çok sinirliyim mantıklı fikirlere ihtiyacım var...

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..

aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...

not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...

bu nasıl bişey ya..evet çok haklısınız resmen kolaycılığa kaçmış iyi yapmışsınız tekrar arayıp taviz vermeyerek...okul müdürüne bile söyleyebilirsiniz bence

bu nasıl bişey ya..evet çok haklısınız resmen kolaycılığa kaçmış iyi yapmışsınız tekrar arayıp taviz vermeyerek...okul müdürüne bile söyleyebilirsiniz bence
okul müdürüde bunun benzeri :) orada mesai saatleri içinde kısır poça yiyelim rahatla diye hareketli çocukları eve postalamaya çalışıyolar. hey allahım ya .. ya sen yap kutlamanı etkinliğini ne güzel ama arayıp al çocuğunu ne demek...

Sanki bedavaya bakıyo çocuğa cins kadın alma cocuğunu bırak bezdirsin ohh valla yok öyle başından savmak çocuk bu canım Allah Allah orası keyif çatma eğlence yeri değil ki.

Gün mü yapıyorlar orada ya. Hızımı alamadım :) benim bildiğim kreşlerde öğrencilerle birlikte kutlanır öğretmenler günü. Oğlumun kreşinde öyle.
gün yapıyolar gün :) babamda o kadar sinirlendi ki bana diyo ki annene kısır yaptırıyorum çocuğu erken alalım da rahatla yesinler :):KK70:

Bence direk müdüre bu durumu anlatın. Öğretmeniniz rahatça kutlama yapacak diye siz çocuğunuzu erken alacaksınız bu nasıl bir mantıktır? Doğum olur ölüm olur hastalık olur anlarım ama kutlama. Kusura bakmasın kimse ama diploma ile öğretmenlik olmuyor işte. Zaten bu kafada birinin öğretmenler günü kutlaması da saçma... Siz gerçekten sabırlı ve sakinsiniz ben olay çıkarırdım. Sakinleşince müdürü arayın, öğretmenin söylediklerini aktarın, eğer özel okulsa sizin öğretmenleriniz rahatça kutlama yapsın diye para ödemiyorum deyin, değilse de ilçe milli eğitime dilekçe yazacağınızı bildirin. Akşam rahat rahat yapar artık kutlamasını...

kendi aralarında kutlama mı?
ya banane senin kutlamandan, öncelikle görevini yapmak zorundasın.
hayır ben zaten çocuğunu al kısmına bile gelemedim. yani sonuçta çalışan bir insanın ben kutlama yapıcam diyerek işyerinde ayrılması da nedir? kaldı ki bu kadar önemli bir görevi varken. insan emanetini üzerine almışken.
ayrıca sadece sizin oğlunuzun alınmasını istemekte çok çirkin. bence güzelce yüzyüze bu durumu konuşun derim öğretmeniyle. ama şu da var, size gıcık kapıp oğlunuza kötü davranır mı bilemem. bunu da düşünün ona göre hareket edin derim.

bunun gibisini de öğretmen mi yapmışlar?
vay ki, ne vay...

benim ablam babannem dedem herkes öğretmen yapılan işe saygım sonsuz .. sen yap etkinliğini kutlamanı en güzelinden ama hoş mu şimdi bu konuşma dimi...

Benim aklıma şuda takıldı şimdi oğlunuzla iletişim kuramadıkları. Acaba normal günlerdede diğer cocuklardan ayırma gereken ilgi alaka sağlanıyormu diye.
Yerinizde olsam bide bunu gözlemlerim fazla rahat geldi hoca hanım. Ha tpopluca velileri aradık bugın erken alıcak herkes dese neysede ne demek evladımı ayırmaları gayet iyi bile verdiğiniz tepki

Bunu nasıl teklif edebilmisler biliyor musun?
önceden taviz vermişsin : drekt müdürü arayip bu yapilanin doğru olmadığını ifade edin

2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..

aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...

not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...

Allah allah . Kutlamayı 17,30' dan sonra yapamıyorlarmıymış?

Bu kutlama öğretmenler günü kutlamasından çok hareketli çocukları erkenden evlerine gönderdik kutlaması gibi geldi bana. İllaki kutlama yapacaklarsa akşam 5'ten sonra yapabilirler.

Siz bence cocugunuzun okulunu degıstıren .. Bu ımtıyazı talep eden kısı zaten zapt edemedıklerı gerekcesıyle cocuga gereken ilgi ve alakayı gostermedıklerını dusundurdu bana ..

Back
X