Çok Sinirliyim.Gidip Hepsini Parçalamak İstiyorum.

Sen kudur diye yapiyorlar zaten. Belli etmesen zaten kendileri kuduracakti umursamiyormus gibi yap bosver icten ice ye ama belli etme umru degilmissin gibi bak önüne derim. Sende disco sahte story paylas egleniyormus gibi :)

Arada konuşuyordum.Onun evine o evlenene kadar sadece eşi kaldı.Gozlem amaçlı.Ama ben eve yerleşmeden kv bile kilidi degistirdi.

Sen kudur diye yapiyorlar zaten. Belli etmesen zaten kendileri kuduracakti umursamiyormus gibi yap bosver icten ice ye ama belli etme umru degilmissin gibi bak önüne derim. Sende disco sahte story paylas egleniyormus gibi :)
Ya benim öyle yapıda biri olmadığımı biliyor.Onu ancak beni makyajlı saçlar yapılı görmek kudurtur.Birde başka erkek kudurtur.Onu da ben yapmam.

Normal sevgililikten ayrılma olma haklısın.Ama.o.evde benim hayallerim vardi.Esyami ben seçtim.
Hatta kendileri eve girmediler.İlk sen gireceksin.Simdi ben gittim gideli o evden çıkmıyorlar.
Yani iş bozuldu diye o eve kimse gitmeyecek mi? Bence senin ex orayı bekar evi olarak kullanıyor. Yani artık onun evi, sizin değil.

Agir konusmussunuz ve gereksiz bir cıkış olmus ama duygusal boslukta oluyor boyle seyler. Madem birakmasaydiniz esyalari bu kadar kiymetliyse. Boyle olacagi belli degil mi onunde sonunda ya satacak ya o eve yerlesecek keyif catacakti ne olacakti, oyle bos bos bekleyince bosa umutlanacak miydiniz? Bir de biraz otokontrollu olun, simdi bu sozlerinizin kime gittigi belli. Size hakaret davasi acsalar basiniz biraz agrir bir de bunla ugrasirsiniz. Hele de bosanma davaniz bitmediyse yapmayin boyle seyler. Kurtuldum diye sukredeceginiz insanlarin be yaotigiyla bu kadar ilgilenmek bana garip geliyor dogrusu. Dunya kimsenin etrafinda donmuyor, herkes herkese ihanet ediyor, herkes herkesi yari yolda birakiyor ve herkes bir sekilde yoluna devam ediyor. Magdur pozisyonuna siginmaktan kurtulun ve siz de onunuze bakin. Onlar da bazen mutlu olacak bazen mutsuz. Bir de herkes sey saniyor galiba basina bir tane musibet gelen bir daha hic gulmuyor sanki. Baslarina musibet de gelse elbet onlar da gulecek, siz de guleceksiniz. Birakin herkes kendi yoluna baksin olsun bitsin.

Biri bana küfür etse benim hoşuma gitmez.Evet bazısının hoşuna gidiyor.Hatta mahkeme süreci olmazsa mesaj atıp arayacaktım.Nasil böyle birşey yaparsın diye.
Birine küfür ettirme amacın varsa ve küfrettirirsen öyle de güzel hoşuna gider ki. Ama henüz o aşamaya gelemedin, önüne baktığında anlarsın demek istediğimi

Tam bitmedi ya insan utanır o evde ben yaşayacaktım nasıl yılbaşı eğlencesi yapabiliyor.Orada birisi de evli belki oda böyle birşey yaşayabilirdi.
Sizin eşyanız var mı o evde? Yoksa eğer, sizi ilgilendirmiyor. Artık birlikte yaşamayacaksanız istediği gibi kullanır.

Biri bana küfür etse benim hoşuma gitmez.Evet bazısının hoşuna gidiyor.Hatta mahkeme süreci olmazsa mesaj atıp arayacaktım.Nasil böyle birşey yaparsın diye.
Üzülseniz de ve unutamazsanız da onun ve diğer kişilerin nolarını silin. İlkin merak edersiniz ama sonra rahatlarsınız.

Ayrıca evliliğiniz devam etseydi ileride beter şeyler yaşama durumunuz yüksekti. Belki de erken gelişen olaylarla korunmuş oldunuz. Keşkeleri bırakın. Geçti gitti. Arkanıza baktıkça ilerleyemezsiniz. Andan zevk alamıyorsunuz geçmiş yüzünden. Yazık değil mi size ve zamanınıza?

Zamanımı film dizi video okuyarak geçiriyorum.İs görüşmelerine gitmedim mesela.Dun ilk defa kitap okudum.

Bu kadar nefret dolu yeni yıla girmek istemezdim ya ben, seni sinir etmeye çalışıyorsa sinir olmayarak gösterirsin gününü, beddualarla hakaretlerle değil.
Paylaştım siz doğru değil dediniz.Kimse görmemiş zaten hemen sildim.Bir anda görünce yediğim yemek boğazıma dizildi.

Paylaştım siz doğru değil dediniz.Kimse görmemiş zaten hemen sildim.Bir anda görünce yediğim yemek boğazıma dizildi.
Boşver iyi yapmışsın. Eğer dediğin gibi seni sinirlendirmek istiyolarsa neden sinirlendiğini belli ederek gönüllerini hoş edeceksin ki? Musmutlu dilekler paylaş, hayatına devam ettiğini görsün asıl öyle rahatlarsın

Bunu paylaşan eski eşim olacak şahıs erkek kardeşi foto çekmiş oburlerinin telefon numarası vardı sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…