be:KK70:

telefonu alır fırlatırdım heralde! gerçi not tutmazdım ben bölümün fotokopicisinde her dersin her hocanın elyazması notları oluyordu onları alır çalışırdım ..
millet kaşe yapmıştı kendine notları yazdıktan sonra üstüne falan basıp öyle veriyordu. komik gelirdi yaaa... neyse o kadar notlarını alıyoruz sevinsinler bari adım elden ele geziyor diye düşünürdük:KK53:
ama kimseden rızası dışında not almazdık. gerçi çan eğrisi değilse neden paylaşmıyorsun ki? arkadaşın düşük not alınca sana ne faydası olacak bunun?

en sinir oldugum insan tipinden. ben not tutarken sen sevgilinle gırgır yaparsın okey, bu senin tercihin. gelir benden not istersin hadi ona da tamam (ben olsam istemeye çekinirdim, karşımdaki enayi değil). amaaa vermek istemediğimi söyledikten sonra gelip gizli gizli defterimi araklarsa işte o zaman kıyamet kopar. terbiyesize bak sen bunun hırsızlıktan ne farkı var. hep derim hırsızlıgın büyüğü küçüğü olmaz, benim rızam olmadan malımı alamaz kimse.

yerinde olsam benimle her muhatap olmaya kalkışında hırsız diye hitap ederdim. bu tipler bir de hem suçlu hem güçlü olur. şimdi onun gözünde inek, bencilsiniz. çok da tın. zaten son seneniz, mezun olunca kimse kimseyi hatırlamayacak emin ol.
ben de benzer şeyleri yaşadım yeni mezun oldum, ne ben onların ne de onlar benim umurumda. herkes kendi hayatını kurmakla meşgul.

Dersten cikmissin ben ona yandım..
Ne sevinmistirler..
Umursama resmen hırsız..
Ama mutlaka danismanina söyle..
Yarın oburgun o benden çaldı notunu der boyleleri..
Haberi olsun bi hocanın şimdiden..

telefonu alır fırlatırdım heralde! gerçi not tutmazdım ben bölümün fotokopicisinde her dersin her hocanın elyazması notları oluyordu onları alır çalışırdım ..
millet kaşe yapmıştı kendine notları yazdıktan sonra üstüne falan basıp öyle veriyordu. komik gelirdi yaaa... neyse o kadar notlarını alıyoruz sevinsinler bari adım elden ele geziyor diye düşünürdük:KK53:
ama kimseden rızası dışında not almazdık. gerçi çan eğrisi değilse neden paylaşmıyorsun ki? arkadaşın düşük not alınca sana ne faydası olacak bunun?

derste not tutmamak onun tercihiyse, konu sahibinin notunu paylaşmak istememesi de onun tercihi. zaten hırsız biriymiş, her şeyde bir sebep var ki vermediği iyi olmuş. bugün bunu yapan, yarın başka birinin malına da tecavüz eder. basit gibi görünebilir belki ama benim için kul hakkıdır bu izinsiz dokunamam kimsenin malına. eğer fotokopiciden not bulma imkanı olmadıgını biliyorsa ve ayrıca düşük not alma kaygısı varsa, buyursun kendisi not alsın. konu sahibine güvenerek mi yan gelip yatmış. kendine güveniyorsa dilediği kadar yatabilir, onda sıkıntı yok.

Kusura bakmayinda boyle notlarini sakinan insanlarida hic anlayamiyorum. Hayatimda hic kimseden not istemedim ama benden istendiginde hep verdim. Neyin rekabeti bu? Sen zaten duzenli not aldigina gore dersi cok iyi dinliyorsun demektir o senden notlarini cektirsede derste dinlemis kadar olacak mi sence? Ver gitsin iste ne olucak bu sekilde not sakinan insanlari hem anlamiyorum hem cocukca geliyor. universitedeyiz ilkokul
5 degil..

Not vermeyenleri eleştirenler olmuş da bakın vermemekle ne kadar haklıymış. Hırsızlık yapıp ustune alay etmiş yani cirkef. Ben de notlarimi paylasirdim ama herkesle değil. Bi şekilde notlar herkese ulaşır ama en azından böyle cirkfler hemen elde edemesin:)

Bide laf mı söylüyo,
Sen bu karaktersizlikle daha çok konuşursun yüzsüz der o attığı lafları altında kalmazdım.
Ben notlarımı paylaşırdım, ne yapıpda not tutmadığını önemsemem sizin gibi ama size de bişey diyemem. Tercihinize saygı duymak zorunda. hayır demenize rağmen hala fotoğraf çekmesi falan pes.
Ağzının payını vermek lazım

Okul disiplin yönetmelikleri nasıl bilmiyorum hangi okuldaysan bir araştır uğraşmayı kessin.Arsız bildiğin.Tut dışarda yatıra yatıra döv .En iyisi.Okul dışında olan bir şey sonuçta:KK14:Bende üniversitedeyim ben onu tutar sallardım okulun ama içinde ama dışında.Ya da elinden o foto çektiği teli alır fırlatırdım açık ve net.Gitsin şikayet etsin bakalım.Ne diyecek? Notları çaldım arsızlık yaptım kırdı mı?

Hayır kız suçlu da neden vermek istemedin? Onu anlamadim. Valla ben de biraz sinirlenir bilenirdim sana açık soyleyim. Tabi notunu calmazdim. Kız suçlu evet ama sen de itici bir insan tipisin. Hepsini geçtim kız ağzına geleni söylemiş kalk iki çift laf et yahu ver ağzının payini. Ama yoook o sırada hoca belki ikinci donemin vizesiyle ilgili bisey söyler de 100 ü kaçırır 95 alırım mazallah diye dusunduysen demek. Neyse şunu unutma güzelim o okuldan mezun olacaksın ama insan ilişkilerin bi ömür devam edicek. Birincisi fazla bencillik yapıp rekabete girme ikincisi hakkini savunmayı bil korkak olma.

Back
X