- Konu Sahibi mervemahmet
-
öyle kapanma falan söz konusu olamaz sen kadınsın, bu konularda kimsenin eline su dökememesi gerekiyor, dön arkanı bakma suratına bak ne oluyor çünkü aslında o senin varlığına muhtaç, sana ne kadar tam tersi gelse de
tabi ki öyle olacak, kolay gelir öyle erkeklere " ben erkeğim ben ne dersem o" falan da afedersin nah öyle :)
tabi ki öyle olacak, kolay gelir öyle erkeklere " ben erkeğim ben ne dersem o" falan da afedersin nah öyle :)
ilahi kız uyuyo bizimki gececi çalışıo bi kalksın bakalım yavaş yavaş başlıcam bakalım ne yapcak beyefendi söylerim onların sayesinde taktik uzmanı olucaz ya
ewet bunun için kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya değerr...benim nişanlım dış çekimi bırak stüdyo çekimini bile masraf olarak görüoo vee istemioo açıkcasıkızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......
ne kadar güzel uyuyor en azından, benimki daha dün askere gitti, dolayısıyla benim taktik yapacak bir durumum kalmadı :)
taksime gideceğim iki elimde telefon metro kullanmasam mı diye düşünüyorum resmen ararsa da çekmezse diye nihihi
ewet bunun için kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya değerr...benim nişanlım dış çekimi bırak stüdyo çekimini bile masraf olarak görüoo vee istemioo açıkcasınikahtaki çekim ve kız kulesi çekimi fotografla ve albümler toplam 800 tl tutuoo haytda vermmzz ooo bu parayıı..yaa napcaz bilemedm
ewet bunun için kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya değerr...benim nişanlım dış çekimi bırak stüdyo çekimini bile masraf olarak görüoo vee istemioo açıkcasınikahtaki çekim ve kız kulesi çekimi fotografla ve albümler toplam 800 tl tutuoo haytda vermmzz ooo bu parayıı..yaa napcaz bilemedm
Allah kavuştursun canım o askerdeyken olanlar benim için güzel günlrdi seni özlediği ve sesini kısıtlı duyduğu için kırk takla atıyo olucak tadını çıkar:)
biz çekimleri düğünden önce yapmıştık,gelinliğimi giydim saç makyaj yapıldı hatta o fotolarla önceden düğün salonunun duvarlarını kaplatmıştık...[/
ne kadar güzel bi fikir ahhh ahh o kadarını da istemiom çekim olsa yeter....
Galiba her konuda umursamaz ?
kızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......
Üstelerdim ben. Bir kere evlenicem ne istiyorsam olsun isterdim ki dış çekim kadar mükemmel bir şey daha yok.
aynen canım ama bu kadar kavgadan sona ne heves kaldı ne bişi
olsun hevesin olmasa bile içinde kalacağına yaptır. ilerde keşke dememek adına. hem çekimler zevkli geçer hevesin geri gelir 1 2 pozdan sonra :)
kızlar evlenmeme daha 6 ay var.dış çekim istiyorum dedim.nişanlım yetişemicez Allah yetişemicez diye ttutturdu.içimde kalcak diyorum bi kere olcak diorum ha stüdyo ha dışarda diyo bana kafayı yicem ufacık bişi belki ama sinirlerimi alt üst etti. aramızda 1 saatlik yol var. ben de düğün günü onların oraya saçımı yaptırmaya gitcem beni gelip alcak. kuaförden çıkılcak stidyoya gidilcek sona beni geri bırakıcak.zorlasak yetişiriz ama yetişmeme gibi bi ihtimal olduğu için canıma yetti. napıcammmm ben umursamaz tavırları beni deli ediyo...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?