Çok sinirliyim. Kargo şirketinden bıktım !

Bu kargo şirketi Tc numarasınida aliyormu?Somamin nedeni önceden sadece imzayla teslim ederlerdi.Gecen gelen kargoda Tc istediler.

Arkadaslar boyle durumlarda teslim almadik deyin. Kapiciya biraktik derlerse "burada oyle biri yok" deyin. Imza var derlerse de bize ait degil sahte imzadan dava ederiz deyin. Baska turlu akillanmaz bunlar.

Arkadaslar boyle durumlarda teslim almadik deyin. Kapiciya biraktik derlerse "burada oyle biri yok" deyin. Imza var derlerse de bize ait degil sahte imzadan dava ederiz deyin. Baska turlu akillanmaz bunlar.
Ya zaten nette aratıyorum takip nodan.
Teslim alan kısmında bizim kapıcının adı yazıyor... öyle bir şansım Yok yani

Siz gec kalmissiniz.
Benim de ptt kargoda olmustu bir sıkıntım. Biz evde oldugumiz halde haber kagidi birakildi evde yok yazisi asildi bildirimi yaziyordu nette.
Arayabilecegim her yeri aradim. En üst mudurluk nereyse oraya kadar.
Sonra dagiticiyi bulmuslar ve ayni gün adam getirdi kargomu. Megerse yanlis eve birakiyormus kağıdı.

Yani bimere şikayette geç kaldım evet ama her hafta aradım istisnasız... genel müdürlüğü Dr aradım sonuç aynı

ya bana da öyle geldi ama adam yılların kapıcısı.. hayır asıl sorun o kargo şirketi olacak.... nasıl benim kargomu başka bir isime teslim eder. imza almıyorlar herhalde. en çok buna delirdim...
Ben olsam gider kapıcıya kargo şirketini şikayet edeceğim açık paket getirdikleri için sizde en yakın şahitimsiniz zaten deyip sıkıştırın bence de açık getirmezler hani zedelenmiş olur da tamamen açık olmaz

Bu arada o dediginiz kargoda ben o kadar cok sıkıntı yasadim ki.
Bana kargoyu gönderen kişi kargo parasini da ödüyordu ona ragmen benden para istemislerdi 2kez. Odenmemis bu diye.
Birisini odemistim diğerinde de aradik parasi odenmis niye para istiyorsunuz diye odendigi sisteme düşmemiş dediler.
Insan sinir oluyor bunlarin karşısında.

Yani bimere şikayette geç kaldım evet ama her hafta aradım istisnasız... genel müdürlüğü Dr aradım sonuç aynı
Bimer bence hikaye. Orayi bosverin de siz her gun arayin mudurleri kimse.
1bucuk aydir kargomu tamamlayamadilar diyin.
Gerekirse verin savciliga ciddiyim.
Bu arada kapiciya da savciliga vereceginizi söyleyin ki adam sizin yerinize aldigi icin basi agrimasin birden duyunca.

Subeye gittiniz mi? Teslimati yapan kisinin adini ogrenin. Ayriyeten ne alaka kapinizi ya. Kapiciniz almasaymis keske. Zaten gorevlinin sal..kligindan bahsetmiyorum bile. Pesini birakmayin kesinlikle.

Ya kapıcı aldıysa çıkıp itiraf etse sorun yok. Ben kuryenin kargomu başkasına teslim etmesine sinir oldum.... ama kapıcıyla da konuşacağım müsait bir zamanda.....

Kargoların hepsi sıkıntılı bence. En iyisi ptt. Ben de y ile başlayanla okula belge göndermiştim. Koca üniversiteyi bulamamışlar ne hikmetse. Sonra pttle gönderdim. Paramı geri istedim y firmadan. Hem paketim gitmedi hem muhatap bulamadım her gün aradım günde iki kez üç kez. En son bir ay sonra zahmet edip paketi univeristeye götürmüşler. Ben öncesinde PTT ile teslim etmiştim ve o belgeleri yedeklemistim Allah'tan. O belgelerin yedeği olmayıp ptt ile yollayamasaydim baism çok agriyacakti. Ptt devletin mı bilmiyorum ama diğerleri kadar sallapati değil, özellikle y den nefret ediyorum. Yağmurlu havalarda internetten sipariş ettiğim ürünleri eve getirmeyip müşteri teslim almadı ibaresi ile geri yolluyorlar bunu da yaptılar yani. Aldığım siteye de şikayet ettim ama hala aynı kargo şirketi ile devam ediyorlar. Bence sosyal medyada paylasin. Ben paylasmamistim vaktinde keşke paylassaydim

Ayy ne kadar sinir bozucu. Tazminat cezası alması lazım hepsinin!

Ee acin sizde o zaman. Pesini birakmayin kesinlikle. Herkes isini dogru yapacak. Yok oyle bir dunya. Secreteri ayri yilisik, soforu ayri. Ben birkere onlara patlamistim A. Kargoya. Hayir belki cok ama cok degerli bir esya, belki para. G...zekaliliktan baska birsey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…