Çok sinirliyim

Uyumuştur belki.ben uyuyorum bazen asla duymam sessizdeki telefonu yanımdaysa bile.o yorgunlukla sizle tartışmaya mecali yoktur açmak istememiştir.bu kadar üstelemek beni bunaltırdı.uzak ilişkide rutin dışına çıkınca birşey olmuş olabilir mi?cevabı evet ama bu sadece bir ihtimal iyice anlayıp dinlemeden bu kadar yükselmeyin.
Bilmiyorum uyuyor saat şuan orada 9 buçuk civarı birkaç saat daha kalkmaz

Bir kere bu sekilde sevgilini takip ederek onun seni aldatmasina engel olamazsin. Yurt disina cikmis yasayan biri yetiskin biridir bu nasil bir iliski gittigi yeri haber vericek oturdum kalktim diyecek? Kocaman insanlar olmussunuz iliskinizi normal yasayin birsey yapacak insan her turlu yapar siz bebek bakicisi gibi adamin basinda beklemeye calisiyosunuz. Boyle iliskiler bana cok sacma geliyor

Bir kere bu sekilde sevgilini takip ederek onun seni aldatmasina engel olamazsin. Yurt disina cikmis yasayan biri yetiskin biridir bu nasil bir iliski gittigi yeri haber vericek oturdum kalktim diyecek? Kocaman insanlar olmussunuz iliskinizi normal yasayin birsey yapacak insan her turlu yapar siz bebek bakicisi gibi adamin basinda beklemeye calisiyosunuz. Boyle iliskiler bana cok sacma geliyor
Bu sizin görüşünüz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben 2hafta önce alkollü bi yerde saat 10 buçukta kalktım diye bin tane laf işittim.
Ve biz başladığımız günden beri birbirimizi gittiğimiz yerler konusunda haberdar ederiz. Bu hep böyleydi. Size göre doğru olmayabilir fakat sizde saat 10 bucukta alkollu bi mekandan kalktiniz diye bunca paparayı yemezdiniz.

Açıklama yapma şeklinden masum olmadığı belli oluyor. Ancak size yazacağım demiş daha fazla üzerine gitmeseniz mi ? Gece klubune gitmemesi için anlaşmışsınız adam gitmek istiyor siz kısıtlamışsınız güveniyorsanız neden kısıtladınız. Muhtemelen kizmamaniz için gittiğini söylemedi. Kısıtlama olmasaydı söyleyecekti.
Bana bu sabah kalktığında gerekli açıklamaları yapamaz ise ve o cluba o da gitmiş ise bana yalan söylemiş olmuyor mu , beni kandırmış olmuyor mu?
2 hafta önce alkollü bi mekandan 10 buçukta kalktım diye dünyanın lafını söyleyen insanın bunları yapması doğru mu peki

Birlikte şehir dışına çıktığı arkadaşının profiline baktım fake hesapla gece 3 gibi clubta paylaşım yapmış. Videoda sevgilim var mı yok mu anlaşılamıyor

Eğer sadece oraya gitmişse bence iyi. Ben aldattığını düşündüm çünkü ilk yazınızdan. Şimdi fikrim sadece konum olarak değişti çünkü baskı yapılmış. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum güveniyorsanız kısıtlamak yerine haber alıp, iletişimde kalarak istediği yere gitmesine karışmayın.

Şu an evliyim fakat sevgiliyken eşim de içmeye, eğlenmeye giderdi. Ben karışmazdım hatta aramazdım bile onu. İnsanlar bazen arkadaşları ile olmak, vakit geçirmek isteyebilir. Kendisi beni arardı, yaptıklarını anlatırdı, ara diye ısrar ederdi. Diğer arladaşları ise sizin sevgiliniz gibi nerede olduklarını gizleyen kesimdi çoğunluk olarak. Bir şey mi yapıyorlardı derseniz yok ama sorun yaşamamak için yalan söylüyorlar işte.

Bir gün erkek arkadaşı(evli) ile sevgiliyken üçümüz içmeye gittik. Adam karıma söylemeyin dedi. Ben utandım orada.

