- 22 Ekim 2023
- 160
- 511
- 18
- 19
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ay anlayın artık, siz şu durumları atınca karşınızdaki insanlar vah vah diye oturup ağlamıyor, arkanızdan gülüyorlar sadece.Sanki başka biryer yokmuş gibi benim oturacağım kullanacağım eşyalara ex'in kuzenleri gelmiş. Yılbaşı için deli oldum.Gidip hepsini parçalamak istiyorum.Utanmaz arlanmazlar.
Lütfen ayrıldınız demeyin sırf beni sinir etmek için kızacağımı bile bile yapıyor.
Kuzeninin eşi ile biraz samimiydim.Nefret ettim hepsinden.Neden benim görebileceğim şekilde eğleniyorlar.Benim hayalini kurduğum evde.
WhatsApp durumuna bunu yazdım.
Durumu paylaştım.Birkaç kişiye paylaştım.Goruntuleme olmamış sildim.Buradab görürse görsün.
yapma adama iyii ki ayrılmışım Allah beni kimden kurtarmış dedirtiyorsun bu kadarı kendiniSanki başka biryer yokmuş gibi benim oturacağım kullanacağım eşyalara ex'in kuzenleri gelmiş. Yılbaşı için deli oldum.Gidip hepsini parçalamak istiyorum.Utanmaz arlanmazlar.
Lütfen ayrıldınız demeyin sırf beni sinir etmek için kızacağımı bile bile yapıyor.
Kuzeninin eşi ile biraz samimiydim.Nefret ettim hepsinden.Neden benim görebileceğim şekilde eğleniyorlar.Benim hayalini kurduğum evde.
Durumu paylaştım.Birkaç kişiye paylaştım.Goruntuleme olmamış sildim.Buradab görürse görsün.
Ay anlayın artık, siz şu durumları atınca karşınızdaki insanlar vah vah diye oturup ağlamıyor, arkanızdan gülüyorlar sadece.
Ex kuzeni eşyalara gelmiş derken ne demek istediğinizi de anlamadım ama insanlar yılbaşında eğleniyorlar, gayet normal bir şekilde story paylaşmışlar. Size özel bir şey yapıldığını nerden çıkardınız? En güzel intikam iyi bir hayat yaşamak, siz de önünüze bakın. Böyle şeyler yazıp komik duruma düşürmeyin kendinizi
Ona rağmen açıkladin :) neyse yeni yılın kutlu olsun.Orasını anladım.
Ay daha ne kazanıcaksın git bir psikolojini düzelttir bu ne yaYapsınlar.Bugun ağlayan ben olucam ama ben kazanicam.
Niye gördünüz, niye bakıyorsunuz? Size elli kere yapmayın takip etmeyin yazdık. Adam evlenecek aile kuracak çocuğu olacak, siz de o çocuğun anası ben olacaktım diye ah vah edeceksiniz. Benim gözümde canlanan görüntü aynen şu: Sabah kalkıp çayımı kahvemi içip kahvaltımı edeyim, evi toplayayım sonra da pc başına oturup ex ve akrabaları neler yapıyor akşama kadar onları takip edeyim, arada babamla ve kendi akrabalarımla kapışayım, amcamın karısının yaptıklarını yazayım... Biraz buradan da laf sokayım çünkü ex burayı takip ediyor ve mesajlarımı okuyor. Başka?Haklısınız.Ama görür görmez tepem arttı.Ama sırf ben mesaj atayım diye yapıyor.
PIcagi soktu cevirdiYani iş bozuldu diye o eve kimse gitmeyecek mi? Bence senin ex orayı bekar evi olarak kullanıyor. Yani artık onun evi, sizin değil.
Sizin eşyalarınızın faturası var mı? Elinizde fatura, mesajlaşma, tanık varsa güveni kötüye kullanmadan suç duyurusunda bulununSanki başka biryer yokmuş gibi benim oturacağım kullanacağım eşyalara ex'in kuzenleri gelmiş. Yılbaşı için deli oldum.Gidip hepsini parçalamak istiyorum.Utanmaz arlanmazlar.
Fatura onda.Dava anlaşmalı.Sirf beni sinir etmek için yapiyor.Sizin eşyalarınızın faturası var mı? Elinizde fatura, mesajlaşma, tanık varsa güveni kötüye kullanmadan suç duyurusunda bulunun
Dilim bedduaya alıştı.O mesajdaki cümleler size gelmek üzere yola çıktılar bile. Karmanız hayırlı olsun.
O zaman aleyhinize delil topluyor bilginiz olsunFatura onda.Dava anlaşmalı.Sirf beni sinir etmek için yapiyor.
Onunla konusuyum diye.
Yılbaşı eğlencesi yaparak mi hakkımda delil topluyor.O zaman aleyhinize delil topluyor bilginiz olsun
İşte sizi sinirlendirip hakaret falan etmenizi bekliyor beddua storysi atmışsınız ya hanfendiYılbaşı eğlencesi yaparak mi hakkımda delil topluyor.
Durumda gormedinsiye burda konu açıp, mesajı ekledin değil mi ? Burdan girip okusun diyeBiliyor zaten.Oda beni takip ediyor biliyorum.
Takip etmezsen hiç bir şey gözüne sokulmazBekar evi oldu artık zaten.Ben kabullenemiyorum.Benim gözüme gözüme sokuyor.
Siz öyle zannediyorsunuz.Fatura onda.Dava anlaşmalı.Sirf beni sinir etmek için yapiyor.
Onunla konusuyum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?