çok sinirliyim çoook

:52:yok kız sinirlenmedim aksine komikti
hem x,y,z demiyim ne diyim mahmut mu diyim:9:

aslında eşime söylemeye değmez.
eşim benden değil onlardan bile duysa.beni savunur.

iki tane örnek veriyi...
geçtiğimiz yazın.kızım ve ben ilk kez bitlendik.galiba şampuandan dolayı böyle bir talihsizlik yaşadık.
ben hergün ağlıyordum.çok sinir bozucu birşey.

bütün aile oturuyoruz.bu gelin daha 1-2 aylık evli.
tam tan yana oturuyoruz eltime.

ve bana döndü gülerek "ayy biraz uzak ta dur.bana geçer.bende kaşınıyorum zaten"
ben tabi yine şok oldum.eşimde tam karsimizda oturuyor.
ve bütün ciddiyetiyle "Ne malum cankizima da senden geçmediği"dedi.
gelin hanım sustu kaldı.

ikinci örnek:aile binası olduğu için merdivenlerimizi kendimiz siliyoruz.
en büyük eltime yeni gelin bir siliyor.
iki numaralı yengemle ben bir siliyoruz.

yeni gelinin kapısının orayı silerken kapıyı açtı.
merdiven üstünde babetleri vardı.onların aldı.
baba "şunları da silsene " dedi.
bende "silsene denmez,silermisin denir,rica edilir"dedim
o gülümseyerek "elticim şunları da silermisin,içeri alacagim"dedi.
bende sildim.
kalbim temiz art niyet yok içimde.

geçen gün yine kapıyı açtı
temizlik yapmış merdiveni kapısının önüne koymuş.

"cankizim şu merdiveni şu yukarı koysana "demez mi:53:
bende git kendin koy.valla sen benden iyisin.zaten midem ağzımda geziyorum. dedim.

resmen anlamış benim saflığımi.ve beni kullanmaya çalışıyor.
içeri girdi.eltime dedim.ben onun cocugu değilim iki de bir bana iş emrediyor.ben götürmem
gelsin kendisi götürsün dedim
eltim aldı kendi evine bırakıp geldi perde takacakmis.gelin de sanmıştır ki.ben kaldirdim:37:

iyide biz ciddi muhabbet ediyorduk
hem onu ilgilermi benim xi yada y'yi sevmemem.
hem beni sevmemesi sorun değil.
bana resmen deli dedi.
bazılarına göre çocukça olabilir ama bana ağır geldi.

keşke senin gibi olabilsem...

bende yasaya yasaya örendim şekerim insan bir onda olmuyor böle ilk bir canını acıtıyolar baktın olmuyo cokta tın diyosun ben önceden cok içime kapanıktım ama evlendikten sonra içimdeki canavarı cıkarmayı basardılar şimdi kimseye laf söletmem herkez sınırını biliyor :20: o yüzden takma kafanı tatlım benim muhattap olma yeter

Son gelen eltinde sanki biraz hoppa gibi babetleri sana sildiriyor kendisi merdivenleri az siliyor siz onun uşağımısınız?

Amaaaann nerde cokluk orda b.kluk derler dogruymus :1: Allah sabir versin canim cok kendini yipratma mesafeli davran madem tavrini anlasinlar

Eşimin uzak akrabası vardı buna benzer maşallah memeleri ,fiziği gelişmiş amaaaa aklı gelişmemiş hoppa yemek yapmayıda bilmiyordu evlenmiş çocuk çocuk hareketler neyse mahalleden göçtülerde kurtuldum ona dadılık yapmaktan

Sen zaten yeterince agir bir cevap vermissin. Daha ne diyecektin.. Akilli adamla evlendim deyip kaynina deli demek buyuk terbiyesizlik olurdu olay cikardi basina is acardin zaten. Gelin kavgasina aileyi karistirirsan sen zararli cikarsin. Yasin kucuk ama biraz uyanik olmaya calis

Son düzenleme:
Eltiler arasnda olur böyle şeyler. ne kadar yakın gibi görünsenızde asla birbirini sevmezler hep bi cekisme kapışma olur bu böyledir. en ıyısı uzaktan uzağa mıç mıç olmadan ... :34:

Seni fazla güler yüzlü görmüş, mesafeli değilsin, yaşı da senden büyük olunca fazla rahat konuşmaya başlamış seninle. Sana sık sık iş buyurmasından belli.

