- 26 Temmuz 2015
- 68
- 26
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene yapsın kutlamasını ama düşünsene aynı binanın içinde kutlama. sınıfta çocuklar stajer öğretmenle kalıyolar. baktın stajer idare edemiyor gidersin 10-15 dk görün sınıfa git gene kutlamana.. çocuğu alın demek ne demek..Bir anaokul öğretmeni olarak çok yadırgadım öğretmenin davranışını. Stajyer öğretmenine sahip çıkıp keşke çocukların onu öğretmen yerine koymalarını sağlasaymış da şimdi dövünmeseymiş stajyer öğretmeni dinlemiyorlar diye.
oğlum zaten hareketli bunu biliyorum zıp zıp. zaten başta da dedim sakin değil ama saldırgan bağıran arkadaşlarını korkutan asla değil.. aksine fazla neşeli hep koştursun zıplasın boğuşssun enerjisi hiç bitmez.. okuldan çıkar babannesiyle park bahçe devam düşün .. ama benim oğlum gibi en az 10 öğrenci daha var okulda hepsini biliyorum. sadece sınıfta benim ki gibi 2 öğrenci var. diğerleri sakin otur diyosun oturuyolar yavrular..Öğretmenin yaptığı doğru değil, normal de değil.
Ama kabul etmelisiniz demek ki sizin çocuğunuzda da sıkıntı var. Sizin düşündüğünüz kadar sakin değil demek.
İdare ile konuşun muhakkak, sonra da çocuğunuzu iyice gözlemleyin.
konuştum öğretmeniyle siz kutlamanızı yapın ama baktınız stajer idare edemiyor gider müdahale edersiniz dedim.. böyle söyleyince de akıl vermiş gibi oluyorum ama benden önce onun bunu düşünmesi lazım..bende öğretmenim ama siz haklısınız. lütfen ya hadlerini bildirin ya da çocuğunuzun okulunu değiştirin.
oğlum ona ters davranıldığı zaman hemen tepkisini belli eder ve söyler anlatır bize.. şuan öğretmenini çok seviyor.. hatta akşam anlatıyor bana şeker verdi falan diye.. hatta bi özelliği var okulda sınıfta ne konuşulduysa hepsini tekrar ediyo.Haklisiniz terbiyesizlik ayrım yapiyor. Daha öncede bu tur talebi oldu demiş siniz.Astar bulmuş yüzünü istiyor.Ancak benim tavsiyem çocuğunuzu bir gözlemlerin öğretmen okulda nasil davranıyor ona da diğer çocuklar gibi mi davranıyor yoksa ters mi çocuğun psikolojik durumu için geleceğini etkiler.Gerekirse alin oradan ve öğretmenle ciddi şekilde konusun telefon kapatmak ta nedir.Herkes okur ama öğretmen çok başka bir kavram.
bence direk okul muduruyle konusun2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
anakolu ozel mi yoksa devlet okuluna baglimi2 saat önce oldu olay. oğlum 4.5 yaşında anaokuluna gidiyor. okuldan öğretmeni aradı 12de. konuştuk öğretmenler gününü kutladım hediyeniz için teşekküler falan dedi..
sizden bişey rica edebilirmiyim dedi. öğleden sonra okulda öğretmenler kendi aramızda kutlama yapıcaz oğlunuzu erken alabilirmisiniz dedi. ben sınıfta olmıcam sınıfta stajer öğretmenler olacak oğlunuz onları pek dinlemiyor. biraz hareketli biliyorsunuz erken alabilirmisiniz dedi. erken dediği okul 8:00- 17.30 çalışıyor .12 gel al diyor..
bu konuşmanın süresi 1 dk 33sn işteyim tam anlamadım zaten.. sonra kafama dank etti diğer çocuklar sınıfta derslerine etkinliklerine devam ederken benimki harektli diye eve gönderilmeye çalışılıyor..
aradım tekrar öğretmenini tabi bu arada annemlerle,eşimle ve arkadaşlarımla konuştum. dedimki durum bu herkes ara konuş dedi.
aradım dedim ben sizi tam anlayamadım diğer öğrenciler sınıfta kalıyor mu evet dedi. eee dedim neden benim ki gidiyor... hareketli biraz ondan dedim diyor. bende dedim ki sizin bu yaptığınız resmen ayrımcılık size hiç yakıştıramadım. oğlum okulda kalıcak eğer sınıfta siz yokken stajer öğretmenin kontrolü dışında bir durum olursa sizi çağırır sizde duruma müdahale edersiniz dedim.
benim şimdi işim var dedi kapadı telefonu resmen...
not: daha önce buna benzer durumlar yaşadık oğlum hareketli ama bezdirecek kadar değil okulda onun gibi bir sürü öğrenci var..daha önce bu tarz taleplerine olumlu cevap vermiştik ama b.k çıkardılar ben mi yanlış düşünüyorum...
çünkü uyarıcı bir sürü şey var artık televizyon tablet pc.. bide bizler resmen sokakta büyüdük çocuğu parka çıkarıyosun ama bizim zamanımız gibi değil.. ya ben hatırlıyorum ne zıpır arkadaşlarımız vardı kuzenlerim ağaç tepelerinde büyüdüler ama şimdi çocuğun her hareketinde bi damga yapıştırıyolar..kötü bi' durum dediğiniz gibi ayrımcılık tabi. ancan benim dikkatimi çeken başka bir şey var. bu hiperaktivite sorunu modern çocukların çoğunda var. niye böyle acaba? gördüğüm bütün çocuklar hiperaktif.
devlete bağlı canımanakolu ozel mi yoksa devlet okuluna baglimi
o zaman müdüre sikayet etme cocuguna iyice davir alitdevlete bağlı canım
eşim konuştu müdüründe haberi varmış zaten :) şaka gibi .. ben gereken uyarıyı sakin ama net bi şekilde yaptım.. eğer tekrarlanırsa ciddi gidicem şikayet edicem..o zaman müdüre sikayet etme cocuguna iyice davir alit
zaten öyle yumşak yumşak söylediki anlamadım ben tamam dedim konuşayım babannesiyle.. sonra kapatınca telefonu dank etti bende.. önce bütün çocukları gönderiyolar yarım gün falan sandım :)Oldu deseydin