Çok sinirleniyorum

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar eski konularimda da var ailemle aram çok iyi değil ben memurum memur olmayan biriyle evlenmek istedim diye düğünüm falan çok kötü geçti yani annem mecburiyetten geldiğini söyleyip en köşede yüzünü kapatarak oturdu neyse sonra benden kredi çekmemi istediler çektim onlar için sezaryan ile doğum yaptim eşimin kizkardeşi ve annesi olmadiği için anne yanimda kalir misin dedim tamam dedi 2. Günü gitmek istedi bebeğime hediye almadi ve ne yani benim sana alacağim bi takima ihtiyacin mi var dedi bu söz çok zoruma gitti ihtiyaçtan değil nenesi oğluma bunu almiş diyebileyim insanlar sorduğu zaman başim öne eğiliyor ve tatli dille konuşmuyor hep kendini hakli görmesi beni acayip sinirlendiriyor ne yapacağimi bilmiyorum bi türlü yaranamiyorum normal de adetlerde olduğu gibi davranmadiğini söylüyorum ama o hep kendini hakli görüyor..

Niçin mesafe koymuyorsun
Hayatta herkes şanslı doğmuyor maalesef
sen de yalnız olduğunu kabullenip yoluna daha sağlam adımlarla devam et
sana b şekilde davranan bir aileye kredi çekmen tam bir ironi
kendi geleceğine yatırım yapman gerekirken üstelik

Annenizden beklentiyi kesmelisiniz siz hayalkırıklığına uğruyorsunuz böyle oldukça.
Zorla hediye aldırsanız da zaten kıymeti de olmaz ki böyle alınca, kadının içinden gelmiyor demek ki maalesef her anne anne olmuyor.
Kendi başınıza yol almayı öğrenin.

Yaranmaya çalışma çünkü sizin yaranamamanız sizinle ilgili değil.
Siz ağzınızla kuş tutsanız yine yaranamazsınız, çünkü anneniz sorunlu.

Anneniz kendisinin hatalı olduğunu kabullenmedikçe size de ailenize de oğlunuza da zararı olabilir.

Uzak durun, bayramdan bayrama arayın ama sizi kucaklamasını beklemeyin.

Normalde fedakar çocuklarina bakan bir anneydi ben evlenmek istedikten sonra çok değişti..annem olduğu için mesafe koymak istemiyorum zamaninda çok çabaladi bizim için..

Mesafe koyma ama görüşmek ya da yeni ailenizi kabullendirmek için zorlama.
İşkence ediyorsun kadına zorla evine çağırıp hediye aldırmak isteyerek

Yanlış anlaşılmasın hediye aldırmak istemiyorum sadece kızın ilk çocuğunun bebek çeyizini ailesi yapar diye biliyorum laf lafi açinca söyledim o da benim alacağim takima ihtiyacin mi var dedi bu çok zoruma gitti..sezaryenli iken bana 8 aylık hamile eltim bakti zoruma gidiyor annem ablam varken bana diyor ki herkesin eltisi bakiyor gerçekten normali bu mu...

Eşin nerdeydi o arada?
Zorla bir şey yaptıramazsın kimseye.

Bakın beklentiyi azaltın

Madem bakmadı birine ihtiyaç yok zaten

Eşin bakar yeter

Anneniz böyle o sizin istediğiniz gibi hareket etmiyor zorla sizin istediğiniz gibi birisi yapamayız onu

Bebek çeyizi de ne ola derim mesela

Benim ailem de eşimin ailesi de altın taktı oldu bitti

Oğlum Kocaman oldu hala bir şey almazlar zira bilemeyiz boşa gider al para kendin al derler

Hiç hevesleri yok insan özenir beğenir vs vs deyip kendimi mi üzeyim

Geçmiş gitmiş hala bunu konuşup annenizden herkes eltisi bakıyor yanıtını da almayın

yani neden baksın elti diye cevap da verin

Altın takmişlar bi hediye önemsenilmek sizde olmuş bizde eşimin ailesi taktı benim ailem yapmadı ee zoruma gidiyor eşimin ailesinin durumu daha kötü bu arada..

Altın takmişlar bi hediye önemsenilmek sizde olmuş bizde eşimin ailesi taktı benim ailem yapmadı ee zoruma gidiyor eşimin ailesinin durumu daha kötü bu arada..

Ben örnek verdim hani adet demişsiniz ya giysi almak bizde yok öyle bir adet

para delisi bir annen var belli. madem öyle sende mesafeni yok oğluna ve sana değer vermeyen biri ile muhatap olma annen dahi olsa

Annenizin yaptığını doğru bulmuyorum ama siz çok gereksiz noktalara takılmışsınız bence. yani onca şey yaşanmış, adetlere takılmak neden? Soranlara neden boynunuz eğiliyor. Şunu taktılar dersiniz, takım almışlar dersiniz. İnsanlar nereden bilecek. Çok daha kötü durumda olabilirdiniz. Bazı anneler bizi çiğnedin fikirlerimizi önemsemedin diye düğününe de gitmiyor kapısını da açmıyor. Bunları yapmış lütfetmiş demiyorum ama çok çok daha kötü olabilirdi. Adetlere takılmayın. Zamanla da düzelecektir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…