- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
Yok nerdee. Çok sorumsuzlar. M firma da yine okula gönderdiğim belgeyi goturmemisti halbuki firmanin şubesi okula çok yakındı. Baya ugrasmistim en son bir çalışan insafa geldi götürdü. Halbuki görevleri o zaten. Bir kez de m firma eve gelmiş apartmanın zillerinde ailenin ismi ve soy ismi yazıyor , akıl edememiş soy isimden benim orada yaşadığımı ki zilde daire numaramiz dahi yazıyor mümkün değil akil edememesi , getirmemişti paketi eve. Zili bulamadım deyip, yalan tabii bence. Kargo olaylarında çok stres oluyorum ben a da aynıdır hepsi aynı bunlarınAyy ne kadar sinir bozucu. Tazminat cezası alması lazım hepsinin!
Aklima yeni geldi. Telefon numaraniz yokmuydu ustunde paketin. Irsaliyede mi yok?
Hiç sanmıyorum işlem yaptıklarını....... çok pişkinlerAynı şirket benim kargomu da tamamen alakasız hiç tanımadığım birine teslim etmişti. Paket açılmış, özelim karıştırılmış geldi. Şube ilgilenmedi, direkt genel müdürlüğü aradım. Uzun bir telefon trafiğinden sonra dağıtımı yapan kişi hakkında gerekli işlemin yapıldığını söylediler.
Aynen haklısınız. O firmayla da görüşücem şu kargocuyu halledeyim...Başka bir kargo şirketi, bize gelecek kargoyu benzer isimde başka birine teslim etmiş.
Kargoyu yollayan şirketi aradık, asla o ürünleri istemediğimizi, ürünleri yeniden yollamalarını istedik, kargo hatalı verdiği diğer paketi alıp firmaya geri yolladı, bize aynı gün yeni kargo gönderildi. Para verdiğimiz ürün başkası tarafından alındıysa bu o kargoyla çalışan firmanın sorunu. İşini düzgün yapanlarla çalışsınlar.
Evet aynen o yüzden çok sinirlendim. Ne hakla yani kapıcı kim o niye alıyor. O da ayrı bir saftirik ben almam demesi lazım.Kapici ne alaka onu anlamadim siz evde yoksaniz korko tekrar subeye goturulir ordan alinir.
Konunuzu okuyunca bir an "ben mi yazdım?" diye düşünmedim değil. :) Ben de a kargodan çok sıkıntı yaşadım ve bizim de apartman görevlimiz her şeye atlayan birisi. Kargo firması çok sorumsuz, ne isim ne kimlik ne de imza soruyor. Rastgele kafasına göre teslim yapıyor. Hatta bizim görevli biraz pişkin olduğundan, sırf gıcıklığına özellikle günlerce elinde tuttu kargomu. Ben gelecek diye bekliyorum gelen giden yok. Şubeyi arıyorum açan yok. İnternette gönderi durumuna bakıyorum teslim edildi yazıyor. Ama kime edildi? Hey yavrum hey... En son aklıma geldi, alt komşumun oğlu a kargonun genel merkezinde çalışıyor. Ondan rica ettik, ilgilendi sağolsun. Kuryeye ulaşıldı. Sürekli buralara gidip geldiğinden bizim apartman görevlisi ile kanka olmuş ve bırakmış gitmiş. Tabii ben bunu öğrenince delirdim. Gittim kendisine, "nerde kargom ?" dedim. Pişkin pişkin suratıma bakıp, "yeni geldi daha, siz evde değildiniz " dedi ki ben günlerdir evdeyim. Sinirlenmemek elde değil.
Onun dışında başka kargolarımda dikkat ediyorum, ne imza alıyor ne de kimlik filan soruyor. Belki kargoda ismi yazan kişi değilim değil mi? Çok dikkatsizler çokkkkk... Çok uzun oldu kusura bakmayın.
İyyyy, allah insani bi hastaneye dusurmesin bi kargoya
daha bu sabah yarim saatim kargoda gecti
İki hafta once kaldigim otelde okuma gozlugumu unutmustum, aradim gonderdiler. 'Evde bulamazlar falan ,ugrasmiim hic' diye kargo subesinden alayim dedim.
Ne arayan var ne soran, dun aradim 'kargom geldi mi' diye,'iyi ki aradiniz, bugun de son gunuydu ,geri gidecekti' dedi, 'aman sakin gondermeyin,bugun gelemem ama yarin sabahtan alirim' dedim, sabah gittim kargom dun aksam 8de gitmis,bugun antalyada otele varmis. Ucakla gitsem o kadar cabuk anca varirim,ne ara gitti dedim, cevap yok, hani saklayacaktiniz dedim , cevap yok, e madem geldi bunca zamandir sizde,neden aramadiniz? dedim...yine cevap yok
Oteli aradim ettim ugrastim didindim... Tekrar postaladilar
Bosu bosuna ugrastim durdum,oysa telefonum yaziyo,aramak o kadar mi zor?
Bi kere de ptt kargo ile birsey siparis etmistik,adresi bulamamis,bilinmeyen adres departmanina gitmis,ordan yine bulunamamis gondericiye geri gitmis.
Bin yillik adresimiz, hadi bulamadiniz (ki evim cok merkezi bir yerde) bilinmeyen adreslere gonderene kadar iki alo deyin,daha mi zor?
Bir dokun bin ah isit modundayim...sizin olayda da ben bir sonuc alacaginizi dusunmuyorum, sonucta kargo posetlerinde bile yaziyo,'kargonuzu inceleyip alin, hirpalanmis acilmis paketleri almayin' diye.
Cok gecmis olsun
bimere şikayet et =)
bence turkıyenın cıddı bı kargo sırketıne ıhtıyacı var
hepımız aynı konudan muzdarıbız
ben sıkayet ıcın genel merkezdekı gorustugum sahısla davalık boyutuna geldım artık o derece
cozulmedı cozulmuyor... yınede sıkayet edın edebılecegınız heryere
sürat kargodur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?