Böyle ucu açık konular açma bir daha, kimseye yararı olmayan mevzular bunlar. Seni çok sevseler ne olacak sevmeseler ne olacak, geçinebilecek kadar saygılı olun yeter. Ayrıca bu konu için bir tavır yapma, genel olarak mesafeli durmak, kendini saydırmak en güzeli.

bende yasaya yasaya örendim şekerim insan bir onda olmuyor böle ilk bir canını acıtıyolar baktın olmuyo cokta tın diyosun ben önceden cok içime kapanıktım ama evlendikten sonra içimdeki canavarı cıkarmayı basardılar şimdi kimseye laf söletmem herkez sınırını biliyor :20: o yüzden takma kafanı tatlım benim muhattap olma yeter
ben böyle değildim yaşarken oldum diyosun yani.
sen yine erken akillanmissin
benim teyzem 22 yıl sonra jetonu düştü.
ben kim için kendimi uzuyorum dedi.
suan eltileriyle arasına mesafe koydu.
teyzem diyo ki kaçan kovalıyormuş.
elticim beni gün aşırı arar halimi hatrimi sorar:37:
keşke baştan öyle olsaymisim

Son gelen eltinde sanki biraz hoppa gibi babetleri sana sildiriyor kendisi merdivenleri az siliyor siz onun uşağımısınız?
kendisi az siliyor değil.
sıra bizdeydi.
Amaaaann nerde cokluk orda b.kluk derler dogruymus :1: Allah sabir versin canim cok kendini yipratma mesafeli davran madem tavrini anlasinlar
çok güldüm sağol.
birde dusun biz 7 eltiyiz
bir tane daha olacak..

babetini sana sldiriyor sende sliyorsun ölemi :19:
aynen öyle.

Eşimin uzak akrabası vardı buna benzer maşallah memeleri ,fiziği gelişmiş amaaaa aklı gelişmemiş hoppa yemek yapmayıda bilmiyordu evlenmiş çocuk çocuk hareketler neyse mahalleden göçtülerde kurtuldum ona dadılık yapmaktan
bizim ki çocuk hareketli değil aksine çok bilmiş

Sen zaten yeterince agir bir cevap vermissin. Daha ne diyecektin.. Akilli adamla evlendim deyip kaynina deli demek buyuk terbiyesizlik olurdu olay cikardi basina is acardin zaten. Gelin kavgasina aileyi karistirirsan sen zararli cikarsin. Yasin kucuk ama biraz uyanik olmaya calis
asum bunun eşi olacak yaratık herkesle kavga eden
ve her kavga ettiği kişiye g.t veren oru.pu diyen bir manyak.
hatta konu acmistim bana da oru.pu dediği zaman..

ne benim ne de eşimin bir Allah kuluyla tartışmamız olmaz
ama bu manyaga herkes(ailesi)deli diyor.

gelin de kocasinin yaptığı rezillikleri biliyor.evinde ki zirzop deliye
hiç bir şey demiyor.

Eltiler arasnda olur böyle şeyler. ne kadar yakın gibi görünsenızde asla birbirini sevmezler hep bi cekisme kapışma olur bu böyledir. en ıyısı uzaktan uzağa mıç mıç olmadan ... :34:
benim en büyük sorunum.
ben onları elti gormuyorum.ciddiyim

ben böyle değildim yaşarken oldum diyosun yani.
sen yine erken akillanmissin
benim teyzem 22 yıl sonra jetonu düştü.
ben kim için kendimi uzuyorum dedi.
suan eltileriyle arasına mesafe koydu.
teyzem diyo ki kaçan kovalıyormuş.
elticim beni gün aşırı arar halimi hatrimi sorar:37:
keşke baştan öyle olsaymisim

kendisi az siliyor değil.
sıra bizdeydi.

çok güldüm sağol.
birde dusun biz 7 eltiyiz
bir tane daha olacak..

aynen öyle.

bizim ki çocuk hareketli değil aksine çok bilmiş

asum bunun eşi olacak yaratık herkesle kavga eden
ve her kavga ettiği kişiye g.t veren oru.pu diyen bir manyak.
hatta konu acmistim bana da oru.pu dediği zaman..

ne benim ne de eşimin bir Allah kuluyla tartışmamız olmaz
ama bu manyaga herkes(ailesi)deli diyor.

gelin de kocasinin yaptığı rezillikleri biliyor.evinde ki zirzop deliye
hiç bir şey demiyor.

benim en büyük sorunum.
ben onları elti gormuyorum.ciddiyim
ohoooooooo ozaman sen ektiğini biçiyosun tatlım bundan sonra tavrını alsan iyi olur :20:

Back
X