Çok sinirliyim çok!!

ya aslında bu yeni doğum zamanlarında annelerin yanında sadece kendi annesi ablası olmalı çünkü yeni doğum yapmış biri onların yanında daha rahat emzirir soyunur yardım edilir vs.
daha sonraki haftalarda görümcesi kaynanası dönüşümlü gidip gelmeli
ama bizde herkes loğusa kadının başında kadın tek bebeğini düünecekken yok kaynanası lafına alındı mı yok ne yemek yapılmalı falan düşünüyor

ne kadar konu duysam yeni doğum yapan arkadaşlarımdan bebekten çok bu hangi anne kalacak yok böyle süt verilmez yok böyle alt temizlenmez yok bebeği sallayarak uyutma konularından kavga çıkıyor
taraflar resmen kim daha üstün savaşı veriyor

konu sahibi konunda haklı olabilirsin ama az biraz daha sakin
o çocuğa kuru kağıttan daha fazla zarar verir annesinin stresi
hoş karşı taraf da az değilmiş

Off çok sinirlendim valla Burdaki bazı yorumlara
Bi Kakayı kuru mendille silince pis demeyen ama tasa pamuk batırınca pis diyen tayfa var
Bi '' AY YENİ NESİL NE KADAR ABARTIYO ÖLÜCEK SANKİ' diyen anlam veremedığim bi tayfa var kardeşim nasılsa ölmez diye bebege her şeyi yap o zaman kimyasal işte ne yani ustunde zararsız yazıyo dıye o mendıllerın ıcınde zararlı hiç madde yokmudur sanıyosunuz

bazı insanlar kendilerini dünyanın en zeki insanı sanıyorlar ama ne yazıkki öyle değil ben öyle insanlara karşı sessiz kalıyorum ki ne kadar gerizekalı olduklarını gördükçe seviniyorum.
ben evliyim daha çocuğum yok ben bile biliyorum çocuğun kuru mendille poposunun silinmeyeceğini. acil durumsa paraben içermeyen ıslak mendille sileceksin yada en iyisi ise beyaz sabunlu pamukla. cahille uğraşmak zor

Siz ne kadar fevri ve sinirli olduğunuzun farkında değilsiniz herhalde. Acaba kızkardaşinizin sizin yüzünüzden ağlamış olabilir mi küçük bir alt temizleme olayını ne kadar da büyütmüşsünüz yok zor tutmuşsunuz kendinize de yok vuracakmışsınız da. Tamam alsın yapsın ne yani, gitmiş musluk suyu koymuş da falan. Böyle olursa aynı ortamda daha çok grilirsiniz yazık kardeşinize iki kişi arasında kalmış. Birde çekip gitmişsiniz kardeşinizi üzmeye en hakkınız var az sussanız ne olur ki. Ne bu fevrilik yani. Hiç anlamam aileden biri doğum yapınca ben daha iyi bilirim yok ben bilirim olaylarını anneye acıyorum.

Ben daha iyi bilirim demedim hicbir zaman..Kadına karsı sinirliyim ama bunun tek sebebi bez degiştirme olayı degil..Bu durum patlama noktası oldu..Fevri davrandım kabul ama karsılıklıydı..Cekip gitme meselesi en dogrusuydu sonucta kapıyı carpıp cıkmadım.Dogru olan neyse onu yaptım..Her neyse..

Hanımlar dayanamadım bugün kardesime gittim..Kadını görmemezlikten geldim..Yegenimi sevdim gönlümce ilgilendim..Kadın konusmaya fln calıstı yuzune dahi bakmadım yada gecistirdim..Evine gidecekti bugün için giderken herkes mesgul oldugu için ben yolcu ettim iki kelam ettik..Son durum budur..

Alt degiştirme mevzusu vs bugun kmse karısmadı ben ilgilendim..Ve kardesime devrettim buyur sen degiştir dedim ilk deneyimini yasamıs oldu devamı da gelir..Veee cici bir alt aldım totoşunda 'Annemden baskası degiştiremez..!' yazıyor haha :-)

andım olsun bi gün doğurursam yanıma kimseyi sokmuycam, bu ne ya olan bebeğin annesine olmuş

Back
X