Çok sinirliyim ne yapacağım ben?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinirlenmekte haklısın.genelde kadınlar bazı şeyleri içlerinde tutamazlar ve paylaşmayı severler.erkeğinki pek çekilir olmazdı sanırım.tavrını koy.üstelik annensiyle paylaşmasıda.anneci bir damat adayı olduğunu düşündürttü bana.bu sefer dahada çekilmez olur.anneye gösterilcek var gösterilmeyecek var.ayrımı yapamıyormu.zamanla düzelir umarım

Bencede huylu huyundan vazgecmez..
Babamda öyledir, herkesi kendi gibi zanneder herseyi söyler..
Annem tut ceneni desede, ihhh yok degismedi degismez, hatta kizarda bile:))
Temiz kalplilikten, insanlarin aslinda fesat olabilecegini düsünmemekten kaynaklaniyor bence.

Yapacagin sey su, baskalarinin duymasini istemedigin seyleri nisanlina anlatma.
Biliyorum bu zor, sonucta kari koca olacaksiniz ama belki sen anlatmazsan bir süre onunda kafasina dank eder.

sinirlenmekte haklısın.genelde kadınlar bazı şeyleri içlerinde tutamazlar ve paylaşmayı severler.erkeğinki pek çekilir olmazdı sanırım.tavrını koy.üstelik annensiyle paylaşmasıda.anneci bir damat adayı olduğunu düşündürttü bana.bu sefer dahada çekilmez olur.anneye gösterilcek var gösterilmeyecek var.ayrımı yapamıyormu.zamanla düzelir umarım

annecı bırı degıl aslında ama konusamyı çok sever ve konusurkende solenıcek seyıde solenmıyecek seyıde soluyo dılının ayarı yok yane nasıl degıstırıcem bılmıyorum :mymeka:ona anlattıgım aılevı bır meseleyı bıle gıdıp kendı aılesıne anlatıyo bende neden anlattın deyınce onlar benım aılem ne olucakkı dıyo:sm_confused:

yanı ben bu durumda ne yapmalıyım vazmı geceyım sozlumden:1hug:

alt tarafı fotograf canım takma kafana :teselli:
sonucta dudak dua cekişmiş foto diildir herhalde
haa baska özel bi sırrınızı verir o zaman kötü
ama bi foto için birbirinizi bu kadar üzmeyin yerimseniben

ayyy yani özel foto deyince benim aklıma bayaaa özel bi foto geldi onu nasıl göstermiş ki annesine
yaa sende utanırsın şimdi kayınvalidene karşı

evet utanıyorum zaten bıde çok olmus gosterelı bana yenı soledı...sadece resım mevzuzuda degıl bıde agzında laf tutamıyo dıye sınır oluyorum ...:oklava::oklava:

allah yardımcın olsun. bu erkeklerin anasına herşeyi anlatma huyu nedir böyle ya. malesef huy değişmiyor canım. ya seni gerçekten üzdüğünü anlayana kadar onunla hiçbirşey paylaşmayacaksın yada böyle kabulleneceksin. benim arkadaşımda annesine anlatıyor bazen. ama bizim mutlu olduğumuzu görsünler diye söylüyorum diyor. bahaneleri hep başka zaten.

çok sinir bozucu bi durum hakikatten
kendimden biliorum
eski sefgilim ne var ne yok ailesine anlatırdı,herşeyi annesiyle paylaşırdı
bişeyi söleme dediğim halde daha gününde yetiştirirdi
ayyy ne gıcıkmış yaf:uhm:
erkek dediğin ağznı tutmayı bilcek bence
nerde ne konuşması gerektiğini bilmeli
herşey ailelere yansımamalı:1closedeyes:

hiç bir insanın düzeleceğine inanmam.daha kötüye gider , ama iyiye gitmesi çook zordur....düzelirse sürpriz olur kısacası...
sana sözlüne şöyle davran , böyle konuş diye fikir vermicem(zaten haddimde diil.), gerçi versemde, sende nekadar burdaki arkadaşların dediklerini uygulasanda huylu huyundan vazgeçmez.onu ya böyle kabul et...yada bitir ilişkini...
düzeleceğine hiç imkan ve ihtimal vermiyorum...bu tür insanlar lafı taşımazlarsa rahatsız olurlar, dayanamaz yumurtlayıverirler.ayrıca resimleri göstermeside büyük terbiyesizlik ve saygısızlık.... bu ilişki devam ederse ÖZELİNİZ diye bişey olmayacağınıda unutma...allah sabır versin...

ne gibi bir sakınca olabilir ki.. altı üstü ikinizin resmideğil mi...

bence sıkma canını sen sert tepkiler verdikçe işler kötüye gider.

annesinden mi duydun gösterdiğini eğ-r öyle ise annesine söylee size elbette göstericek ama bu tür özel şeyleri ya başkalarıylada paylasşırsahiç hoşlanmıyorum de..

ve resim çekinme yada çkin ama senin tel.de olsun resimler protesto et..

ama büyük tartışmalardan kaçın

ne gibi bir sakınca olabilir ki.. altı üstü ikinizin resmideğil mi...

bence sıkma canını sen sert tepkiler verdikçe işler kötüye gider.

annesinden mi duydun gösterdiğini eğ-r öyle ise annesine söylee size elbette göstericek ama bu tür özel şeyleri ya başkalarıylada paylasşırsahiç hoşlanmıyorum de..

ve resim çekinme yada çkin ama senin tel.de olsun resimler protesto et..

ama büyük tartışmalardan kaçın

yok bana kendısı soledı anneme gosterdım dıye

yok bana kendısı soledı anneme gosterdım dıye

en azından kendi söylemiş:) çok kötü birşey değil bence..

benimde sözlüm var ne resim gösterirse göstersin hiç de rahatsız olmam..

ama annesi laf yapıyorsa anlarım rahatsızlığını o zaman hoş olmaz. yinede cephe almamaya çalış...

yoksa annsi ile aranda gizli savaşı başlatırsın.

ay hic hoslanmam agzinda bakla islanmayan erkeklerden.

canim seninle ilgili ozel bir olayi baskasindan duymasini sagla. mesela diyelim ikiniz icin onemli bir sey. mesela sinavi kazanman gibi, arkadasinla tatile gitmen gibi veya ailenle ilgili onemli bir sey. arkadas arasinda o kisi sozlunun yaninda sana bundan bahsetisn. seninki de neden ben bilmiyorum der. sen de dersin senin agzinda bakla islanmamasindan kari gibi ordan oraya laf tasimandan hoslanmadigimi soylemistim. bundan sonra bu huyunu degistirmedigin surece ozelimle ilgili seyleri sana soylemeyecegim dersin.

bence iyi bir ders gerekli senin sozlune.

not: kari gibi laf tasima olayi bir deyim oldugu icin kullandim yoksa sadece kadinlar laf tasimaz.

elle yaptığın bir iş el için,
mantıkla yaptığın kendin içindir...
ciddi şekilde uyarmanı tavsiye ediyorum...
aksi takdirde devamı halinde duygularının çoğalmasından ziyade azalacağını ve bu huyunun birlikteliğinizde güven kaybına sebep olacağınında altını çizerek hatırlat ona...yerimseniben

huylu huyundan vazgeçmez canım.
belki şimdi sözlüyken gözünü korkutabilirsin. Ancak evlendikten sonra bu göz korkutma çabaları fayda etmez.
sözlünün öncelikle birlikteliğin gerektirtiği bazı önemli konuları bilmesi gerekir.
umarım bu konuda şimdiden anlaşırsınız.

Back
X