Çok sinirliyim yanlış bir şey yapmak istemiyorum yardım edin lütfen...

habis_anestezist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
22
0
86
İstanbul
Selam arkadaşlar 21 yaşındayım 3 yıllık beraberliğim var şuan sözlüyüz sevgilim 30 yaşında onu çok seviyorum aslında ikimiz çok zıt karakteriz çok zorluklarla karşılaştık neden bilmiyorum ikimizde birbirimizden kopamadık son 6 aydır ayrıyız memleketi gaziantepe tayini çıktı aslında biz ona çıktı demeyelim ailesi sağolsun çıkarttırdılar ben herşeye rağmen bekliyorum fırsat buldukca da gidiyorum oda geliyo daha 1 hafta önce ordaydım ve olay da orda patladı zaten ben çok özlemişim dünya umrumda değil sürekli onunla ilgileniyorum aama kadınız içime düştü bi şüphe ben yokken napıyor kimle konuşuyor diye o uyurken telefnuna baktm gelen giden kutusu her zamanki gibi boş rehberde bir sürü yeni isim ve eski sevgilisinin numarası tabi bn hemen biyere yazdm uyandığında hesap sordum işte beni aradı bnde numara kayıtlı olmadığı için açtım öylesine aramış güya bnmkide kaydetmiş 2 sene öncede bnmkine mailler atıyodu aşk şarkıları bnde uyarı anlamında kendimi tanıttım güzel bi cevap yazdm erkek arkadaşımın kullanmadığı bir twitter hesabı var bomboş profil arkdş yok bişe yok kız gitmiş ordada bulmuş eklemiş amacı ne sizce bu kızın arsızlığımı? yoksa sevgilimden yüz bulduğu içinmi ?kızı aramalıyım ? 3 yıllık ilişkm zarar görsün istemiyorum bu olayda bnm atmam gereken doğru adım ne yardımlarınıza ihtiyacım var

Böyle bir şey tecrübe etmiş olmana çok üzüldüm, öncelikle geçmiş olsun diyeyim.

Gerçekten arsız insanlar var, sen ne kadar cevap vermesen de rahat duramıyorlar, o açıdan anlıyorum erkek arkadaşını ama eski kız arkadaşının numarasını kaydetmesi niye? :44::44: Erkek arkadaşını ciddi bir şekilde uyar, o kızla da muhattap bile olma, seviyeni düşürme.

İnşallah her şey gönlünce olur...

Cnm;bikere eski defterler açıldımı arkası gelir.Hemmen önlemini al.İçinden geldiği gibi davran.Sözlününde gözünü korkut.Bu arada hislerinide gözden geçir derim..

Canım teşekkür ederim evet rehbere bnm görücemi bile bile kaydetmesi bni çok düşündürdü haklısn canım ama o kızı arayıp uyarmazsam bu arsızlığna devam eder huzurumuz kaçar diye korkuyorum

minikedy bu konu yüzünden sevgilimin tlfnlarını açmıyorum 3 gündür oda aramıyo bende o kızdan hesabını sormak istiyorum ama neyle karşılaşıcamı bilmiyorum endişem bu yüzden ilgin için tşk

valla benimde eski sevgilim arasa, no yabancı gelse, bende kaydederim ama bir daha aradığında açmamak için. bunun gibi bi kaç kez oldu, rahatsız eden olursa da kaydederim ki aradığında bileyim demi?

sevgilinize güveniyorsanız kesin tavrınızı koyun. konuşmaması gerektiğini kendisi de idrak edecek yaşta zaten. istiyorsa hattını değiştirsin yada o noyu engellesin, bir çok telefonda engelleme var...

sevgilini çok ciddi şekilde uyar canım. eski sevgilinin numarasını kaydetmek ne demekmiş. hadi aradı kız ne diye telefonu kaydediyor. bu eski sevgili meselelerine sinir oluyorum. kızda çok arsızmış. sevgilisi olduğunu bile bile ne yüzsüzlüktür bu ama bence sen o kızı da uyar. haddini bilsin. saçma sapan hareketler yapıp mide bulandırmasın. hatta ben olsam sevgilime kızı yanımda arattırırdım. sert bir dille o kızı uyarmasını isterdim. bu bence bayaa etkili olur. ama sevgilin çok fazla terslesin gururunu kırsın biraz ki bir daha aramaya cesaret edemesin

cnmcımmm bnde herşeyi iyi düşünmeye çalışıyorum ewet bi daha ararsa tanımak için kaydetmiştir ama bana böyle bi açıklama yapmadı direkt aradı kaydetti gibi konuştu kaydederken hiç bnm görücmi kızıcağımı düşünmedimi korkmadımı o zaman bana saygısı mı kalmadımı:95:

Ahhh canımmm nerde ben ara tersle yanımda dicem oda arıcak zor ama denerim bende kızı uyarmak istiyorum bu kadar arsız olmasına bakark nası bi kız olduğunu tahmin ediyorum anacım şu değişmeyen bişey ki sevgilime tam anlamıyla güvenemiyorum kafamın biyerinde acaba sorusu var duyacaklarımdan korkuyorum ya derse kız sevgilin beni aradı yada biz konuşuyoruz bi kaç aydır naparım bilmiyorum aslında bi gerçek varki oda ne varsa kız söyler zaten gerçekleriii....biraz onurluysa zaten aramam gibisinden konuşur...

