çok sinirliyim offf offf

ilahi kız uyuyo bizimki gececi çalışıo bi kalksın bakalım yavaş yavaş başlıcam bakalım ne yapcak beyefendi söylerim onların sayesinde taktik uzmanı olucaz ya

ne kadar güzel uyuyor en azından, benimki daha dün askere gitti, dolayısıyla benim taktik yapacak bir durumum kalmadı :)
taksime gideceğim iki elimde telefon metro kullanmasam mı diye düşünüyorum resmen ararsa da çekmezse diye nihihi

kızlar siz olsanız ne yapardınız bunun için kavga çıkarmaya tartışmaya huzurluk çıkarmaya değer mi ......
ewet bunun için kavga etmeye huzursuzluk çıkarmaya değerr...benim nişanlım dış çekimi bırak stüdyo çekimini bile masraf olarak görüoo vee istemioo açıkcası nikahtaki çekim ve kız kulesi çekimi fotografla ve albümler toplam 800 tl tutuoo haytda vermmzz ooo bu parayıı..yaa napcaz bilemedm

Allah kavuştursun canım o askerdeyken olanlar benim için güzel günlrdi seni özlediği ve sesini kısıtlı duyduğu için kırk takla atıyo olucak tadını çıkar:)

canım kızlardan öğrendiğim biraz ne kadar önemli olduğunu anlatmak ben buna acıtasyon da eklicem:) sona biraz tavır... ve bu konuyu hiç kapatmıcanı göstermek tamam tamam dedirticek kıvama getirmek:) sonuçları görücez...

masraf olarak görüyor olması başka, zaman kaybı olarak görüyor olması başka. sonuçta o parayı veremeyecek durumu varsa baskı da yapamazsın...

Allah kavuştursun canım o askerdeyken olanlar benim için güzel günlrdi seni özlediği ve sesini kısıtlı duyduğu için kırk takla atıyo olucak tadını çıkar:)

burnunun sürtmesine ihtiyacımız vardı zaten iyi oldu gitsin kalsın orda 6 ay aklı başına gelsin biraz öpsün başına koysun beni sonra.. :)

biz çekimleri düğünden önce yapmıştık,gelinliğimi giydim saç makyaj yapıldı hatta o fotolarla önceden düğün salonunun duvarlarını kaplatmıştık...

dügün öncesi sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…