- Konu Sahibi mervemahmet
-
kızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......
Çekimleri düğün gününden önce yapabilirsiniz
bunun için kavga çıkarmaya değmez aslında... hayat çok kısa, insan böyle şeyler için kendi keyfini kaçırmamalı.. sonuçta erkeklerin hepsi aynı, kendilerine en kolay gelecek ne varsa onu seçerler. sana tavsiyem sakin olup dış mekan çekiminin senin için ne kadar önemli olduğunu ona belirtmen. sakin sakin konuşursan o sinirlense bile istediklerini daha kolay yaptırabilirsin bence, sonuçta önemli olan iletişim.. canını sıkmaya değmez
kızlar evlenmeme daha 6 ay var.dış çekim istiyorum dedim.nişanlım yetişemicez Allah yetişemicez diye ttutturdu.içimde kalcak diyorum bi kere olcak diorum ha stüdyo ha dışarda diyo bana kafayı yicem ufacık bişi belki ama sinirlerimi alt üst etti. aramızda 1 saatlik yol var. ben de düğün günü onların oraya saçımı yaptırmaya gitcem beni gelip alcak. kuaförden çıkılcak stidyoya gidilcek sona beni geri bırakıcak.zorlasak yetişiriz ama yetişmeme gibi bi ihtimal olduğu için canıma yetti. napıcammmm ben umursamaz tavırları beni deli ediyo...............
bugünkü konuşmamız tam anlattığın gibi oldu canım ama sonuç 0 ne yapıcam ben ya olmassa o albüme her bakışımda içimde o olcak keşke olsaydı dicem hep....off off
kızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......[/QUO
öncelikle hayırlı uğurlu olsun diliyorum tabiki konuşulup çözüm bulunması gereken konu ama erkekler ne yapıp edip kendi istediklerini yaptırıyorlar ben düğün salonu istemiyordum ama yine eşimin istediği oldu bende zamannında bu konularda çok üzülmüştüm .o yüzden nişanlılığın tadını çıkar herşey olacağına varır bu günleri çok ararsın sonra . eşini seviyorsan gerisi teferruat ..herşey halolur yeterki biribirinizi sevin sayın
tatlım düğüne henuz 6 ay varmış... bence simdiden bunları stres yapıpta gereksiz tartısmalar cıkartma... ben derim ki sana... biraz nişanlının huyunca git, alttan gir üstten çık biraz tatlı dil bak gör istediğin olacaktır... ne zamanki erkeklere ( ki ewlenince göreceksin ) ters düşersen onlar da daha çok inatlasır yapcakları varsa da yapmazlar... bu yuzden tatlılıkla bu fikrini zamana yayarak aklına yatmasını sağla... sonucta çok az erkek bizler gibi detaylara dikkat eder.... bak geçen gün eşim şunu söyledi bana gerisini sen düsün... " Gelinlikler sizin için neden özelki altı üstü giyiyosunuz sonra da bitiyo işte ne var biz de takım giyiyoruz cok sıkıcı dedi... dedim ki git giy damatlığını bir düğüne git kabul görür ama hangi düğünde gelinliğimi giyip gideyim diyen bir kadın gördün sonucta bir kere giyiyoruz özel olsun istiyorum tatlımmm" dedim :) hak verdi o zaman... yani diyeceğim o ki fazla sert konuşma, üstüne de varma...
bak benim gökmen üzerinde denediğim bir taktik vardır hep, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gökmen bir şeye hayır derse benim onun peşini bırakmayacağımı bilir. o hayır der ben 15 gün sonra önüne tekrar sunarım, hayır derse kapat konuyu sonra tekrar aç, sonuçta nişanlanıyorsunuz delirip herşeyi silip atacağı yok, boğulup "öfff tamam yaaa" demezse ben de eda değilim.
kızlar evlenmeme daha 6 ay var.dış çekim istiyorum dedim.nişanlım yetişemicez Allah yetişemicez diye ttutturdu.içimde kalcak diyorum bi kere olcak diorum ha stüdyo ha dışarda diyo bana kafayı yicem ufacık bişi belki ama sinirlerimi alt üst etti. aramızda 1 saatlik yol var. ben de düğün günü onların oraya saçımı yaptırmaya gitcem beni gelip alcak. kuaförden çıkılcak stidyoya gidilcek sona beni geri bırakıcak.zorlasak yetişiriz ama yetişmeme gibi bi ihtimal olduğu için canıma yetti. napıcammmm ben umursamaz tavırları beni deli ediyo...............
gelinlik için bile mi....nasıl bi kafaları var anlayamıyorum walla ne kadar zor işimiz sabırlı olmak sinirlenmemek....bakalım deneyim öyle de ama bide bu konu kapandı açma dedi yavaş yavaş nasıl açcam işte. bi yolunu bulucaz artık
kızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......[/QUO
öncelikle hayırlı uğurlu olsun diliyorum tabiki konuşulup çözüm bulunması gereken konu ama erkekler ne yapıp edip kendi istediklerini yaptırıyorlar ben düğün salonu istemiyordum ama yine eşimin istediği oldu bende zamannında bu konularda çok üzülmüştüm .o yüzden nişanlılığın tadını çıkar herşey olacağına varır bu günleri çok ararsın sonra . eşini seviyorsan gerisi teferruat ..herşey halolur yeterki biribirinizi sevin sayın
teşekkür ederim canım. tabiki seviorum da arada boğazlamak gelmio diil yani içimden...herşey hallolsun inşallah bir an önce
canım nasıl istiyorsan öle olsun zaman yokmus para yokmus bahaneleri kabul etme bence.bende cok istemiştim dıs cekim bi de ben nevsehirliyim peribacalarının oralarda ahhh ahhh hayallerim kaldı.benmki de fiyatı fazla bulmustu halbuki bişey değil.dıs cekim 250 stüdyo 150 100 lira için hala üzülürüm yaniiaklında gönlünde hiçbişey kalmasın herseyi gönlünce yap yaşa.mutluluklar diliyorum bu arada inş. hersey gönlüne göre olur
o taktiği ben de yapıyorumama o bu taktiğimi bildiği için kapandı konu merve açma dio işte zeki nişanlım benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?