- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Hala uyuyor.Sonuc nedir konuştunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala uyuyor.Sonuc nedir konuştunuz mu
Sakin olun lütfen aldatma falan yoktur cvp yazmadi diye de kızmayın 4.5 yıllık ilişki diyorsunuz boyle uzun iliskilerde artık bi zahmet kırılmasın diye dusunuyor karşı taraf bi msja cvp vermemekle yani. Gitmişse klüp e falan konuşursunuz ciddi şekilde konuşmalar durumlar laçka hal almadan toplarsiniz durumu çok da irdelemeyin dediklerine inanmasanız da biraz bekleyinHala uyuyor.
Adamı ne çok darlamısın erkekler bazen böyle yapıyorSelam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.
duygusal olarak seviyor olabilir sizi ama erkeklerin de ihtiyaçları var.. beraber olmuş olabilir mi biriyle? Uzaktan ilişki sonuçta..
En dogru cevabi siz vermissiniz. Guvenmiyorsan ayrilin diyenler olmuş kendilerine sormak istiyorum %100guveniyorlar mi acaba partnerlerine? Ve bu sekilde rahat oluslarindan dolayida aldatiliyorlar ve yolun basinda anlamak varken gormezden gelip sineye cekip mutluyuz biz asigiz oyy minnos aşiklariz biz ayaklari yapiyorlar yok bayanlar biz bu kadar rahat degiliz ve gormezden gelemeyiz pesine dusup ustune gidip ogreniriz, ki o gercek aciga cikar zaten. Bu rahatliga nedense bende anlam veremiyorum konu sahibi her sekilde haklisin sen ortada gereksiz bir kiskanclik yok. Habersiz birakilan her insan bence boyle dusunur.Seni habersiz bırakmak , ona ulaşmaya çalıştığını bilerekten aa ben uyuyordum gibi sana bahaneler sunmak.. Bire ey sadist herif. Hiç mi bu kızın sesini duymak istemiyorsun.. Hiç mi görüntülü konuşup özlediğini söylemek istemiyorsun... Sayın konu sahibem.. Sana kısa süreliğine ara vermiş beyfendi. Orada tadını cıkartıp sonra sana dönecektir. Oturup tırnaklarını yiyerek onun sana dönüşümü bekleyebilirsin..
Erkeklerin ihtiyacı var nedir arkadaşım hayvan cinsi mi bunlar. Seks çiş yapmak gibi salt fiziksel bi durum değildir sosyal kültürel duygusal bi sürü etken var burdaduygusal olarak seviyor olabilir sizi ama erkeklerin de ihtiyaçları var.. beraber olmuş olabilir mi biriyle? Uzaktan ilişki sonuçta..
Az yukarıda açıklamasını yaptım. Duygusal olarak ilişkisinden eminse konu sahibi sadece bedenen aldatıyor olabilir dedim. Bir ihtimal olarak belki sadece gitme dediği bir yere gitti veya sarhoş oldu telefona bakmadı..Erkeklerin ihtiyacı var nedir arkadaşım hayvan cinsi mi bunlar. Seks çiş yapmak gibi salt fiziksel bi durum değildir sosyal kültürel duygusal bi sürü etken var burda
sadece bedenen aldatıyor olabilir dedim.
Tabiki bedenen aldatmak sadece bedenen aldatmak değildir. Bu konuda uzun uzun konuşabilirim. Çok boyutlu bir konu. Ama şurada yazı diliyle muhabbet ediyoruz fikir veriyoruz. Kısaca söyleyip geçtim. Fikir olsun konu sahibine diye. Sonuçta çoğu kadın beni seviyor beni aldatmıyordur deyip oturuyor şüphelense bile.. her aldatan erkek kadına kendini sevilmez ya da değersiz hissettirmiyor ki gayet saman altından su yürütenler var."sadece" - okaayy![]()