Slm kızlar eski konularimda da var ailemle aram çok iyi değil ben memurum memur olmayan biriyle evlenmek istedim diye düğünüm falan çok kötü geçti yani annem mecburiyetten geldiğini söyleyip en köşede yüzünü kapatarak oturdu neyse sonra benden kredi çekmemi istediler çektim onlar için sezaryan ile doğum yaptim eşimin kizkardeşi ve annesi olmadiği için anne yanimda kalir misin dedim tamam dedi 2. Günü gitmek istedi bebeğime hediye almadi ve ne yani benim sana alacağim bi takima ihtiyacin mi var dedi bu söz çok zoruma gitti ihtiyaçtan değil nenesi oğluma bunu almiş diyebileyim insanlar sorduğu zaman başim öne eğiliyor ve tatli dille konuşmuyor hep kendini hakli görmesi beni acayip sinirlendiriyor ne yapacağimi bilmiyorum bi türlü yaranamiyorum normal de adetlerde olduğu gibi davranmadiğini söylüyorum ama o hep kendini hakli görüyor..
Yanlış anlaşılmasın hediye aldırmak istemiyorum sadece kızın ilk çocuğunun bebek çeyizini ailesi yapar diye biliyorum laf lafi açinca söyledim o da benim alacağim takima ihtiyacin mi var dedi bu çok zoruma gitti..sezaryenli iken bana 8 aylık hamile eltim bakti zoruma gidiyor annem ablam varken bana diyor ki herkesin eltisi bakiyor gerçekten normali bu mu...
Eşim yanimdaydı ama yenidoğan bebeğe bakamıyordu haliyle ee bende eğilip kalkamiyordum ayrica eşim çalişiyor gece 10 da geliyordu..Eşin nerdeydi o arada?
Zorla bir şey yaptıramazsın kimseye.
Altın takmişlar bi hediye önemsenilmek sizde olmuş bizde eşimin ailesi taktı benim ailem yapmadı ee zoruma gidiyor eşimin ailesinin durumu daha kötü bu arada..Bakın beklentiyi azaltın
Madem bakmadı birine ihtiyaç yok zaten
Eşin bakar yeter
Anneniz böyle o sizin istediğiniz gibi hareket etmiyor zorla sizin istediğiniz gibi birisi yapamayız onu
Bebek çeyizi de ne ola derim mesela
Benim ailem de eşimin ailesi de altın taktı oldu bitti
Oğlum Kocaman oldu hala bir şey almazlar zira bilemeyiz boşa gider al para kendin al derler
Hiç hevesleri yok insan özenir beğenir vs vs deyip kendimi mi üzeyim
Geçmiş gitmiş hala bunu konuşup annenizden herkes eltisi bakıyor yanıtını da almayın
yani neden baksın elti diye cevap da verin
Altın takmişlar bi hediye önemsenilmek sizde olmuş bizde eşimin ailesi taktı benim ailem yapmadı ee zoruma gidiyor eşimin ailesinin durumu daha kötü bu arada..
para delisi bir annen var belli. madem öyle sende mesafeni yok oğluna ve sana değer vermeyen biri ile muhatap olma annen dahi olsaSlm kızlar eski konularimda da var ailemle aram çok iyi değil ben memurum memur olmayan biriyle evlenmek istedim diye düğünüm falan çok kötü geçti yani annem mecburiyetten geldiğini söyleyip en köşede yüzünü kapatarak oturdu neyse sonra benden kredi çekmemi istediler çektim onlar için sezaryan ile doğum yaptim eşimin kizkardeşi ve annesi olmadiği için anne yanimda kalir misin dedim tamam dedi 2. Günü gitmek istedi bebeğime hediye almadi ve ne yani benim sana alacağim bi takima ihtiyacin mi var dedi bu söz çok zoruma gitti ihtiyaçtan değil nenesi oğluma bunu almiş diyebileyim insanlar sorduğu zaman başim öne eğiliyor ve tatli dille konuşmuyor hep kendini hakli görmesi beni acayip sinirlendiriyor ne yapacağimi bilmiyorum bi türlü yaranamiyorum normal de adetlerde olduğu gibi davranmadiğini söylüyorum ama o hep kendini hakli görüyor..
Slm kızlar eski konularimda da var ailemle aram çok iyi değil ben memurum memur olmayan biriyle evlenmek istedim diye düğünüm falan çok kötü geçti yani annem mecburiyetten geldiğini söyleyip en köşede yüzünü kapatarak oturdu neyse sonra benden kredi çekmemi istediler çektim onlar için sezaryan ile doğum yaptim eşimin kizkardeşi ve annesi olmadiği için anne yanimda kalir misin dedim tamam dedi 2. Günü gitmek istedi bebeğime hediye almadi ve ne yani benim sana alacağim bi takima ihtiyacin mi var dedi bu söz çok zoruma gitti ihtiyaçtan değil nenesi oğluma bunu almiş diyebileyim insanlar sorduğu zaman başim öne eğiliyor ve tatli dille konuşmuyor hep kendini hakli görmesi beni acayip sinirlendiriyor ne yapacağimi bilmiyorum bi türlü yaranamiyorum normal de adetlerde olduğu gibi davranmadiğini söylüyorum ama o hep kendini hakli görüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?