Eğer aldatacaksa bir insan gündüz de aldatır, parayla birini de bulur. Oraya gidiyor, aklı karışır filan diye düşünmeyin. Güven duygusunu verince karşınızdaki daha da çekiliyor o düşünceden. Umarım kafanızı şişirmedim. Özür dilerim öyle olduysa da. Kendinizi üzmeyin, sakince konuşun.

Bana bu sabah kalktığında gerekli açıklamaları yapamaz ise ve o cluba o da gitmiş ise bana yalan söylemiş olmuyor mu , beni kandırmış olmuyor mu?
2 hafta önce alkollü bi mekandan 10 buçukta kalktım diye dünyanın lafını söyleyen insanın bunları yapması doğru mu peki
Diyorum ya ıste zaten bir şeyler karıştırdığı çok belli. Evet oluyor. Doğru değil size öyle yaptıysa sizde tabi ki tepkinizi verin. Ama üst üste arayarak değil. O size açıklama yaptığında o zaman tepki gösterin.

Muhtemelen arkadaşlarının ısrarına dayanamayıp o da gitmiştir bara. Sonuçta siz girin ben kapıda bekleyeyim diyemeyeceğine göre. Sizden de çekindiği için ortaya böyle bir durum çıkmış. Sakin sakin konuşun ve yıpratmayın birbirinizi.

Valla bende supheci bi insanim genelde ne zaman iskillensem altinda hep bisey cikar yani hislerim kuvvetli. Aynen 1 dk icinde yazabiliyosa geri cvpta verebilir en sevmedigim hareketler benimde. Aciklama ne dedi ?gelde inan iste simdi sirf bu yuzden ben iliskiye baslamiyorum donup donup ayni kusku kiskancliklar yasamaktan skildm

Türk erkeğinden bahsettiğimiz için kusura bakma hiç ponçik olamayacağım.Üstelik yurtdışına çıkmış bir Türk erkeği.
Büyük ihtimalle takılıyordu, bu seks olabilir ya da alkol veyahut keyif verici başka maddeler.. zaten sen de hissetmişsin.ben olsam ülkeye dönmesni bekler, dönünce de en sevimli halimle itiraf ettirene kadar uğraşırdım

Üstüne gidip poh pohlama egosunu çünkü erkekler bunaltiyo sun beni diye suç bulurlar sana.
Normel hayatına devam et hatta gülerek resim koyabilirsin
Kendi hayatına devam ediyormuş umursamaz gibi davran.
Sonra baktın geldi aradı ilk aramasında açma brklrt açınca da o an bişey gülüyor muş gibi yap😂 sonra birden ciddi ol şu konuda beni kırdın ve endişelendim haliyle açıklama bekliyorum de kısaca ama. Sonra bırak bakalım ne cümle kurucak

Niye çocuğunuzmuş gibi her anını dönünce nerede oturduklarını ne yaptıklarını sana söylemek zorunda? Güvenmiyorsanız ayrılın yani gecenin o saatinde sizin arayacağınızı ne bilsin yani. Size yazmış sessize alıp uyumaya devam etmiştir sizinde zaten çoktan uyuduğunuzu düşünmüştür 3 saat gerideyse geçte yatmış siz bu konuyu sabah 4 de atmışsınız ne ara bu çocuk size dönecekti? Bu kadar sıkboğaz etmrk güzel bişey değil bir yerde patlak verir ve kopar

Seni habersiz bırakmak , ona ulaşmaya çalıştığını bilerekten aa ben uyuyordum gibi sana bahaneler sunmak.. Bire ey sadist herif. Hiç mi bu kızın sesini duymak istemiyorsun.. Hiç mi görüntülü konuşup özlediğini söylemek istemiyorsun... Sayın konu sahibem.. Sana kısa süreliğine ara vermiş beyfendi. Orada tadını cıkartıp sonra sana dönecektir. Oturup tırnaklarını yiyerek onun sana dönüşümü bekleyebilirsin..

Back
X