- 4 Aralık 2023
- 1.052
- 1.448
- 53
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Sen kudur diye yapiyorlar zaten. Belli etmesen zaten kendileri kuduracakti umursamiyormus gibi yap bosver icten ice ye ama belli etme umru degilmissin gibi bak önüne derim. Sende disco sahte story paylas egleniyormus gibi :)Sanki başka biryer yokmuş gibi benim oturacağım kullanacağım eşyalara ex'in kuzenleri gelmiş. Yılbaşı için deli oldum.Gidip hepsini parçalamak istiyorum.Utanmaz arlanmazlar.
Lütfen ayrıldınız demeyin sırf beni sinir etmek için kızacağımı bile bile yapıyor.
Kuzeninin eşi ile biraz samimiydim.Nefret ettim hepsinden.Neden benim görebileceğim şekilde eğleniyorlar.Benim hayalini kurduğum evde.
WhatsApp durumuna bunu yazdım.
Arada konuşuyordum.Onun evine o evlenene kadar sadece eşi kaldı.Gozlem amaçlı.Ama ben eve yerleşmeden kv bile kilidi degistirdi.Kuzeninin eşiyle samimi miydiniz ?Samimiyetin bundan haberi var mı ? Yahu kız için konu açmamış mıydınız KK' da ? Kızın nişanlısı işe gitmiş, kız hâlâ neden onlarla oturuyor, neden kızı eve eşim ve dayısı bırakıyor vs yazmamış mıydınız ?
Adamla boşanmaya karar verdiniz, aynı eve hiç girmediniz; ne yapsın o eşyaları müzeye mi bağışlasın, kullanmasın mı ?
O aileden bazı kişiler var.Birak diyor o seni kaybettiğine üzülsün aksine son 1 senedir benimle iddialasiyor.
Ya benim öyle yapıda biri olmadığımı biliyor.Onu ancak beni makyajlı saçlar yapılı görmek kudurtur.Birde başka erkek kudurtur.Onu da ben yapmam.Sen kudur diye yapiyorlar zaten. Belli etmesen zaten kendileri kuduracakti umursamiyormus gibi yap bosver icten ice ye ama belli etme umru degilmissin gibi bak önüne derim. Sende disco sahte story paylas egleniyormus gibi :)
Unutamıyor değil boşluktasın.Silemedim işte.Ben tamamen silemedim hala aklımın köşesinde.Ben zor unutan biriyim.
Şuan sadece kafam rahat 1 sene boyunca yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir.Ama unutamıyorum.
Paylaştığım görüntülenmemis zaten iyi eğleniyorlar demekki sildim.Sizin yerinizde olsam gidip daha yakisiklisini bulup evlenirim. Arkama da bakmam. En güzel intikam o oluyor
Daha çok aklı başındasını bulsa iyi olur.Sizin yerinizde olsam gidip daha yakisiklisini bulup evlenirim. Arkama da bakmam. En güzel intikam o oluyor
Normal sevgililikten ayrılma olma haklısın.Ama.o.evde benim hayallerim vardi.Esyami ben seçtim.Unutamıyor değil boşluktasın.
Yani iş bozuldu diye o eve kimse gitmeyecek mi? Bence senin ex orayı bekar evi olarak kullanıyor. Yani artık onun evi, sizin değil.Normal sevgililikten ayrılma olma haklısın.Ama.o.evde benim hayallerim vardi.Esyami ben seçtim.
Hatta kendileri eve girmediler.İlk sen gireceksin.Simdi ben gittim gideli o evden çıkmıyorlar.
Bekar evi oldu artık zaten.Ben kabullenemiyorum.Benim gözüme gözüme sokuyor.Yani iş bozuldu diye o eve kimse gitmeyecek mi? Bence senin ex orayı bekar evi olarak kullanıyor. Yani artık onun evi, sizin değil.
Yapmam değil yapamam. Bunları yaparsan biter çünkü.Ya benim öyle yapıda biri olmadığımı biliyor.Onu ancak beni makyajlı saçlar yapılı görmek kudurtur.Birde başka erkek kudurtur.Onu da ben yapmam.
Birine küfür ettirme amacın varsa ve küfrettirirsen öyle de güzel hoşuna gider ki. Ama henüz o aşamaya gelemedin, önüne baktığında anlarsın demek istediğimiBiri bana küfür etse benim hoşuma gitmez.Evet bazısının hoşuna gidiyor.Hatta mahkeme süreci olmazsa mesaj atıp arayacaktım.Nasil böyle birşey yaparsın diye.
Sizin eşyanız var mı o evde? Yoksa eğer, sizi ilgilendirmiyor. Artık birlikte yaşamayacaksanız istediği gibi kullanır.Tam bitmedi ya insan utanır o evde ben yaşayacaktım nasıl yılbaşı eğlencesi yapabiliyor.Orada birisi de evli belki oda böyle birşey yaşayabilirdi.
Üzülseniz de ve unutamazsanız da onun ve diğer kişilerin nolarını silin. İlkin merak edersiniz ama sonra rahatlarsınız.Biri bana küfür etse benim hoşuma gitmez.Evet bazısının hoşuna gidiyor.Hatta mahkeme süreci olmazsa mesaj atıp arayacaktım.Nasil böyle birşey yaparsın diye.
Zamanımı film dizi video okuyarak geçiriyorum.İs görüşmelerine gitmedim mesela.Dun ilk defa kitap okudum.Sizin eşyanız var mı o evde? Yoksa eğer, sizi ilgilendirmiyor. Artık birlikte yaşamayacaksanız istediği gibi kullanır.
Üzülseniz de ve unutamazsanız da onun ve diğer kişilerin nolarını silin. İlkin merak edersiniz ama sonra rahatlarsınız.
Ayrıca evliliğiniz devam etseydi ileride beter şeyler yaşama durumunuz yüksekti. Belki de erken gelişen olaylarla korunmuş oldunuz. Keşkeleri bırakın. Geçti gitti. Arkanıza baktıkça ilerleyemezsiniz. Andan zevk alamıyorsunuz geçmiş yüzünden. Yazık değil mi size ve zamanınıza?
Numaraları da silin. O eylemden sonra gelen huzur paha biçilemezZamanımı film dizi video okuyarak geçiriyorum.İs görüşmelerine gitmedim mesela.Dun ilk defa kitap okudum.
Paylaştım siz doğru değil dediniz.Kimse görmemiş zaten hemen sildim.Bir anda görünce yediğim yemek boğazıma dizildi.Bu kadar nefret dolu yeni yıla girmek istemezdim ya ben, seni sinir etmeye çalışıyorsa sinir olmayarak gösterirsin gününü, beddualarla hakaretlerle değil.
Boşver iyi yapmışsın. Eğer dediğin gibi seni sinirlendirmek istiyolarsa neden sinirlendiğini belli ederek gönüllerini hoş edeceksin ki? Musmutlu dilekler paylaş, hayatına devam ettiğini görsün asıl öyle rahatlarsınPaylaştım siz doğru değil dediniz.Kimse görmemiş zaten hemen sildim.Bir anda görünce yediğim yemek boğazıma dizildi.
Bunu paylaşan eski eşim olacak şahıs erkek kardeşi foto çekmiş oburlerinin telefon numarası vardı sildim.Boşver iyi yapmışsın. Eğer dediğin gibi seni sinirlendirmek istiyolarsa neden sinirlendiğini belli ederek gönüllerini hoş edeceksin ki? Musmutlu dilekler paylaş, hayatına devam ettiğini görsün asıl öyle rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?