çok sinirliyim offf offf

mervemahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
143
0
46
Eskişehir
kızlar evlenmeme daha 6 ay var.dış çekim istiyorum dedim.nişanlım yetişemicez Allah yetişemicez diye ttutturdu.içimde kalcak diyorum bi kere olcak diorum ha stüdyo ha dışarda diyo bana kafayı yicem ufacık bişi belki ama sinirlerimi alt üst etti. aramızda 1 saatlik yol var. ben de düğün günü onların oraya saçımı yaptırmaya gitcem beni gelip alcak. kuaförden çıkılcak stidyoya gidilcek sona beni geri bırakıcak.zorlasak yetişiriz ama yetişmeme gibi bi ihtimal olduğu için canıma yetti. napıcammmm ben umursamaz tavırları beni deli ediyo...............

Düğün telaşında insanlar kırıcı oluyor birbirine karşı.

Yetişilir planlı programlı olursa. Hem 6 ay varmış daha. Bencede 1 kere olacak bişi inş. olur.

Hayırlı olsun şimdiden

bunun için kavga çıkarmaya değmez aslında... hayat çok kısa, insan böyle şeyler için kendi keyfini kaçırmamalı.. sonuçta erkeklerin hepsi aynı, kendilerine en kolay gelecek ne varsa onu seçerler. sana tavsiyem sakin olup dış mekan çekiminin senin için ne kadar önemli olduğunu ona belirtmen. sakin sakin konuşursan o sinirlense bile istediklerini daha kolay yaptırabilirsin bence, sonuçta önemli olan iletişim.. canını sıkmaya değmez

bugünkü konuşmamız tam anlattığın gibi oldu canım ama sonuç 0 ne yapıcam ben ya olmassa o albüme her bakışımda içimde o olcak keşke olsaydı dicem hep....off off

tatlım düğüne henuz 6 ay varmış... bence simdiden bunları stres yapıpta gereksiz tartısmalar cıkartma... ben derim ki sana... biraz nişanlının huyunca git, alttan gir üstten çık biraz tatlı dil bak gör istediğin olacaktır... ne zamanki erkeklere ( ki ewlenince göreceksin ) ters düşersen onlar da daha çok inatlasır yapcakları varsa da yapmazlar... bu yuzden tatlılıkla bu fikrini zamana yayarak aklına yatmasını sağla... sonucta çok az erkek bizler gibi detaylara dikkat eder.... bak geçen gün eşim şunu söyledi bana gerisini sen düsün... " Gelinlikler sizin için neden özelki altı üstü giyiyosunuz sonra da bitiyo işte ne var biz de takım giyiyoruz cok sıkıcı dedi... dedim ki git giy damatlığını bir düğüne git kabul görür ama hangi düğünde gelinliğimi giyip gideyim diyen bir kadın gördün sonucta bir kere giyiyoruz özel olsun istiyorum tatlımmm" dedim :) hak verdi o zaman... yani diyeceğim o ki fazla sert konuşma, üstüne de varma...

olmuyooor olmuyorrr bu erkek milleti kadınlar kadar hassas duygusal inccce düşünemiyyor kabullenip dewqam edecez baska çaresi yok

ya da birçok kişinin yaptığı gibi fotoğraf çekimini düğün sonrasına bırakın... gelinliğini kiralamayacaksan tabi.. kendim fotoğrafçı olduğum için biliyorum. çok kişi var öyle gelen. 6 ay sonra 1 ay sonra vs daha rahat olduklarını söylüyorlar hep

bugünkü konuşmamız tam anlattığın gibi oldu canım ama sonuç 0 ne yapıcam ben ya olmassa o albüme her bakışımda içimde o olcak keşke olsaydı dicem hep....off off

bak benim gökmen üzerinde denediğim bir taktik vardır hep, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gökmen bir şeye hayır derse benim onun peşini bırakmayacağımı bilir. o hayır der ben 15 gün sonra önüne tekrar sunarım, hayır derse kapat konuyu sonra tekrar aç, sonuçta nişanlanıyorsunuz delirip herşeyi silip atacağı yok, boğulup "öfff tamam yaaa" demezse ben de eda değilim.

gelinlik için bile mi....nasıl bi kafaları var anlayamıyorum walla ne kadar zor işimiz sabırlı olmak sinirlenmemek....bakalım deneyim öyle de ama bide bu konu kapandı açma dedi yavaş yavaş nasıl açcam işte. bi yolunu bulucaz artık

o taktiği ben de yapıyorum ama o bu taktiğimi bildiği için kapandı konu merve açma dio işte zeki nişanlım benim....

canım nasıl istiyorsan öle olsun zaman yokmus para yokmus bahaneleri kabul etme bence.bende cok istemiştim dıs cekim bi de ben nevsehirliyim peribacalarının oralarda ahhh ahhh hayallerim kaldı.benmki de fiyatı fazla bulmustu halbuki bişey değil.dıs cekim 250 stüdyo 150 100 lira için hala üzülürüm yanii aklında gönlünde hiçbişey kalmasın herseyi gönlünce yap yaşa.mutluluklar diliyorum bu arada inş. hersey gönlüne göre olur

bana sorarsan 1 1,5 falan hiç konusunu açma... ev eşyalarına yönelt onu mesela koltuk takımı vs alınmadıysa böyle alısverişler yapılacaksa onlarla meskul oluyor gibi hareket et... önümüz yaz... gidebiliyorsanız siz ve arkadaslarınızla bir pikniğe gidin orda fotoğraflar çekin bunların tablarını alın... sonra düğün salonunda slayt oluyorsa eğer bunu bahane ederek ( hani daha güzel olur vs diyerek onun ikna olacağı şekilde ) sonra bu stüdyo fotoğraflarının da tablarını alarak karsılastırın... sanırım o zaman nişanlınız ikna olacaktır... yalnız :) piknikteki fotoğrafları ceken kişiden rica edin ki fazla amatör cekmesin aksi takdirde yine stüdyo fotoğrafına yönelecektir :)

teşşekür ederim canım. senin de bundan sonaki herşey gönlünce olsun inşallah

o taktiği ben de yapıyorum ama o bu taktiğimi bildiği için kapandı konu merve açma dio işte zeki nişanlım benim....

öyle kapanma falan söz konusu olamaz sen kadınsın, bu konularda kimsenin eline su dökememesi gerekiyor, dön arkanı bakma suratına bak ne oluyor çünkü aslında o senin varlığına muhtaç, sana ne kadar tam tersi gelse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…