- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
hangi şirketti? a... mı ?
yanlış duymadıysam öyle ama bir şekilde işleri devam ediyornasıl yaniii... ciddi misiniz.. a... kargo ?
Ya zaten nette aratıyorum takip nodan.Arkadaslar boyle durumlarda teslim almadik deyin. Kapiciya biraktik derlerse "burada oyle biri yok" deyin. Imza var derlerse de bize ait degil sahte imzadan dava ederiz deyin. Baska turlu akillanmaz bunlar.
Ya zaten nette aratıyorum takip nodan.
Teslim alan kısmında bizim kapıcının adı yazıyor... öyle bir şansım Yok yani
Bilmiyorum diyebilir ama dese de kargonun verme hakkı yok. Çünkü ben kargo şirketine demedim ki evde yoksam başkası alsın yerime diye.. böyle bişey kabul edemiyorum maalesefSiz evde olmadığınız için kapıcınız ben teslim alayım demiş olabilir mi?
Siz gec kalmissiniz.
Benim de ptt kargoda olmustu bir sıkıntım. Biz evde oldugumiz halde haber kagidi birakildi evde yok yazisi asildi bildirimi yaziyordu nette.
Arayabilecegim her yeri aradim. En üst mudurluk nereyse oraya kadar.
Sonra dagiticiyi bulmuslar ve ayni gün adam getirdi kargomu. Megerse yanlis eve birakiyormus kağıdı.
Ben olsam gider kapıcıya kargo şirketini şikayet edeceğim açık paket getirdikleri için sizde en yakın şahitimsiniz zaten deyip sıkıştırın bence de açık getirmezler hani zedelenmiş olur da tamamen açık olmazya bana da öyle geldi ama adam yılların kapıcısı.. hayır asıl sorun o kargo şirketi olacak.... nasıl benim kargomu başka bir isime teslim eder. imza almıyorlar herhalde. en çok buna delirdim...
Bimer bence hikaye. Orayi bosverin de siz her gun arayin mudurleri kimse.Yani bimere şikayette geç kaldım evet ama her hafta aradım istisnasız... genel müdürlüğü Dr aradım sonuç aynı
Ayy ne kadar sinir bozucu. Tazminat cezası alması lazım hepsinin!Kargoların hepsi sıkıntılı bence. En iyisi ptt. Ben de y ile başlayanla okula belge göndermiştim. Koca üniversiteyi bulamamışlar ne hikmetse. Sonra pttle gönderdim. Paramı geri istedim y firmadan. Hem paketim gitmedi hem muhatap bulamadım her gün aradım günde iki kez üç kez. En son bir ay sonra zahmet edip paketi univeristeye götürmüşler. Ben öncesinde PTT ile teslim etmiştim ve o belgeleri yedeklemistim Allah'tan. O belgelerin yedeği olmayıp ptt ile yollayamasaydim baism çok agriyacakti. Ptt devletin mı bilmiyorum ama diğerleri kadar sallapati değil, özellikle y den nefret ediyorum. Yağmurlu havalarda internetten sipariş ettiğim ürünleri eve getirmeyip müşteri teslim almadı ibaresi ile geri yolluyorlar bunu da yaptılar yani. Aldığım siteye de şikayet ettim ama hala aynı kargo şirketi ile devam ediyorlar. Bence sosyal medyada paylasin. Ben paylasmamistim vaktinde keşke paylassaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?