bunda kizacak sinirlenecek ne var ki adam yardim ediyormus. annesinin arkadasi genc kiz olacak degil ya :) hem olsa ne olur Allah askina adam kapi takmaya gitmis, biz kadinlarin hayal gucu genis, simdi hepimizin aklina fildir fildir acayip seyler geliyor ama hepsi vesvese. gercek seneryoyu bir dusunsenize, yasli mi yasli belini dogrultamayan bi teyze parasi yok, esiniz yardima gitmis. :)
hic akliniza kotu seyler getirmeyin. ama evdekini yapmamasi tartisma konusu, tabi sizin aranizda. ayrica yanlis anlasilmazsa, siz nicin hafta sonlari esinizi birakip anne evine gidiyorsunuz? yazmisnizda, merak ettim.
yok kayınvalidemin genç arkadaşları da var camiden ve diksiyon kursuna gidiyor, iş yerinden vs. sevmıyorum ya açıkcası eşim benim babamın arkadaşlarına gidip herhangi bir konuda yardım etmemi istermıydı yaşlı bile olsa gitsem yemek yapsam istermıydi bence hemen doğru değil diye ahkam kesilirdi. senaryodan değil inanın..yoksa ben de biliyorum kötü bişi olmadıgını..ama istemıyorum işte. işten gelince bana yorgunum diyorsa başkalarına da desin..biliyorumda ben evde olsam eve gelirdi mutlaka.
ben öğretmenim başka bir yerde kira tuttum..gidip gelmem biraz zor tek vesait yok sabahları yetişemıyorum..annemin yanında değilim ayrı yerdeyım haftasonları evime gidiyorum..