- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
kargo şirketinden kargonuzun açık geleceğini sanmam ben . günah almak gibi olmasın ama kapıcı da sıkıntı var gibi geldi bana. mahkemeye gidebilirsiniz en kesin çözüm. kargo şirketleri şikayetlerle ilgilenmez
ayrıca ürünlerin ne olduğunu biliyor mu ki kapıcı eksik olduğunu söylüyor size anlamadım
eğer benim anladığım kargoysa imza alıyor. benim kargolarım da imza karşılığı iş yerimde çalışan başka kişilere teslim ediliyor bunda yasal olmayan bişey olsa sanıyorum ki teslim etmezler çünkü imza alıyorlarya bana da öyle geldi ama adam yılların kapıcısı.. hayır asıl sorun o kargo şirketi olacak.... nasıl benim kargomu başka bir isime teslim eder. imza almıyorlar herhalde. en çok buna delirdim...
anlıyorum ama dediğim gibi bende kargo şirketleriyle bir kaç tanesiyle ayrı ayrı sorunlar yaşadım ama kesinlikle şirketlerde muhattap bulamadım. sanırım sizin işiniz mahkemelik gözüküyor2 kutu vardı.. biri açıktı.. ve alınmıştı.. sorduk böyle mi geldi diye o an biz de saçmaladık ama anlayamadık. evet aynen böyle açık geldi dedi kapıcı
anlıyorum ama dediğim gibi bende kargo şirketleriyle bir kaç tanesiyle ayrı ayrı sorunlar yaşadım ama kesinlikle şirketlerde muhattap bulamadım. sanırım sizin işiniz mahkemelik gözüküyor
bilginiz var mı nasıl başvurmam lazım.. bakıyorum binlerce şikayet alıyorlar ama hiç kimse daha ileriye götürmüyor şikayetleri demekki ki hala rahatça böyle şeyler yapıyor pislik şirketler ya.. aşırı sinirliyim yemin ederim..
O dediğiniz kargoyla ben de çok tartıştım. Kapıya gelip, bütün gün beklediğim halde zile basmadan dönüp gitti arkadaş. Bana da baya uzaktı şubesi. Aradığımda kadın inanılmaz rahat bir tavırla, "Gelip alacaksın, göndermiyorum," dedi. Sonra ne mi oldu? Oraya şikayet, buraya şikayet derken ertesi sabah elimdeydi kargo.
Kargo şirketinin genel müdürlügünü ara bölgeyi ararsan zaten seni kimse muhatap almaz emin ol... Müdürlüğü arayıp bölgenin adını sanını ver şikayette bulun... Geri dönüşü olur mu bilmiyorum ama yapılan büyük saygısızlık.. imza alıyorlar fakat yakını olması gerekiyor diye biliyorum... Bunların tamamen mantığı ben işimi yaptım imzayı aldım geri kalan ikisinin arasında diye düşünüyorlar...
Kargo şirketinin genel müdürlügünü ara bölgeyi ararsan zaten seni kimse muhatap almaz emin ol... Müdürlüğü arayıp bölgenin adını sanını ver şikayette bulun... Geri dönüşü olur mu bilmiyorum ama yapılan büyük saygısızlık.. imza alıyorlar fakat yakını olması gerekiyor diye biliyorum... Bunların tamamen mantığı ben işimi yaptım imzayı aldım geri kalan ikisinin arasında diye düşünüyorlar...
ya ürününde değilim genel müdürlüğü bile aradım. sövmemek için zor duruyorum. kargomu benden başkasına teslim edemezler arkadaş
bimere şikayet edin, görüştüğünüz kişinin adını da alsaydınız ve etslim eden kuryenın bılgılerını onu da belirtin..Arkadaşlar Kargo şirketlerini en kolay ve hızlı bir şekilde nereye şikayet edebilirim.? 1.5 ay önce verdiğim siparişler, eksik ve kapıcımıza teslim edilmiş şekilde geldi. kapıcı diyor ki ürün zaten eksik ve açık geldi. o an olayın şaşkınlığıyla kapıcıya sormak gelmedi aklımıza sen kargoyu niye teslim aldın diye.
Aşırı sinirliyim. 1.5 aydır haftada 1 arıyorum ve 1 hafta içinde size dönüş yapılacak diyor. asla ilgilenmek yok. çıldıracağım. ne hakla kargomu benden izinsiz ve başkasına teslim ediyorlar. ve bu şirket a... kargo.
rahat 5-6 kere aramışımdır ama tak etti. kapıcıya güvenimiz kalmadı. eşim de ben soramam kapıcıya birşey diyor.
velhasıl..
bugün de aradım yine aynı lafları ettiler. aşırı sinirliyim şuan bir ton saydım tlfda. bu sizi son arayışım dedim.
en hızlı yol nedir ceza alsınlar istiyoruum.
malum siteye de şikayet ettim ama ordan da bir sonuç çıkmadı...
yok canım ya aradım gene size dönüş yapacaklar dendi.. kaç kez aradım.. illa küfür duymak istiyorlar.. bu hafta cvp gelmezse son arayış dedim ama arayıp rezil edicem her yere yayıp mahkemeye gidicem diye tehdit edicem..
sanırım kaymakamlıklarda bulunan tüketici heyetleri oluyor. onlar ilgileniyordu bu konuylabilginiz var mı nasıl başvurmam lazım.. bakıyorum binlerce şikayet alıyorlar ama hiç kimse daha ileriye götürmüyor şikayetleri demekki ki hala rahatça böyle şeyler yapıyor pislik şirketler ya.. aşırı sinirliyim yemin ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?