Çok sinirliyim bir anda patlıyorum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Bu durum beni rahatsız etmeye başladı .Altında yatan bir takım sinir bozuklukları yipranmislik olsa da sakın olmam lazım. Psikolojik olarak yipraninca özellikle mutsuz keyifsiz olunca olumsuz duygu yasantisinda olaylara anı tepki veriyorum .Bazen kırıcı olabiliyorum. Daha sonra bu durumdan pisman olup ağlıyorum sinirlerim boşaliyor. Normalde çok sabırlı olduğumu söylerler ama bir takım hayatsal yaşantı mutsuz döneminden dolayı normalden çok fazla tepki veriyorum. Artık çevremi de üzmeye başladım. Daha sonra bende uzuluyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirm. Psikiyatri ilaç verir diye gitmek istemiyorum

d ve b12 vitamini duzeyini olcctur

papatya melisa rezene gibi bitki caylari tuketebilirsin

olay aninda icinden 10a kadar sayip burundan nefes alip agizdanverebilirsin.

Psikoloğa gitmeyi deneseniz. Geçmişten gelen çatışmalarınız ve öfke kontrolü sorununuzla ilgili olarak yararlı olacağını düşünüyorum

Psikoloğa gitmeyi deneseniz. Geçmişten gelen çatışmalarınız ve öfke kontrolü sorununuzla ilgili olarak yararlı olacağını düşünüyorum
Öfke kontrolü gerekli mutlaka . Haklı olduğum gibi haksız yönümde var . İleride toplumda daha ciddi sonuçlara sebep olmasından korkuyorum . Şu dönemde kendimi çok yalnız hissediyorum 29 yaşındayım. Bayramda aile ziyaretleri falan evlenemedigim için halen çocuk gibi aileme bağlı o kapı bu kapı istemediğim yer olsa bile gidiyorum.. Sebebi yansıtmasam da başka sebepten patlıyorum .Ciddiyim koca anam babam sülalesine tek kalan benim .Bayramda çocuklar masasına oturtuluyorum. Deli sorular ve derKen hiç olmadık yerde olmadık tepki verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…