Eşim sabah beni adapazarına dolmuşlarına bıraktı öğretmenm cumaları eve gidiyorum pazartesi sabahları geliyorum. O günler işe giderken eşim iş yerine de servisle değil arabayla gider. Şimdi aradı beni. Annesine gitmiş, daha haftasonu oradaydık. Herneyse buna lafım yok. Anadır sonucta insan doymaz. Ben de ne işin var orada dedim. Annemin arkadaşlrının birininin tornovide işimi ne varmış kapı yapılcakmış dedi. Ben de senden başka kimse yokmu yapıcak dedim. Şimdi bunu tartışmanın zamanı değil dedi kapadık.
Benim evde günlerdir prizlerim takılmadık durdu dün onları zar zor yaptırdım.Onu da geçtim annemin bir işi var dese yine anlıcam annesinin arkadaşının....
Şu anda cok sinirliyim, haksızmıyım!! Kaynanam iyilik yapcam derken burada bize kötülük yapıyor. Bu kadının saflıgı da beni öldürecek. Yalnız gittiği kimdir nedir gençmidir yaşlı mıdır onu da bilmıyorum..
Benim evde günlerdir prizlerim takılmadık durdu dün onları zar zor yaptırdım.Onu da geçtim annemin bir işi var dese yine anlıcam annesinin arkadaşının....
Şu anda cok sinirliyim, haksızmıyım!! Kaynanam iyilik yapcam derken burada bize kötülük yapıyor. Bu kadının saflıgı da beni öldürecek. Yalnız gittiği kimdir nedir gençmidir yaşlı mıdır onu da bilmıyorum..