Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yoğurdum ekşi demez.eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
akraba olmak derken akraba evliliği mi??eşimden bıktım ailesiyle ilgili bana ve kendisine yapılanları görmüyor bıktım artık nefret ediyorum ağızlarına tükürse oh diyecek yeter ya bıktım hayatımdan bu insanlarla akraba olmaktan bıktım
aynen arsız olayım diyorum ama nasılumursamamak ve arsız olmak gerek bazen... yoksa hayat böyle cekilmez
hayır eşimden dolayı onları görmek ve katlanmak zorundayımakraba olmak derken akraba evliliği mi??
geçinemiyorken neden hamile kaldın bu kadar nefret edecek raddedeyken?hamileyim kızlar boşanmak aklıma geliyor ama
salaklığıma doymuyorum o yüzden ... çok pişmanımgeçinemiyorken neden hamile kaldın bu kadar nefret edecek raddedeyken?
gözünü korkutmak gibi olmasın ama doğumdan sonra büyük sinir harplerine hazırlıklı olsalaklığıma doymuyorum o yüzden ... çok pişmanım
nasıl yanigözünü korkutmak gibi olmasın ama doğumdan sonra büyük sinir harplerine hazırlıklı ol
şöyle yani bebeği sevme bakma bahaneleriyle sizden çıkmazlarnasıl yani
sanmıyorum bebeğe çok düşkün olacaklarınışöyle yani bebeği sevme bakma bahaneleriyle sizden çıkmazlar
amaç zaten bebek değil ki huzursuzluk tatsızlık çıksın gelinin morali bozulsunsanmıyorum bebeğe çok düşkün olacaklarını
amaç zaten bebek değil ki huzursuzluk tatsızlık çıksın gelinin morali bozulsun
çoğu kaynanın derdi bu bebek olunca da güçlü bahaneleri çıkıyor
bak az ötende bir konu daha var bebeğe bakma bahanesiyle eve gelen kaynana karı kocayı boşatıyor ve boşanmaları şu an kesin...sanmıyorum bebeğe çok düşkün olacaklarını