Bi yanım o kızı ara diyor,diğer yanım boşver muhatap alma kendini değerli zannetmesin!Sevgilinin sana karşı davranışları nasıldı o kız aradıktan sora?Bi farklılık hissettin mi?

ben bu durumdan daha beterini tam bir yıl çektım canım sevgılımle aynı yerde çalışıyorduk karsılıklıydı çalıştıgımız yerler ve onun eski sevgılııs bırak aramayı hergün yanına gelıyordu ya arsız kız bizimki bagırıo çagırıo ağlayarak gönderiıdu hergün ama süreklı arıodu kız aglıo yalvarıo benı bıle aradı ya benım onu aramam gerekırken kız benı aradı ya ayrıl ondan diye gercı bizikide yüz veriyordu oyuzden güvenmiyordum kesinlikle dogru olan bu erkek yüz vermezse kızda bu kadar aramaz

bence kızı arama hem kendini düşürmüş olucaksın hemde kızın sana doğru söylüceği ne malum? atar yalanları görüşüyoruz şöyle böyle diye kandırır seni... sen sevgiline güveniyomusun esas mesele bu? güveniyosan konuşsun ne sorun olabilir ki onu isteseydi onun yanında olurdu öyle düşün sana değil ona yüzük takardı uzatmana değmez bence ...

Bence kızı aramamalısın,benimde aynı sekilde basıma geldi nişanlımın doğum gününde eskilerden bir kız ona msj göndermişti bende senin gibi uyarı mesajı atıp bırakmıstım böyle kızlar genellikle hep aynı taktiği kullanıyor sinirlerine hakim olmalısın ve sevgine sahip cıkmalısın kendini yıpratma derim ben :)

Bi yanım o kızı ara diyor,diğer yanım boşver muhatap alma kendini değerli zannetmesin!Sevgilinin sana karşı davranışları nasıldı o kız aradıktan sora?Bi farklılık hissettin mi?
evet canım aynen öyle bi ikilem içindeyim hayır davranışlarında bi değişiklik yoktu aksine görüşemediğimiz için fazlasıyla ilgiliydi hatta uçakta tam tlfonumu kapatırken aradı ağlaştık bilmiyorum sonuçta ben görmüyorum bn istdaım o antepte o kızla telde konuştuklarını sohbet ettiklerini düşünmek bile beni delirtir ilişkimi bitiririm ve geçen zamana acımam

cnm geçmiş olsun da bakalım bnmki senin sevgilinin yaptığı gibi tersliyomu işte güvenmiyorum millet nasıl aşkla evleniyor ne zorluklarla sonuç aldatılan kadın biten evlilik ki bn daha sözlüyüm erkek bu kızda yapışkan bişey belli

Bende kızı aramaman taraftarıyım.. Böylece kendini gerçekten bişiy sanıcak ve ortada bişey yoksa bile senin fişeklemen ile büyüyecek.. Onun için çaktırmadan kontrol et sözlünü tel. msn face.twitter vs.. işte nerden yapıcaksan.. Bidaha buna benzer bişey yakaladığında ozman harekete geçersin.. ki umarım böyle bişey olmaz....

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim ben yarım saat önce kızı msj attım ve o bana geri döndü gayet güzel bir konuşma yaptık bnm yazdığım msja rağmen tüm efendiliğiyle benimle konuştu benim düzgün sorunsuz evlilik yolunda giden bi ilişkim var bn onun bi ilişkisi olduğunu bilmiyordum face ten bana msj attı diyarbakırda olduğumu öğrenmiş nasıl olduğumu sordu daha sonra telefon numaramı istedi dostane bir konuşmamız oldu daha sonra beni o aradı bi ilişkisi oldunu bilseydim böyle olmazdı artık ne cvp yazarım ne de ararsa açarım seni rahatsız edicek hiçbişey olmaz sizin adınıza sevindim mutluluklar diliyorum dedi tabi dünya başıma yıkıldı sonra sevgilime aradım onunla son konuşmamı yaptım söylediklerime tek kelime cevap vermedi sustu benim için kızla konuştuğum an o koca 3 sene kalbimden yok olmuştu zaten ewet ben aldatıldım yalansız bir ilişki yaşıyorum sanarkn aldatıldım... iyikide aramışım evet belki küçüldüm ama en azından kendime olan saygımı yitirmedim herşeyin farkına vardım

Cnm ben dün gece takip ediyordum burdan yazdıklarını ve açıkçası diğer arkadaşlara da katılmıştım içimden. Kızın rahatsız ettiğini düşünmüştüm ama sen en iyisini yapmışsın bence. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Ne şanslısın ki evlenmeden önce böyle bir şeyi açıklığa kavuşturma imkanın olmuş. Çok içten söylüyorum Allah yardım etmiş sana da ayrılabilmişsin. Bir yandan da bunun için sevindim senin adına.

Bende en iyisini yaptığımı düşünüyorum zaten böyle bi adamla evlilik yolunda ilerleyemem düzelir demeyin düzelmez saol cnm

kesinlikle çok gıcık bir durum ya...ben de neler çektim hatta çok da çektirdim bu konuda.takıntı haline dönüşmez umarım ama sevgilinin üstüne çok gitme derim ben.yapıcağı yoksa da inat yapıp yada bi anlık kızgınlıkla araması bile o yüzsüz hatun kişinin gereksiz yere olaylara dahil olmasına neden olabilir.bence sorununu sevgiline anlat.bundan huzursuz olduğunu belirt.ama bunu güzellikle dile getir.tabiki önlemini al.her zman kontrolü bırakmadan devam et.yani sevgilinin çekincesi olsun senden.çünkü erkekler biz önemsemeyince farketmiyoruz sanıyorlar.hislerine de her zaman güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…